104

митко

преди 13 години

боко тиквата спри да подкрепяш дпс.защо подкрепи турция за ес.а боко .ти си продажен като всички и крадеш като тях.

103

lUser

преди 13 години

Абе, вие не бехте ли ония дето пускат разни убийци с условни присъди? Евала ви! Гледам, че и премийки вземате заради това...

102

ДДТ

преди 13 години

Чиновниците са гадни *** които изяждат данъците ни,неизтребими са и се възпроизвеждат безконтролно.Истинска многогодишна напаст.Половината София се изхранва от чиновничество.Мразя това съсловие резерва ня всяка партия.

101

ABC

преди 13 години

Евалата, само така, раздавай те си бонуси, та даже трябва да взимате и по 2 заплати на месец, не само една.....и разбира се трябва да пускате всички престъпници на свобода!!!

100

Ковачки

преди 13 години

Не Ви ли стигнаха бе?

99

мнение

преди 13 години

За да си вършат добре работата, те взимат заплати. А за да има причина за бонус, трябва или да си свършил много повече работа от тази, за която ти плащат, или да си направил някое супер-нововъведение, което да улесни, опрости нещата, да ги направи по-ефективни и печеливши (неточна дума за правосъдието, бих казал). Но бонусите им ги даваме на тези алчни търтеи ние, редовите данъкоплатци, скубани за всяко нещо.

98

яяя

преди 13 години

тази мънка мънка и тихо мълком си взе паричките. другите да умират от глад

97

prite...za sveshti

преди 13 години

...zashto mahnaha Kushlev??? Ta da ima poveche za kradene za tikvoko i tikvenicite li?!!!

96

БМ-13

преди 13 години

Сега ще излезне Батман и ще каже всички да връщат премиите, дефакто след няколко месеца ще излезе информацията, че никой нищо не е върнал и премиите продължават, но в по-скромен размер.

95

Светла Данева

преди 13 години

абе, каква съдебна власт?!Министерство на правосъдието е в рамките на изпълнителната власт!!Стига са Ви промивали мозъците, отклонявайки Ви вниманието към съдебната власт!Погледнете се първо Вие!Промяната започнала ли е в собствения Ви мозък , или само цъкате скрити зад компютрите?!

94

митко

преди 13 години

бойко ти си един корумпиран комунист.в началото мислех че ще оправиш българия а сега мисля че я разграбваш.ти си един корумпиран.

93

Дядо Мраз

преди 13 години

Тази не е ли навършила пенсионна възраст. Или сега Бойко няма да може да ползва това оправдание. Митрева можеше да я изхвърли, а Попова - защо не?

92

georgi44

преди 13 години

Аз не виждам кой знае какво новина, някой взел бонус 500-1000лв към заплтата си. Ако наистина са си свършили добре работата, защо да не вземат бонуси. По частните фирми в софия повечето хора взимат къде къде по-големи заплати за много по-малки отговорности. Държавата трябва някак си да стимулира работниците си. И аз имах възможност да работя в едно министерство, ама за 500лв - не мерси :)

91

teo

преди 13 години

БОЙКО, МАХНИ ТАЗИ СТРАХЛИВА ИЛИ КОРУМПИРАНА ПРАВОСЪДНА МИНИСТЪРКА ПОПОВА, КОЯТО ВМЕСТО ДА РАЗДАВА БОНУСИ НА КОРУМПИРАНИТЕ МАГИСТРАТИ, ДА ВНЕСЕ ПРОЕКТОЗАКОН ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ И ДА СПРЕ КОРУПЦИИТЕ !С РАЗДАВАНЕТО НА ТЕЗИ БОНУСИ, ПОПОВА СИ ПОКАЗА КОРУМПИРАНАТА СИ СЪЩНОСТ!!! МАХНИ ПОПОВА И СЛОЖИ СМЕЛ И НЕКОРУМПИРАН МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО!

90

!

преди 13 години

Как спят спокойно тези "хора"?!

89

Сержант

преди 13 години

Наглост

88

възмутен гражданин

преди 13 години

Това е скандално. Не стига, че са корумпирани, съдят по поръчка, има двоен стандарт при вземане на решенията, на всичко отгоре ги възнаграждават за недобре свършена работа.Няма значение, че непрекъснато ЕС ги критикува затова, че не работят.Това ли е нашата родина, за такава България ли мечтаем? Ето, затова децата ни напускат страната и никога няма да се върнат завинаги. Никога, ама никога няма да се оправим с тези наглеци.Възмутена съм!

87

Анонимен

преди 13 години

всички от съдебната власт на въжето и пребиване с камъни публично за назидание

86

Анонимен

преди 13 години

Г-н Борисов изгонете тази въшка от кабинета, защото не става въпрос за законност, а за морал!!! На фона на мизерията на по-голямата част от населението и подкупността на съдиите тези изцепки в правосъдното министерство ни идват малко в повече?!

85

до 88

преди 13 години

ще те полази хайванчето