110

Анонимен

преди 13 години

Марш на село копае картофи и нагъва боб и мисли се за европеец. Премиер ваш казал:)))

109

Марк до 108

преди 13 години

Не аз съм бензинджия!Кажи какво пиеш чист спирт или антифриз, да те черпя едно!*** !Марш в Гулаг!

108

трезвен

преди 13 години

тези руснаци наистина пият прекомерно и сами не се чуват какво говорят:)))))излагат се пред света да бръщолевят врели-некипели.

107

Анонимен

преди 13 години

А ти българска *** в Амстердам? Дай адрес, посетя те, а ако мъжка, мой познат от Иран :)))))

106

Марк до 106

преди 13 години

Да не би да искаш да кажеш, че си руски алкохолендер?

105

Анонимен

преди 13 години

Не-не, ошибка, ваши девойки моя слабость

104

Марк до 104

преди 13 години

Тука има една рускиня! Тя пише под 104 и по-надолу пак!хахахах разкрита си Машенка!Мнооооого люблю руские девочки!Как я таковал-онаковал их на Чорное море!!

103

Анонимен

преди 13 години

Българи са живяли 7 века под чуждо робство. Най ранни алкохолици при Крум, после искат цар, после комунисти, после пак цар и пак комунисти. Не вълнувайте се след 30 г малцинство в собствена държава. българия-никому не нужна

102

Марк до 99

преди 13 години

Така е , прав си!Това е разликата между нас и руснаците и тя е бая голяма!А някой казваха преди , че сме братя!

101

Анонимен

преди 13 години

Българи искат цар. След освобождение искат след две катастрофи пак искат през 2001. Мазохисти

100

Анонимен

преди 13 години

tataЕ да, не става дума за нов евтин начин за напиване.

99

Tata

преди 13 години

В России никто его не знает!!!! И не хочет знать!!!

98

Анонимен

преди 13 години

МаркТероията си е добра. Руснака открай време плаче за камшика и пистолета. Що мислиш си искат Сталин ? Щото бил за пазил Имперските граници, като 20-30 милиона избити рсунаци и други народности в СССР са просто статистика. Затова искат и цар - да ги мачка и трепе. Колкото повече ги мачка, толкоз по доволни са след първата бутилка самогон.

97

Марк

преди 13 години

Тази теория на Баунов става на пух и прах щом само погледнем в нашата татковина!Тука народът не само не обожава "действащия държаване глава", но обикновенно неистово го мрази!По същия начин се отнася и към Царя, който всъщност имаме и си е жив и здрав, макар и да не изпълнява тази функция!

96

Анонимен

преди 13 години

93Въобще не ме интересува истината от гледан точка на руснаците. За мен като българин е важно, че СССР ни владяха 45 години. За 45 години превърнаха 2 поколения хора в мързеливи некадърници, чакащи на милостиня от държавата. Мръсните *** - руснаците, са още по повредени - 48% от тях искат Сталин да се върне на власт. Това е жестоката истина - руснаците в по голямата си част с ***. Колкото по далеч от тях, толкоз по добре за нас.

95

Анонимен

преди 13 години

Някъде четох за предсказания на някаква известна наша гадателкау че след 5-6 год. в Русия ще има масови стачки, които ще прераснат в бунтове с хиляди убити. Ще бъде страшно. И си мисля да не би вече да покълва масовото недоволство от новото червено комунистическо управление на бившите комунистически величия-сега олигарси, натрупали огромни богатства за времето на техния измислен, като и при нас "преход" и това недоволство да прерасне като при арабските страни в масови бунтове и безредици..

94

Анонимен

преди 13 години

Историята е най-леката наука, тя се пише само от победителя както му е угодно, перифразирам ЮЛИЙ ЦЕЗАР

93

до 93

преди 13 години

Наистина си прав. Например няма как да видим кое е истина в нашата история за отношенията ни със Сърбия, ако не прочетем какво пише в сръбската. Историческите лъжи например успешно пробуждат омразата и национализма. Да не мислите, че в Турция някой преподава за баташкото клане нещо.

92

Анонимен

преди 13 години

Например ако искате да видите защо Русия участва в тези войни, най-малкото трябва да зачетете и да ОСМИСЛИТЕ:1. Германска история за периода2. Японска история за периода3. Съвременна руска история за периода4. История на СССР (по сталински образец)5. История на СССР (по брежневски образец)6. История на света за периодаТогава у вас ще възникнат много повече въпроси, ще видите колко сте незапознати с въпроса и може би след това ще започнете да търсите исторически истини, а не пишете смешки

91

Пак

преди 13 години

Руски дураци - англичаните живеят добре, защото има закони, спазват ги и работят здраво. А не защото си имат кралица.