65

1

преди 13 години

До 46 - не знам дали процентите за България щели да са 50, но определено страната е щяла да бъде прочистена от тези които сега ни ходят по главите и ги храним, и плащаме всичките им разходи.

64

Анонимен

преди 13 години

Състав на Съвета на народните комисариати - първото комунистическоправителство в Русия през 1917-1921 г.:1. Председател - Улянов (Ленин) - руснак (с четвърт еврейска кръв по майка)2. Комисар по външните работи - Чичерин - руснак3. Комисар по националните въпроси - Джугашвили (Сталин) - грузинец4. Председател на Висшия икономически съвет - Лурие (Ларин) - евреин5. Комисар по възстановяването - Шлихтер - евреин6. Комисар по земеделието - Протиян - арменец7. Комисар по държавния контрол - Ландер - евреин8. Комисар на армията и флота - Бронщайн (Троцки) -евреин9. Комисар на държавните земи - Кауфман - евреин10. Комисар по обществените работи - Шмит - евреин11. Комисар по общественото снабдяване - Книгисен (Е. Лилина) - еврейка12. Комисар на народната просвета - Луначарски - руснак13. Комисар по вероизповеданията - Шпицберг - евреин14. Народен комисар - Апфелбаум (Зиновиев) - евреин15. Комисар по обществената хигиена - Анвелт - евреин16. Комисар по финансите - Гуковски - евреин17. Комисар по печата - Коен (Володарски) - евреин18. Комисар по изборните въпроси - Радомилски (Урицки) - евреин19. Комисар по правото - Шайнберг - евреин20. Комисар по евакуацията - Фенигщайн евреин. Негови заместници - Равич иЗаславски евреиОт всички 22-*** членове на правителството, руснаци са само двама, арменци -1, грузинци - 1, евреи 18

63

do 61

преди 13 години

Mnogo si prav! A vsichko otgore sme im otkradnali i promenili azbukata.

62

до 49

преди 13 години

от създаването на 3-тата българска държава имаме една превъзходна военна история, а всичките ни несполуки се дължат на неуспехите главно на Германия и Русия, е и да не забравяме за политическия ни "елит"!

61

Анонимен

преди 13 години

пеласги - траки - българи , това е истината!!!

60

До 61

преди 13 години

Льольо, имаш ли представа колко е изписано за траките и търговията с вино? А за ритуалите при консумирането на вино и социалната йерархия? И кой ти каза, че траките са били пияници? Имало е определени видове празненства, при които виното е играло важна роля, но много по-голяма е била ролята му в икономиката на тогавашните държави на траките.

59

хрико

преди 13 години

Аз подкрепям Хитлер за евреите.Те са най-голямото зло за човечеството.Евреите ще унищожат майката Земя със своята алчност и мераци да командват целия свят.Те пораждат финансовите кризи,за да печелят от тях.Само се чудя как юдеите изпуснаха Бойко Борисов да стане премиер като няма и капчица еврейска кръв?

58

shobo

преди 13 години

и малките деца знаят, че германия не е могла да спечели войната!

57

53

преди 13 години

Значи по твойта логика това е славянски език ,може би защото всички славяни говорят и пишат на подобен,така ли да разбирам.Е според мен обаче българите са дали писменост и език на всички славяни не обратното.

56

Българите , не са...

преди 13 години

СЛАВЯНИ!ОСНОВНАТА МЕСТНА, НАРОДНОСТНА ГРУПА СА "ТРАКИ-"---ДРУГОТО Е *** ,ДОШЛА ОТ СТЕПИТЕ .....НА ИЗТОКА..!!!!

55

Бат Иван

преди 13 години

За какъв бункер говори този режисьор? Адолф не умря ли на 80 години в Аржентина? Пак заблуди ще гледаме.

54

ГРЕШКАТА НА ХИТЛЕР Е

преди 13 години

...ЧЕ ВЛЕЗЕ В СССР, КАТО "ЗАВОЕВАТЕЛ"---ТРЯБВАШЕ ДА ВЛЕЗЕ ,КАТО "ОСВОБОДИТЕЛ"!ВМЕСТО С ТРИ АРМИИ...ДА БЕШЕ ВЛЯЗЪЛ С ТРИ ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ С ВОДКАИ СЕЛЬОДКА И..ВОЙНАТА ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СПЕЧЕЛЕНА !ГЛАВАТА НА СТАЛИН ---ЩЯХА РУСНАЦИТЕ САМИ ДА МУ Я ПОДНЕСАТ НА ТЕПСИЯ!ГРЕШКА БЕШЕ И ....ДЕПОРТАЦИЯТА НА ЕВРЕЙТЕ.--КОЙТО ВЪРВИ ПРОТИВ ЕВРЕИТЕ----БЯЛ ДЕН НЕ ВИЖДА...!!!!!ЕВРЕЙТЕ , СА БОЖИЙ НАРОД....ИСУС Е ЕВРЕЙН!!!!НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА!!!

53

До Марк

преди 13 години

Обикновено пишеш добри постинги.Моля те, не прави реверанси на филанкишията. Текстът на пост.49 си е много добър, но без последното изречение.

52

Анонимен

преди 13 години

Пич теорията ти куца чел си немска история ама българска не си ,ние не сме славяни!!!А и Хитлер никога не е бил против славяните бил е против комунистите славяни!

51

До 46, 48

преди 13 години

Сложи си един компрес и лягай да спиш. Утре вечер пак заповядай, пак да ни разкажеш какво ти се е присънило!

50

H8RED

преди 13 години

Дойчовците щяха да си измислят повод да ни теглят ножа.

49

Марк

преди 13 години

От създаването си 3-та Българска държ. няма значеим успех /изкл. Съездиненито и побета срещу сърбите/!За сметка на това има тежки Нац. катастр. и отгоре на всичко 45 г. комунистически експеримчент!Това е причината за ужасяващия национален нихилизъм, който наистина може да ни затрие!Нямаше да е лошо Германия да бе победила във войната, но 43 е прав!Ако .. не върши работа!

48

H8RED

преди 13 години

Аз затова го слагам в кавички

47

така така до h8red

преди 13 години

напълно съм съгласен, че положението ни нямаше да се различава много от сегашното ни, но само да вметна, че "славянизирането" на българският народ се налага след 45 година. тогава е било удобно да сме такива иначе сме сме толкова славяни колкото и днешните гърци са византийци, южноамериканците са ацтеки и инки, и т.н. на балканския полуостров който не е минал той не ни е*ал. и все пак сме по-близо до прабългарските племена от колкото до славяните...

46

H8RED

преди 13 години

На всички, които си въобразяват, че ако третия райх беше спечелил войната, за нас е щяло да остане нещо: Поразровете се малко и може да намерите документи, аз намерих такива, в които има квоти след края на войната във всяка държава да бъдат ликвидирани определен процент от населението, който да бъде заменен с немци. Останалата част от населението остава като роби. За "славянска" България този процент беше 50%. Сега България щеше да е германизирана и не се знае дали щяхте да сте тук.