63

Анонимен

преди 13 години

Как любезни бе?Само като те спрат с колата за проверка се държат като някакви дерибеи, като че ли си им изял супата!Толкова са първобитни, че няма накъде!А Цвъцо да не говори с този назидателен тон, защото никой не ги кара да са максимално внимателни, но да бъдат така добри да зачитат човешкото достойнство, тъй като всеки е невинен до доказване на противното!Започнаха акциите да си ги ползват, за да се изживяват като екшънгерои!

62

Анонимен

преди 13 години

59 - Аааа! Разбрахме! Плоицаите са носителите на Божията светлина и разум, те са съвестта и честта на нацията:) Защо не отидеш да попиташ родителите на убитата от пияницата-милиционер, Елеонора и да видим какво ще ти отговорят!

61

Пич

преди 13 години

"Чувека не оказва никаква съпротива, и употребата на каквато и да е сила и влизане с взлом в подобен случай е абсолютно безмислено действие."Отново глупости. "Човека" не се подчини и се засили към първия полицай като ръкомахаше и говореше нещо (а може и да е викал). Това се нарича "съпротива" и този човек трябва моментално да се свали на земята, както направиха полицаите и да му се отнеме възможността да борави с ръцете си - слагат му се белезници или временно му се настъпва ръката.

60

ДО 44

преди 13 години

Приятел,схващаш ли за минусите.Ние се опитваме да градим общество с правила.Ако (по-просто) те спрат на пътя и те набутат в калта,как ще реагираш.Показателните арести на големите играчи - това е показателно за обикновените хора.Абсолютен Не професионализъм,демонстриран от МВР.Не дай си Боже ,да сбъркат обикновен човек - ще го пребият от бой,и никой няма да разбере.

59

до 49

преди 13 години

Полицаят никога няма да ти разпореди такова нещо. Ето докъде стига разбирането ви на сичките, за демокрация. "Ама ако той ми каже да скоча от прозореца..." и тем подобни. Това е типичната българска простотия в най-чист вид. Полицаите си свършиха качествено работата, а за хващането за палците и скачането от прозореца, това винаги можеш да си го направиш и без да ти разпорежда полицай...

58

Хайде сега

преди 13 години

Хайде сега, тъпата територия на име България да бъде осъдена за колосално обещетение. За пореден път. И само това е пътя - съдене, ама до фалит ! Докато тук останат само *** и милиционери !

57

Анонимен

преди 13 години

Мафия и МВР се оказа, че са едно цяло:)

56

Анонимен

преди 13 години

Е това изказване от страна на Втория по Величие, вече тотално затвърди убеждението ми, че тези ''хора'' живеят в друг свят и категорично доказаха,че ни взимат за полуграмотни техни подобия!!!

55

Анонимен

преди 13 години

52 - Бе ти да не си шефа на МВР-то в немско бре!:))))

54

Iwan

преди 13 години

do 44Работата на полицията не е да набие този или онзи, работата им е да задържат заподозрените, а дали са виновни решава съдът на база събрани доказателства.Чувека не оказва никаква съпротива, и употребата на каквато и да е сила и влизане с взлом в подобен случай е абсолютно безмислено действие.Ама какво да очакваме с министър председател бабаит, рашаващ любовните проблеми на щерката си с бой :)

53

Анонимен

преди 13 години

50 - А ти откъде знаеш, че е престъпник! От Боко или от Цоко!:) Че нещо в съда голем смех напоследък става с доказателствата! Този път и западняците се смеят!

52

Пич

преди 13 години

"ти "ПИЧ" си класически пример за *** :)В германия ако нахлуят така, и невъоръжен човек го проснат на земята и го ритат, и му стъпват по ръцете смятай всички до министъра изчезват."Пълни глупости. Присъствал съм лично като свидетел на акция на немски полицаи и повярвай ми, това на записа нищо не е в сравнение с това, което правят немците при задържане на предполагаеми престъпници от висок ранг. Очевидно никой в този форум не знае за какво става въпрос, можете само да мрънкате ...

51

Анонимен

преди 13 години

47 - Когато човек е политически сляп, то той не вижда:)

50

Мартин

преди 13 години

До 38: говориш глупости,за Германия незнам,но в Сащ със собствените си очи съм виждал как ФБР задържаха едни *** в отсрещна къща,това тук е като галене с перце,а и все си мисля че с престъпниците трябва да се действа малко по сурово,-аз лично приветствам такива действия

49

Анонимен

преди 13 години

44 - И разпорежданията като са задължителни, ако полицият ти нареди да се хванеш за палците, а той те уважи, ти ще си горд, че си изпълнил гражданският си дълг нали:)

48

Анонимен

преди 13 години

Eксклузивно!ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ ОТ ГЕРМАНИЯ: АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ СТОЯТ ЗАД ПЕЧАТАНЕТО НА ФАЛШИВИ ДОЛАРИ В БЪЛГАРИЯ!

47

Пич

преди 13 години

Абе това комунистите сте страшни демагози. Къде са му ритали главата бе?! В кой точно момент?! 10 пъти го гледах този запис и не виждам някой да го е ритал излишно или да го е бил без причина? Кажете ми, дайте ми линк, че да го видя това нещо? В началния момент го свалиха на земята защото той не искаше да ляга сам и дори ръкомахаше срещу първия полицай, и после му настъпиха едната ръка което също е абсолютно обосновано. Вие как си представяте да се извърши този арест?!

46

Анонимен

преди 13 години

На мен ми хареса:) Видях един страшен врага на милиционерите - една жена-котка и един бесен страшен пенсионер:))) Така ги обезвредиха, че направо се скапах от смях! След това гледах и как милиционерите пазеха разграбването на мандрата! И не видях такива похвати, а само съзерцаване:))

45

Анонимен

преди 13 години

ХахахахахаМи прав е Цуцко че то това бой ли е. Нали мърда, какъв бой е това. А за наказание с порицание по отношение на останалите неща нямам думи. Ако го бяха гръмнали на място сигурно щеше да е мъмрене. С една дума МВР може да прави каквото си иска и да не понася отговорнст за действията си, дори когато конкретния дебат е поставен дирекно пред обществото от медиите. ДЕМОКРАЦИЯ НАРОДЕ И магистрали естествено:)))))))))Хахахахаха

44

един от всички

преди 13 години

Абе вие сте много "интересни". Като набият някой селски бандит почвате да лаете "ама защо не набият някой от големите..." ето, сега задържаха, даже не са го били, един от големите и вие пак недоволни. Полицаите го задържаха като по учебник. Там пише, че разпорежданията са задължителни за изпълнение. Тоя се направи на мъж и падна на земята. Първо изпълняваш и след това се жалиш. Тоя да не си мисли, че като е "главен" и ще му правят метани... ай сик тир. Браво на полицаите, точно така се действа.