107

МУАМАР КАДАФИ

преди 13 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ И СЪДА НЕ СИ ДАВА МНОГО ЗОР ДА РАЗКРИВА ГОЛЯМИТЕ АКУЛИ ЗАЩОТО НЯМА СМЕТКА ОТ ТОВА.МНОГО ВИСШИ ХОРА ИМАТ СМЕТКА ОТ ЛИСИЦИ КАТО МАСЛАРОВА И СИЕ.ЗАТОВА ПОВЯРВАЙТЕ МИ НИКОГА АМА НИКОГА НЯМА ДА ВИДИТЕ БИВШ ПОЛИТИК В ЗАТВОРА.И ОБЕЩАНИЕТО НА БАТ БОЙКО ЧЕ ЩЕ ГИ ВКАРВА В ЗАТВОРА Е ВЯТЪР И МЪГЛА.САМО СЕ ПРАВИ ЧЕ ВЪРШИ НЕЩО А ВСЪШНОСТ Е ПАРТИЯ С ТЯХ,И ИЗХОДА Е С ЯСЕН КРАЙ ВЪПРЕКИ ИМИТАЦИЯТА.ТЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ НИЕ ДИМАТИТЕ СКОЛЦИТЕ ГИ ЯДЕМЕ

106

до 92

преди 13 години

А мислиш ли ,че ако изберем Аищайн на следващите избори ситуацията ще бъде друга ?????? едва ли ...това е България.Аищайн ще бъде друг ,но не и Нашта мила татковина.

105

двоен аршин

преди 13 години

Една година и четири месеца затвор за джебчийка, откраднала 40 лева от портфейла на смолянски зъботехник. 45-годишната В. И., въпреки че се призна за виновна, ще излежи при първоначален строг режим наказанието заради предишни осъждания. Миналата седмица присъдата бе потвърдена от Окръжния съд. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване. Жената, която работи като чистачка в хотел, задигнала парите през лятото на миналата година. Около 15,00 часа В. И. се вмъкнала в отключен кабинет на стоматологичната поликлиника, където съзряла оставени мъжки дънки. През това време зъботехникът бил в съседна стая да полира зъбни корони. Жената набързо пребъркала джобовете на панталона, извадила портфейла, свила 40 лева и изчезнала. На излизане от кабинета зъботехникът я забелязал. Малко по-късно мъжът разбрал, че е ограбен и тръгнал да гони крадлата. Настигнал я на стълбите пред сградата и си поискал парите. Пред съда смолянчанката обяснила, че влезнала в стоматологията да търси гинекологичен кабинет, но видяла отворената врата на зъботехническия кабинет. Решила да потърси пари, защото имала финансови проблеми. Искала да помогне на баща си, който погасявал трудно кредит в банка и удържали от нейната заплата за изплащане на сумите.

104

Анонимен

преди 13 години

Последен валс за ГЕРБ!:) И за това не е виновен никой! Просто толкова си могат!

103

БСП

преди 13 години

Оставка! Не е виновен крадеца, виновен е тоя, дето не го е хванал. Крадеца е пич!

102

м

преди 13 години

Искам от моя данък да я хранят в завора,един път да не е напразно,не да ми отиват парите за *** дето са скрамнали джелезо.Заради нейния порцион ще бачкам двойно.

101

до 102

преди 13 години

Естествено, че е нормално, щом табелките в сградата струват 40 000 лева, нормално е ремонта да струва 4 бона квадрата..

100

www

преди 13 години

ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА БЕЗ СЪДЕБНА СИСТЕМА ЕВРОСЪЮЗА -а тази червена лисица да го духа под вода да не се вдига прах .....

99

МУАМАР КАДАФИ

преди 13 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И ТАЯ ЩЕ СЕ ОТЪРВЕ.СЪС СЪД НИЩО НЕ СТАВА МНОГО БАВНО И ТРОМАВО СЕ ДВИЖАТ НЕЩАТА И ЛИСИЦА КАТО МАСЛАРОВА ИМА ВРЕМЕ ДА ВЪЗДЕЙСТВА НА ВСИЧКИ СВИДЕТЕЛИ КЪДЕ С ПАЧКИ КЪДЕ С ЗАПЛАХИ.АКО ИСКАМЕ ДА СЕ ИЗЧИСТИМЕ ОТ ТАКИВА ГАДИНИ КАТО НЕЯ ТРЯБВА КАТО В КИТАЙ НА СТАДИОНА ПУБЛИЧЕН РАЗТРЕЛ

98

Анонимен

преди 13 години

Какво е виновна жената - ремонта е скъпа услуга, не се съмнявам че струва 4000 лева на квадратен метър, сигурно е могло и повече.

97

до герб,вервами ви

преди 13 години

от герб:вервайти си абдали такива ние се оправиме

96

Interist

преди 13 години

Kakva mazna mucunka ima kak da i povqrva6 4e ne e prebrala parata ?!?

95

Анонимен

преди 13 години

Никой не вярва на мутрите от ГЕРБ! Това си личи и сега!

94

Коментатор

преди 13 години

Мачът Бойко срещу Престъпността е с резултат 0: 100 за Престъпността, като 90 от попаденията са автоголове :) Дори най-заклетите фенове на Бойко се изнизват от стадиона псувайки под мустак :)

93

Анонимен

преди 13 години

Още една смазка за задните части на герберите:)

92

Е. Масларова

преди 13 години

Благодаря Ви, другарю Първанов. Благодаря ви, другари съдии. А останалите - хихи, иска ли ви се чантичка за 6000 долара и розово бентли? Иска ви се, ама нямаааа :)

91

tiradjiata

преди 13 години

Масларката....

90

Анонимен

преди 13 години

89 - Да, ама не е подписал протокола и дори не го е чел! Ха сега да видим кой е за съд:)

89

БСП

преди 13 години

ГЕРБ да подадат оставка - не успяха да вкарат никой от крадливите ни членове в затвора.

88

Анонимен

преди 13 години

88 - Разбира се, че няма справедливост! То вБГ се избра мутра за премиер все пак! Нима това е справедливо:)