116

Анонимен

преди 13 години

А някой казваше, че ГЕРБ са различни! Не! същите са като тройката, но само, че тези имат екстра - МУТРИ СА!

115

ели

преди 13 години

егати наглата корупция!!!!!!!!

114

Анонимен

преди 13 години

Брех! Много злобни тея гладни комунисти бе?!? Я как са се овълчили. Май диетат от 2 години дето им я наложи Бойко действа перфектно :))) ОСвирепели са от глад гледам и сами си го казват: "ГЛАДНИ СМЕЕЕЕЕЕ" е вечният им вой :)))

113

НФСБ

преди 13 години

Тази информация е от няколко месеца господа.

112

j

преди 13 години

ha ha ha,aide i nie da si kypim banka

111

Анонимен

преди 13 години

Банка Бориславова... лудост е да се мисли това което тия го мислят, пък и провят... земята никога няма да стане плоска, както и парите никога няма да им донесат господството за което си мечтаят и хора убиват даже ... досущ като инквизицията в тъмните векове

110

Анонимен

преди 13 години

Цветито е трепач! Крадла от класа! Като Боко! Комбинка са си и кярат здраво на държавната софра:)

109

Анонимен

преди 13 години

115105 не е писал за оставка, но за да разбереш това и ти трябва да можеш да четеш:)

108

Анонимен

преди 13 години

Бе кво се чудите на тази ***, която била и уважавана банкерка! Хайде да не си спомняме СИБанк и къде се плащаха глобите на КАТ например! Сега очаквам глобите да последват Цветито:)))

107

СерГЕЙ Станишев

преди 13 години

До 108Здравей Олигогрен!---------------------------Последна фаза на шизофренията е постоянно хилене, лошо платени червенотиквениии, ЛОШО!

106

Анонимен

преди 13 години

""Кредо Бонум" ще усвоява 800 000 лв. за култура"БАКБ не е купена от Кредо Бонум, а от CSIF. Никъде не видях доказателства, че тези 800 хиляди от общината са отишли за покупката на БАКБ. Поръчков платен материал. Манипулация. А и със 800 хиляди не можеш да купиш 50% от БАКБ. Трябват най-малко 40 милиона. Това обаче не го казват. Някой да има доказателства, че Кредо Бонум не са похарчили 800 хиляди за култура?

105

Изедници

преди 13 години

***,как ви се откъснаха само 800 000 лв. държавни пари!?!Това са пари за пури само за 800 месеца, а след това като сме в опозиция, качак ли ще пушим.

104

Иванчо

преди 13 години

Абе и аз чаках да се оправи бг и се изнесох като видях, че нещата на зле отиват. Навсякъде по света ги има същите като бат ни Бойко и кака ни Бориславка- особено в посткомунистическите страни. Въпроса е, че като отидеш в централна европа ще видиш чисти и поддържани градове и ядващ се стандарт. А в БГ и това не направиха. Не съм сигурен дали ще им коства толкова много. В западен парк ли - там те е страх да влезнеш през деня... Вместо да прави концерт с посредствена група, да вземе да го оправи.

103

Анонимен

преди 13 години

платения мушмурок на бсп се превъзбуди.да отива при станишев да му поолекне...поомекне...

102

Митко

преди 13 години

До Киров: абе мухал за това сме на такова положение защото такива като тебе *** еб**а майката на Еба4ите.

101

Бойко Борисов

преди 13 години

Здравейте циркаджии! :))))))

100

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е другарите от Позитано да повишат качеството на клакьорите си. Очевидно тези тук са прекалено *** и само компрометират партията. Ако ще плащат на клакйори, то поне а са умни момчета, а не като тези тук

99

До премиера Борисов

преди 13 години

ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА! Хайййде - всички заедно! Като на концерт! Целия народ! Като един! О-став-ка!!!!!!

98

до 99

преди 13 години

а как Цветелина е купила СИБанк бе професоре - с пари изкарани с чест и труд ли ?

97

Киров

преди 13 години

ДО АНОНИМЕН ! ПРОСТАКА СИ ТИ ! Аз съм Киров ... а ти кой си ? На всички избори гласувах за нова партия с надежда нещо да се промени ! Това право ми е дадено по конституция , и това е моя начин да променя нещо ! Като свалихме Виденов , какво стана ? Сега като смените Бойко ? Кого ще сложите ???? СМЕШНИЦИ ... така и не разбрахте че всички са един дол дренки ! Бедни хора , не мислят за народа а за себе си ! Изберете Станишев ... дето никога не е работил ... ще ви оправи ...