18

олеле

преди 13 години

Олеле варналии тази информация не беше известна на Цецко апартаментния. Днес обаче ще я прочете и утре така ще ги изфаща тия дето ни пречат да се шенгенчим че ще се ошоашавите. Варна е град без престъпност открай време и утре и лицето и *** му ще бъдат излъскани.

17

До 8

преди 13 години

Прав си! Що не си светнал Дянков? Тури и акциз и ще цъфнем!

16

до 12 от ...10

преди 13 години

Това беше преди около 2 г.,но е вярно !

15

Анонимен

преди 13 години

Чакаме коментар от Боко и Цвъцко, че нещата са под контрол:)

14

....10

преди 13 години

А НЯМА ЛИ И ЗА ДУПНИЦА ,ЗА ДА НЕ СЕ РАЗКАРВАТ ДЕЦАТА ИМ ДО ВАРНА ---?

13

Додо

преди 13 години

Варна е от край-време мафиотски и марфаджийски град. Там сега свестни са само пришълците. Слава-Богу пришълците в последните години стават повече от местните *** и градът става все по-нормален.

12

Анонимен

преди 13 години

10Май си спомняш нищо дето си сънувал:) Аман от платени *** по форумите вече!

11

Анонимен

преди 13 години

ПУБЛИЧНА ТАЙНА Е ЧЕ ДА СИ МАФИОТСКИ ДРАСКАЧ Е НАЙ-СРАМНОТО,УНИЗИТЕЛНО И НЕДОСТОЙНО НЕЩО.НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕ БИ ЛЪГАЛ И МАНУИПУЛИРАЛ ДЕНОНОЩНО И НАЙ-СЪЗНАТЕЛНО ХОРАТА.НЕ МОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ПО-*** ПРОФЕСИЯ.СРАМ И ПОЗОР.НЕ ЗНАМ ТОЛКОВА *** ДУМА ЗА ДА Я КАЖА.

10

ами да !

преди 13 години

Наскоро покрай "братя Галеви ",се пишеше в жълтите вестници ,за производството на АМФИТАМИНИ ,след работно време в ъв фармац. завод в Дупница ,съвсем официално ....?Но жителите на гр. Дупница казваха /в изявленията си /,за братята Галеви ,....."вярно било че прозвеждали ....НАРКОТИЦИ ...,НО с това помагали на града и не ги продавали в Дупница ,а във гр. Варна "........?Какъв е коментара ....????

9

ВНИМАНИЕ!

преди 13 години

dnes.bg отразете новината в момента има огромен пожар в центъра на гр. БУРГАС!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 13 години

Ако намерим начин да обложим кокаина с ДДС, ще си оправим финансите. От джамахирия ще се превърнем в емират.:)

7

Голям Праз

преди 13 години

Пост # 4 е цитат от книгата на Георги Стоев "БГ Кръстника". Само за подробност, след като написа тази книга (всъщност 3 книги) Георги Стоев беше показно разстрелян край софийския хотел "Плиска". Най-интересното е, че тогава Б.Б. беше на власт и забележете УБИЕЦЪТ НА ГЕОРГИ СТОЕВ И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ Е РАЗКРИТ!

6

Varna

преди 13 години

Помните ли Медузите?За какво мислите,че арестуваха Гуцана и Дънката.Овладяване на каналите от "Нашите хора".Сега Апартамента да обясни къде са парите.

5

rumen221

преди 13 години

Приятели,Обамма уби Осамма и какво от товаОткакто САЩ окупираха Афганистан, там се произвежда близо 92% от световното количество суровина за хероин... Провинция Хелманд заедно със съседната провинция Кандахар е най-големият производител на опиум...!!!- Аз ще продължа информацията...:1. Американците контролират Кандахар, а Талибаните - Хелманд... и заедно снабдяват Света с наркотици...!!!2. Американците, вече не искат да делят тази далавера и... Пребиват от бой довчерашните си "ортаци"...- Въпроса е...:- Какво правим Ние в Афганистан и как от рота (120 души), без решение на НС, контингента ни сега е 600 души... и харчим по милиард годишно, в тази *** вайна..., а децата и пенсионерите ни мрът от глад и болести???

4

Голям Праз

преди 13 години

Публична тайна беше, че откакто Бойкостана главен секретар, приемаше пари от Методи,за да пази кокаина, и се опитваше да го убеди да сеоткаже от бизнеса с хероин.

3

ЖОРО

преди 13 години

Невъзможно!!! Аз си мислех ,че тези украинци, грузинци и др. стоят във Варна заради климата и морските бани:)

2

Анонимен

преди 13 години

Сега готовия за Шенген ЦвЦв да вземе тази голяма червена точка от картата и утре при Бареков да обясни пак как влизаме наесен:)

1

да бе

преди 13 години

Оооо, добро утро !Това е най-голямата далавера в бизнеса ,ама някой си трае ,иначе до сега да беше пресечено !