540

Ей

преди 13 години

576. Борисов вече го каза: от изроден човешки материал. Не виждаш ли какво стана след него? Само Волен има желание да подобри нещата. Не казвам, че в последния случай избра най-правилния начин, но е в правилна посока. В скоро време мюсюлмански молитвени високоговорители ще има на всеки светофар.

539

Kiril Nikolov

преди 13 години

Kakvo stava v Balgaria 3-ta Svetovana Voina li po4va , kakav e toa TERORIZAM na 21 vek 6to za partia e ATAKA , nie v EVROPA li sme ili v AVGANISTAN

538

atakist

преди 13 години

iskam da uchavstvam v sledvashtija turski serial na oresharski :)

537

Kakvo puk

преди 13 години

Убеден съм, че толерантността и търпимостта трябва да са взаимни. В Турция избиването на християни се е превърнало в национално забавление /не че са останали много/ - Трабзон, антигръцките погроми в Истанбул /50-те год/ и доста др. В началото на века над 40 проц. от населението на О. импер. са били християни А, сега ? Колкото до "ентилигентния" писач - Теофилакт е бил Архиепископ Охридски не Патриарх, преписвай вярно.

536

ВВ

преди 13 години

С А М О А Т А К А!!!!!!!!!!!!!!!!!

535

Анонимен

преди 13 години

ЕЙ,ЕЙ,ЕЙ И ЗАЩО РУХНА РЕЛИКАТА СИСТЕМА?

534

Ей

преди 13 години

БАЙ ТОШО Е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ДЪРЖАВНИК ЗА ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ. На всеки българин образование, работа, жилище, обществен транспорт,медицинско обслужване, почивни домове, социални помощи, задължителна ваканция на море или планина за всеки ученик,пенсии и т.н. 40+ години без война или размирици. Без нито един българин изяден от куче, пребит от ***. Общество чисто от социални *** и ***.БАЙ ТОШО - БЛАГОДАРЯ ТИ!

533

Gadno kopele

преди 13 години

Разбира се съм против нападане на храм,защото това е свято място,все едно да нападнат църквата ни-КОЕТО ТЕ СА ПРАВИЛИ ,но ние не сме като тях ,религията трябва да се уважава .Но има други начини да бъдат неутрализирани

532

до бгтурчин

преди 13 години

навсякъде имат проблеми с различните..тук са едни от най-толерантните хора в Европа, не наричай всички българи нацисти - все пак те ви позволиха да останете. в редките ни моменти на хубаво съжителство има примери, с които да се гордеем всички - в едно новопазарско село през априлското въстание, при идването на башибозука, турците са преоблекли българите като мюсюлмани, а 1 година по - късно, българите скрили турците в църквата, за да не ги изколят казаците. едва ли дедите ни искат да се караме!

531

Сидхарта

преди 13 години

Като правите така любовта да отстъпва място на омразата в сърцето ви,вие правите най-лошия залог.Един ден ще се събудите разорени.

530

Махмут

преди 13 години

до 567 Миа (вероятно)Даже забрави да си напишеш името, но карай. Поредната простовата женица... :-)Не знам дали си забелязала, но ние сега си пишем, така че израза "така като ме гледаш" не е адекватен и показва, че си леко простичка. Общата култура не е разтегливо понятие. Става "разтеглива", когато в стремежа си да излееш злобата и комплексите си, увиснеш с невежеството си и просташкото си поведение. Хубаво е когато критикуваш да се запознаеш с факти, а не да разчиташ на непроверени слухове

529

Доктор Игнат Игнатов

преди 13 години

Препоръчваме на потребителката "Миа" редовен секс,за отпускане на нервите.Страховете ви за бой са основателни.С такава твърдоглава жена не се живее лесно.

528

Gadno kopele

преди 13 години

Колкото и да се опитват да ни промият мозъците,всички ние ,истинските българи знаем историята,която е написана с християнската кръв на дедите ни.Ние мразим турците и ЩЕ ГИ МРАЗИМ винаги,но за да успеем да ги премахнем трябва да сме задружни,подмолни и потайни каквито са те.Това е мръсно и изродено племе,което трябва да бъде прогонено от държавата ни.Пишете и плюйте ,но нашата ОМРАЗА РАСТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ

527

бгтурчин

преди 13 години

Пред новия туристически сезон.Уважаеми туристи ако мъничко се самоуважавате,недейте идва.Тука мразят различните.

526

до моя любим Махмут

преди 13 години

Махмуте, така като ме гледаш дали прислужвам на мъжа си? И понеже също не ме познаваш, трябва да ти кажа, че злобата не ми е присъща, а просто констатирам факти. Общата култура пък е много разтегливо понятие, затова да не разтягаме повече локуми. Върви си по живо, по здраво и се радвайте на жените си прислужници и послушници. Въпросът беше за АТАКА, пък виж докъде стигнахме.

525

Antigua

преди 13 години

Абе всички вие базработни ли сте? И ако сте безработни значи сте прости некадърници и нямате право на мнение.А Ако пишете от раотното си място пак нямате право на мнение,щото сте кръшкачи.Ако сте пък още ученици,да ви плюя на мненията,нищо не знаете за живота още.Ай ся тихо...

524

Анонимен

преди 13 години

атака е следствие на дпс!! след като хора напускат дпс, други ще напускат и атака. както дпс обедини предимно недоволни - помаци, ***, така направи и атака - там са и леви и десни и всякакви. и двете партии обединяват най - глупавото и пропадналото, необразовано население - интелигентен турчин, българин няма да гласува за нито една от двете, просто защото няма от какво да се страхува и не е толкова лесно да го сплашат.

523

Махмут

преди 13 години

до МиаВиждам, че много те бива да злобееш срещу хора, които не познаваш. От трупане на злоба си пропуснала да се осведомиш къде какви религии изповядват, къде живеят араби и къде са бели. Вече ти казаш, че общатата ти култура е под елемнтарното ниво и само се излагаш. В Ливан няма араби, нито убиват жените с камъни. В българия обаче мъжете ви седят по потници на дивана и ви юркат да им носите салата и ракия и ви шамаросват за добро утро. Може би това те е озлобило толкова много.

522

Атака

преди 13 години

До 559, донякъде си прав, но докато има хора които с гордост четат стиховете на Ботев, тези на Вазов, Яворов и др., то тогава ще има българи.Иначе е много лесно да кажем, че всичко е в батака и да се спасяваме по единично, но не е така, тук са се раждали герои и пак ще се раждат, колкото и на някои да не им се иска, и на пук, че ни мачкат от всякаде!

521

от 553

преди 13 години

повече от теб мразя бай Тошо - не го величая! казвам, че той беше ***, който се водеше по чужд акъл, но и също, че не започна той така нареченото 'възраждане' - това беше следствие от сепаратистки движения. ако бяхме нормална държава, отдавна щеше да има ЕДИННА българска нация, съставена от различни етноси - хора, които казват, че са БЪЛГАРИ, но от друг етнически произход - както е и наистина. Така, както направиха всичките ни съседи, в т.ч. Румъния и Турция. Нямаме идея, която да ни обедини!