49

до 42

преди 13 години

един съвет...съвсем сериозно...СКРИЙ СЕ!...

48

до 44

преди 13 години

А ти като прочете оня ден, тези неща като стана ясно че е убит Осама в някои сайтове, това не значи че си го знаел това преди 10-15 години, *** !Искаш да ти публикувам сега статията на този сайт която ти си преразказал отчасти..за кения и т.н? ***, признай си че тези дни научи за Осама какво е върчил преди.

47

NoFear

преди 13 години

Я аз да попитам всезнаещите и кадърни българи следното - ако "хамериканците" отидоха в Ирак и Афганистан заради петрола (има тука вече 15-20 коментара, че това им е било идеята), защо аджеба бензина в САЩ постоянно се качва откакто са отишли там? Смешно е да се мисли, че са там за петрол, да не говорим за наркотици-от какъв зор ще си ки пращат от другия край на света като Мексико е точно под *** им???? Айдеееееей хеитъри!

46

до 42

преди 13 години

ХАХАХАХАХ ти скърти пейзажа бе...освен че си *** и не знаиш ами и спориш...на колко си на 9???поне нет имате бе хора...не се излагайте :)

45

до 39

преди 13 години

Не, ти не си лъжец за събитията, ти си лъжец че знаеш за Кения, за 1993-та в Ню Йорк не преди 10-15 години,а от този сайт, който публикува тези сведения на 2 май . ***, що се правиш на интересен бе? Знаел си за Осама 93-та, колкото си знаел как да литнеш.***!

44

Крас

преди 13 години

Гледката била ужастна, пръснат мозък, много кръв, застрелян от упор в главата......убит пред дъщеря си.... Терорист номер 1 беше убит от терористи по терористичен начин. Не го арестуваха не го съдиха не отговаря за хилядите жертви. просто го застреляха. Терористът Осама беше ликвидиран по желание на на терориста Обама, между другото притежател на Нобелова награда за мир. Всички са терористи. А в Б- я най- големите терористи обитават сградата на парламента и НАП

43

до 42

преди 13 години

а бе *** ли си ти...виж в нета бе 1993 гърми камиони ли бяха или коли в Световния търговски център...малеееее колко си зле кво споря аз със кухи ***...грам информация нямаш бе ... поне не се излагай като пишеш по сайтове...аре изчезвай пусни си Zeitgeist :) той е за такиа баламурници като тебе

42

до UK

преди 13 години

евала има още информирани и интелигентни хора...почнах да се притеснявам че всичките са...паднали от някакъв конспиративен астероид :)

41

до 39

преди 13 години

Осама е направил 1993-та атентат в Ню Йорк? Ти си жалък долен лъжлив ***!Що лъжеш така на дребно бе, ***?

40

UK

преди 13 години

Нереален,Името ти звучи гръмко но представлява самата истина.Ти живееш в нереалност. Може би блянуваш братушките да дойдат и да те освободят "отново".

39

Анонимен

преди 13 години

Убий *** на снимката! Този е терориста, не някой си Ладен.

38

до 36

преди 13 години

не...бе ***...чух го през 1993...когато направи първия атентат в Ню Йорк...и после 98 когато взриви посолсвта в Кения и Танзания и уби 5000 човека...а също така някъде началото на 90те беше взривил и посолство в Йемен...ама ти си някво пъпчиво лапе и тия неща не ги знаиш...само четеш по форумите и гледаш смахнати филмчета... и се мислиш за информиран...а си някакъв невеж ***!!!

37

Nerealen

преди 13 години

Всъщност UK, не ми отговаряй. Писнало ми е от такива като тебе, "успели" българи зад граница... Писнало ми е от поамериканчени ***, които от няколко дена насам са или се приготвят да размахват американски флагове на Кота 0. Писнало ми е елементарници като теб да разсъждават на тема комунисти и демократи. Такива няма- има интереси и от доста години насам интересите на една върхушка в Щатите е по-опасна за света от всичко останало...

36

UK

преди 13 години

До 32ZEITGEIST са създадени за необразовани индивиди които лесно могат да им се хванат на въдицата. Колко му трябва на един недемократ да му хвърлиш малко долари и да те баламоса с глупави филмчета? Те разчитат на милионите лапнишаранковци с основно образование които ще им повярват.

35

до 33

преди 13 години

***, ти кога чу за Осама бе? Не беше ли след 2001-ва, когато го нарочиха за главния подстрекател и организатор за 11 септември? Кога си чувал преди това Бен Ладен бе, *** скапан? Как да го чуеш преди това, като след 11 септември хамериканчетата си измислиха този образ.

34

Nerealen

преди 13 години

UK, ти като един грамаден демократ, я кажи защо в най-великата демокрация по време на избори по медиите се допускат само кандидатите на двете големи партии? Защо в Щатите всички големи и значими медии обслужват правителството? Защо никъде не се чува мнение, различно от правителственото?

33

...

преди 13 години

а САЩ метнаха 1 трилион в Афганистан сам си напраи сметката колко години ше им тряят...мн филми гледате...малко се информирайте...

32

до 27

преди 13 години

а бе ***...Ладен и Ал кайда са създадени още през 80те...както и талибаните...Американците не отричат че са ги създали те...но с цел...Афганистан да не се комунизира...знаиш ли кви мизерии са праили и САЩ и СССР само и само да наделее техния режим във която и да е точка на света...създавали са диктатори и всички подобни режими по света са дело именно на 2те супер сили тогава най-вече на САЩ...ама ти имаш едно елемнтарно мислене и ми говориш за опиум с 40 милярда годишен оборот.....

31

Анонимен

преди 13 години

uk--това съкращение от уникален *** ли е?какво умуваш?по добре отговори на въпросите от зеитгеист например,ако можеш?

30

до 19

преди 13 години

Абсолутно прав си.Комунистите мразят Америка, но ако имат възможност изпращат децата си там, а не в Русия.