46

Атанасов

преди 13 години

Аз работя в правозащитна организация и не възприемам сегрегацията и етническата омраза ! Ромите също са граждани на нашата страна и членове на голямото европейското семейство, в този смисъл всякаква етническа нетолерантност е проява на много лош вкус !

45

123

преди 13 години

толкова ли няма кой да ги избие ?

44

!

преди 13 години

Кои сме ние да им разваляме кефа?! Оставете ги хората да да си живеят исконно съобразно, недейте да харчите нашите пари, за да ги пазите от масови самоунищожавания; пазете нас- ние ви плащаме!

43

БТК

преди 13 години

Ще плащаме бензина и заплатите на МИЛИЦИОНЕРИТЕ заради тези ***!!!ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!!!!!!

42

Анонимен

преди 13 години

нека бъдем разумни , трябва да бъдат настройвани един срещу друг ! Пример за едно гето има помощи на другото са спрени или нещо подобно те са бесни и се бият един друг . Полицията да пази периметъра не да ги разтърва . Да изберем някои така или иначе *** град , и да ги вкараме вътре всичките , може да сложим по някоя друга камера и да гледаме сеир , да видят и европейските защитници на правата на малцинствата за какви маймуни става въпрос .. Това не може да продължава вече !!

41

Анонимен

преди 13 години

Браво!Айде и другия път, да има много убити!!!Цялата махала да се избият, наред с чаветата!

40

владко

преди 13 години

А бе и аз мисля че *** не са качествена стока, ама ако трябва да си насочим агресията на правилното място, то трябва лозунгите да звучат така: "Смърт на политиците - родоизменници !!!" , "Политиците *** !!!". Тва е като да катастрофирам заради дупка на пътя и после да съдя дупката. Време е хората да излезнат по улиците с правилните лозунги, но самосиндикално. Синдикатите само намират начин за отпускане на обществено напрежение с тия глупави протести напоследък.

39

Анонимен

преди 13 години

То в Ихтиман само *** останаха.

38

gogo

преди 13 години

Това новина ли е ,ХА,вчера в махлата в Казанлък също имаше бой и един заклан,другия бяга,а куките знайте ли какво направиха,нищо не ги боли просто ги напсуваха ,тва е всекидневие :)

37

Jordan

преди 13 години

И ние смирените българи плащаме за галолуците на "братята" роми ... и така всеки път ... Не ви ли омръзна да търпим този ромски гнет - когато крадат роми - те не крадат - те са просто гладни; когато *** пребие някого - той не е виновен - той е защитавал честта на молцинството ... когато цигянин излъже - той не лъже - той не е знаел истината ... ДОКОГА ? ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ????????

36

12345

преди 13 години

Предлагам на всички участвали в размириците,да се спрат помощите ,за да се плати на полицаите.

35

az

преди 13 години

абе тия от полицията луди ли са да се намесватоставете ги да се изтрепят бре - колкото чаавета по-малко да смучат от моите данъци,толкова по-добре

34

SAW

преди 13 години

Уорлик, къде си сега хамериканско *** долно...Къде са демократите от "демократична" Европа?Саркюзи си е прав да ги гони ромите...

33

фй

преди 13 години

АВСТРАЛО-ПИТЕЦИ....НЯМА КАКВО ДА СЕ ЛЪЖЕМ ТЕЗИ ЩЕ ЗАТРИЯТ БЪЛГАРСКАТА РАСА.НАРИЧАЙТЕ МЕ РАСИСТ,НО КАЗВАМ ИСТИНАТА...А ВАС ВИ Е СТРАХ ОТ ИСТИНАТА.

32

Илиян

преди 13 години

значи при това положение влизат 2 МТЛБ-та и цялата махала става на компот барабар с ***

31

Анонимен

преди 13 години

МВР ги пази така, както ги пази, когато грабиха мандрата и убиха българчето в София! При ромите винаги има политика, но при ГЕРБ са на пиедестал!

30

rostow

преди 13 години

Време е АТАКА да дойде на власт! Жалко, че само подкрепят, а не участват във властта! Няма какво да се лъжем или АТАКА или някоя друга националистическа партия е спасението на България!

29

Анонимен

преди 13 години

Политиците няма да си мръднат пръста по въпроса с ***, доколкото *** на жълтите павета няма ..., но *** крадат, грабят и убиват възрастните ни родители по селата, плъзнали са по София и по цяла Европа и се предствавят за \"българи\".НЕКА ГЛАСУВАМЕ ЗА ПАРТИЯТА КОЯТО РЕАЛНО ПРАВИ НЕщО СРЕщУ *** - ВМРО или АТАКА.

28

Анонимен

преди 13 години

Май ако ги държим в зоопарк, ще ни излезне хем по-евтино, хем по-голям контрол ще имаме върху агресията и популацията на тези маймуни..........

27

Анонимен

преди 13 години

Сега ще ги лекуват за наша сметка, може и някой лекар да понабият в болницата...При такива случаи полицията не трябва да се намесва, освен ако не са с автоматично оръжие и разрешение за стрелба:)