21

До 18

преди 12 години

Ако върнем гражданството в СФ ще останат само таксиметрови шофьори, сервитьорки и сие, а и погребални агенти, че някой трябва да я копае таа ***...

20

8

преди 12 години

11Да, забелязах , че сте културни, възпитани и с изтънчена лексика. Предполагам, че е силно повлияна от овчарската такава. Между другото, колко процента се кореняците и що е това кореняк? Преди 100 години сте били 15 000 все пак. Ако баща ти е дошъл от т.н. провинция и е станал ватман за да бъде столичанин и ти си се родил в Сф, това кореняк ли те прави? София не е нормален български град. Нормалните български градове си имат някаква култура или поне имаха такава.

19

Да,да

преди 12 години

Откъде знаят ,че е убийство по непредпазливост? Нали трябва да се разследва и докаже от полиция ,съд и т.н.. Той оня всичко може да каже за да отърве кожата,първо заподозрян в умишлено и после ако се докаже по непредпазливост убийство!

18

bobipal

преди 12 години

Селянията е начин на поведение и въобще няма нищо общо с мястото на което живееш. С други думи като мита за Пернишкия голф ... определено има таква хора, но има и страшно интилигентни далеч от образа на този митичен герой перничани.

17

ад

преди 12 години

да върнем гражданството в БГ и ще умирате от глад ,хаххаахха

16

1111

преди 12 години

Европейска работа...През комунизма 65 годишният можеше да зашлеви 30 годишният *** и той да си наведе засрамено главата, а сега е обратното...

15

Този

преди 12 години

Естествено че София е най селският градаз съм роден в София още в 77-маи от както вие нахлухте не мога да си позная квартала (Ив.Вазов)

14

Анонимен

преди 12 години

Поредният българин с *** /средновековен/ манталитет

13

Троян

преди 12 години

ЕЕЕЕЕ ***, че сме прости и комплексирани селяци и *** и още какво беше не си спомням уважаемите столичани да припомнят, а инак е истина, че в цяла БГ положението е много сговнено, но в сф е на *** горната коричка.....

12

до:Ст. в повече

преди 12 години

Всички софианци граждани- ама на село раждани ,добре че се прибирате по празниците ,че да напълните чантите с буркани-много се перите ама само вие си знаете къв го ядете вечер напукан-гъзарията да си столичанин в повече изисква жертви.

11

pr

преди 12 години

Ти ако може да не стъпваш в София ще е най-добре,изхождащ се ***! И се позамий малко ,че смърдиш на ***!

10

адвв

преди 12 години

до 8 , имам обяснение: кореняците ,който сме от софия , сме културни и възпитани и възприемам селянина не като човека който копае , оре и ни снабдява с хубава храна , а с този който цапа, пие и руши

9

Анонимен

преди 12 години

Най-обичам да гледам как селяндурници избиват комплекси по форумите и плуят по столицата, но като успят да се доберат до София стават голямата работа и заливат със селският си бълвоч наляво и надясно !!!!!!

8

Анонимен

преди 12 години

До 3Имаш ли логично обяснение на факта, че столичани най-често обиждат със селянин ? Комплекс някакъв може би?:)

7

Анонимен

преди 12 години

Това шопите не са българи а някакви бели *** .. бля

6

шумен

преди 12 години

подкрепям 1

5

Салахадин

преди 12 години

Най-ми е било яко,като нормален гражданин на областен град,да отида в София,да се изхода по голяма нужда независимо къде и да се прибера след като съм си свършил работата!!!София за друго не я ползвам като столица!!!

4

дасд

преди 12 години

какво ми се подкрепяте бе смешници селски ... евала на 3 ... каза им го ...

3

а

преди 12 години

заради такива селяци като тебе ! :) селянино ***

2

Русе

преди 12 години

ДО 1:ПОДКРЕПЯМ