186

Истината

преди 13 години

Очевидно е, че в случая ГЕРБ искат да заобиколят законите, като прекъснат законен мандат. Това, че е навършила пенсионна възраст, няма нищо общо с това дали може да работи тази работа или не. ГЕРБ вместо да се опитват да спуснат с парашут своите си хора на всякакви длъжности, като отстранят досега заемалите ги хора, по-добре да свършат най-накрая нещпо полезно, защото досега от дейността им има само вреди, а не ползи!

185

Анонимен

преди 13 години

След като е вече на пенсионна възраст законово трябва да бъде пенсионирана,независимо от длъжността която заема.Тази госпожа не е незаменима и длъжността не е пожизнена,но какво да обяснявам,това го знаят подобре и от мен.Следва въпроса:Защо я дундуркат толкова тази госпожа?От какво се страхуват тези от които зависи да бъде пенсионирана?

184

Опааа

преди 13 години

да тя е истински ГЪРБАВ кадър....*** и упорит,***..те всички в ГРОБ са такива,,,,

183

Анонимен

преди 13 години

Герберите започнаха да хулят и собствените си назначения! Самоизяждането започна отдавна:)

182

работеща пенсия

преди 13 години

Ха да види как се живее с една пенсия само.Наглярка. Как ще иска да се пенсионира? Ами хваща работа -лека , мека и доходна.Сега да видим за кое по- напред имам предвид себе си. лекарства 350лв при пенсия 450лв. Ще бачкаш до гроб. Мухла с мухла.Сега да видиш где ходят гладните.

181

Анонимен

преди 13 години

NA TAIA I SE NOSI SLAVATA KATO KORUMPIRANA I PIANITSA - NIAMA GOLIAMA ZAPLATA XA-XA IDI DA MIE6 4INII - KORUMPIRANI ***

180

Анонимен

преди 13 години

Тая да не е племенница на Цола...u памперси на наша сметка

179

Анонимен

преди 13 години

"Еййй ,тия комунисти не пускат кокъла, брей!"Един от добрите гейберастки кадри е тя! Няма да я хулиш така!

178

ЧИТАТЕЛ

преди 13 години

Еййй ,тия комунисти не пускат кокъла, брей!

177

ххххххх

преди 13 години

тая годзила дето мирише на пръст да си ходи щото е егати и карикатуратаа и трябва и преводач като говори

176

Басо

преди 13 години

плъховете първи напускат корабавзела си е втора заплатка и за отпуската си е взела, значи има още да взима щом се дърпа и не ще да си ходи

175

Пепо

преди 13 години

ше си отиде, иска не иска.....

174

Анонимен

преди 13 години

Хайде сменете жената! Сложете Калинка на нейното място да оправи НОИ! Може и още 400 мейла да прати до Брюксел:))

173

Анонимен

преди 13 години

Колко КАЛИНКИ чакат за нейното място

172

pege

преди 13 години

Аман от тая нахална бабичка. Тая с памперси ли иска да работи?

171

ха-ха-ха - бай Колю

преди 13 години

Бай Колю, бай Колю що се абиш напразно :))). Гербавата *** не може да чете, камо ли да мисли, та за тях е безсмислено. Журналята са от същата порода, та за туй пишат глупости - демек квот им каже Тиквата. А нормалните хора знаят за какво иде реч - правителството съсипа всичко до което се докосна вкл. окраде парите от НОИ и сега трябва да си измият физиономията със заложения от тях бушон. Ама бешона не ще да гори :))) А резултата си го знаем изначално :))) Тиквун ще изгони бабата и поне три месеца ще ни облъчва, че тя е виновна за всички знайни и незнайни беди в осигураването. Вероятно тя ще е виновна и за това, че пенсионерите увеличение няма да видят до 2290 г. ако управлява ГРОБ. После след година съда естествено ще я възстанови, ще и платим от нашите парички обезщетението, а Тиквун ще изсумти колко е гаден съда :))).

170

Анонимен

преди 13 години

Дискриминацията е само за обикновения човик!Майка ми като пенсионер на 62 г не може да стане личен асистент на майка си,която е 100% инвалид и е неотлъчно до нея 24 часа!Когато беше по програма л.асистент с 220 лв не и даваха вдовишките от баща ми ,защото била по социална програма!Е кажете ми ГОСПОДА как тази жена ще получава и пенсия-заплата и пак няма да излиза в отпуск,защото ще ползва компенсация това е само в ДЪРЖАВН КАЦА КОЯТО НИЕ Е НАРОДА Я ПЪЛНИМ.

169

modiliana

преди 13 години

Има много хора в пенсионна възраст, които също не желаят още да се пенсионират, но не може. Дойде ли времето веднага ги измитат. Защо тази жена да има други привилегии. Закона трябва да бъде за всички еднакъв. А който е сложил тази снимка от комсомолските и години е направо смешен.

168

ха-ха-ха

преди 13 години

Бабчето не рита топка, за това не я щат в отбора :))) Очаквам да сложат Вучката за шеф на НОИ :))) Той и без това има богат опит в това как се *** НОИ и как се връткат далавери с пенсиониране по болест :)))

167

до 162

преди 13 години

НОИ е в колапс и в остър дефицит поради невежеството на един финансов министър и един шеф на НАП, няма да им споменавам имената, но предполагам се сещаш :)