123

Анонимен

преди 13 години

А шефа на НАП кога ще го махат! И той не е изпълнил плана:) Тойобаче е нужен за тъщата на Цвъцко пък!:) Ще чакаме:)

122

Анонимен

преди 13 години

*** та му лесно. Опоскаха 4 милиарда от държавния резерв и закъсаха. Сега ще опоскат и НОИ, както опоскаха и Здравната каса. След тези крадци и трева няма да никне в България. Да му мисли тъпия народ дето ги избра!

121

САМО ТАКА ,БОЙЧЕ...

преди 13 години

....РАЗБЪРКВАНЕ НА ТОРБАТА С "ЧЕРВЕНИТЕ ГЯВОЛЕТА"----ЗАМЕНИ , УВОЛНЕНИЯ И ШАШ...ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ!!ИНАЧЕ , ЧЕРВЕНИТЕ *** .....ПОЧВАТ ДА МИСЛЯТ САМО ЗА "КОНСПИРАЦИЙКИ" И САБОТАЖИ .....!!!!!ТО ИМ Е В КРЪВЧИЦАТА....КОМУНИСТИЧЕСКА!РАЗБЪРКВАНЕ , ....МУ Е МАЙКАТА....И ЧИСТЕНЕ НА "ЧЕРВЕНИЯ ***"!!!!!

120

Анонимен

преди 13 години

Мале как ли го е боляло Боцето, като е видяло да изпращат уволнената от него партийка по този начин?Сигурно е кръцнало няколко лентички за да се успокои.

119

Анонимен

преди 13 години

Бегайте по кръстовищата! Конкурсите започнаха:)

118

Анонимен

преди 13 години

Абе май за всеки гербер е чест Тиквата да му се изс*ре в устата и ще вика после радостно Браво Бойко !

117

А Н К Е Т Ъ:ИМЪ ЛИ ПО-ПРОЗДА КРАТУНА *** МОЙТЪ!"+" НЯМА, МОЪТА Е НАЙ-ПРОЗДАТА КРАТУНА, СИРЕЧ МУТРЕНСКА"-" ИМА И ПО-ПРОЗДИ КРАТУНИ, НО МОЙТА Е НАЙ ПРАЗДНА

116

Анонимен

преди 13 години

ТУК Е ПЪЛНО С КОМУНИСТИ... ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ, МОЖЕ И ДА ДОИДЕТЕ НА ВЛАСТ СЛЕД 100 ГОДИНИ СЛЕД КАТО ПРЕИМЕНУВАТЕ УТОПИЧНАТА СИ ПАРТИЯ ...ИЛИ СЕ РОДИ НЯКОЙ НОВ МАРКС,ЕНГЕЛС,ЛЕНИН...

115

мафия

преди 13 години

Който и да уволни все там ...друг ще назначи и той да прави пачки...де не заблуждават хората..21г. лъжи и кражби,сега се очертават още 2 г..всички правителства до сега мислят е един и същи начин....гадове крадливи.

114

Бай Григор

преди 13 години

Уффф , внимавайте с новите кадри ! Отново ми се виждат с жълто около устата ?!?! Да не отчитаме пак грешки след 6 месеца?

113

Иван

преди 13 години

до 99-а бе тиквена кратуно-честата смяна на министри-това значи динамика в развитието на процесите, а някой кривне-смяна-*** с тъпанара ти

112

Анонимен

преди 13 години

Абе нали това управление било най-доброто от 1989-та насам ? Тогава защо толкова голямо текучество има по министерствата и толкова много смени на министри ?

111

Анонимен

преди 13 години

Сега чакам и Боцко да го изпратят като Митрева! Той със сълзи на очите и под аплодисменти! Ех мечти! За него май оставата камъните и псувните!

110

КауБойко

преди 13 години

Ааа на Найденов му е сигурно мястото. Той топка не рита, но за това пък ходи на лов

109

Виктор

преди 13 години

Цялото зем.министерство уволни защото са некадърни и корумпирани и навързани състуденти и от аферата на ирландското месо

108

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Видиш ли го ,че пише тук само с големи букви,значи е дърт и надъхан ***. С две думуи " не човек а желязо......... " Само министър Дянков ,ще ви вкара вас в пътя.

107

Chico

преди 13 години

До 101/анонимен-Нещо си скаран с математиката-че то ако ги преброиш при гербавите ви освен комунисти и милиционери други има ли? Дори Станишев и Доган никога не са били комунисти и милиционери-това е факт.

106

Анонимен

преди 13 години

Този ми прилича на Ранърса:)))

105

атомен физик

преди 13 години

Вече няма кой да се хване на хитрия номер - видите ли уволнявам...

104

Генади

преди 13 години

БМ-13, можещите и знаещите ги видяхме за 65 години до къде ни докараха, до последно място в Европане е достатъчно да си можещ и знаещ, трябва работа реална да се вършиБойко точно затова ми харесва, защото е трудолюбив и върши работа, не чака друг да му я свърши, като досегашните дето чакаха комунизЪма да дойде, после чакаха 800 дни да минат и все не му беше дошло времето...