118

Do 106 от 100

преди 13 години

Еми добре ***... ако някой, някога ти вземат за заложници семейството примерно викни БАЛЕРИНИ ДА ТЕ СПАСЯВАТ ... *** !

117

Анонимен

преди 13 години

З а цирк "БОРИСОВ" с главен *** ЦВ.ЦВ. няма почивен ден.

116

114

преди 13 години

Абе Славчо на моменти дава фира, ама мен ме притеснява международното напрежение около този конфликт. И както всички знаем в богатата военна история на БГ и последните няколко национални катастрофи - все сме на грешната страна с погрешните управляващи, че направо страх ме хваща и мен.

115

Цеци,

преди 13 години

Що се измъчваш бе некадърнико! Подай си оставката и недопустимите неща на тази територия ще станат с едно по малко.Не се ли сещаш бе чадо, че не е допустимо такива лъохмани като теб да са министри. Е как да се сетиш, че и за постови милиционер не ставаш, като за това трябва малко акъл! А ти хич го нямаш!

114

Дрън Дрън

преди 13 години

100Аааа няма проблем да ритат и блъскат, че после като ги оправдаят да може всички дружно да скокнем от джобчетата си и да платим за ритането и блъскането. Няма проблем какво са за нашия данъкоплатец 50-60 хил. евро например - да питаме другите коментатори дали им се намират дребни, че да плащаме после в Страсбург.

113

лошо

преди 13 години

Кметът на Пловдив Славчо Атанасов свиква шефовете на ДАНС, НСБОП, полиция, пожарна и Гражданска защита и ще им предложи да се създаде кризисен щаб за изработване на стратегия за опазването на града. Влизаме във война с Либия Пловдив става мишена на атаки, е тезата на градоначалника.

112

Анонимен

преди 13 години

ВЪВ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ТАКИВА КАТО ТЕНЧО ПОПОВ ГИ ПОДСЛОНЯВАТ ВЪВ ГУАНТАНАМО

111

Анонимен

преди 13 години

Здравейте, циркаджии :) Свалихте ли правителството вече, или и днес ще миришете цял ден на Позитано?

110

шопът

преди 13 години

Всеки диктаторски режим започва по един и същи начин.Първо се разправя с външните врагове,после идва редът на " враговете с партиен билет". Правил го е Мусолини,Хитлер,Сталин , бкп. Краят на тези режими също е ясен. Въпрос на време.

109

до 95

преди 13 години

като им отрежеш езиците и ръцете,стават инвалиди ти ли ще ги издържаш

108

Анонимен

преди 13 години

ТОВА ЧЕ ПАРТИЯТА ВИ ПЛАЩА ДА СТОИТЕ ТУК ДА ДА СЛАГАТЕ МИНУСИ НИЩО НЕ ПРОМЕНЯ ,ХОРАТА ВА МРАЗЯТ,КОМУНИСТ ЛИ Е СМАЧКАЙ ГО С ОБУВКАТА СИ

107

89

преди 13 години

Нямат основание да предоставят всички налични записи. Работата в кантората, служителите и посетителите не са обект на разследване, те си имат граждански права и лично аз бих съдила всеки, който покаже запис в съда примерно от това как пазарувам в кварталния магазин. Предоставят се записи само от момента на конфликт (служещи като доказателство в съда). Ако имаш камера в къщата си и снима и спалнята и тези записи ли ще покажеш в съда, за да се види колко си мъж!?

106

До 96

преди 13 години

На теб око са ти братушки на мен не са. И въобще не искам да им гледам идиотската милиция как се държи с хората.

105

Сион до 100

преди 13 години

Е заради такива *** като теб още 100 години ще живеем в бананова държава и никой никъде няма да ни иска.То бива да си *** ама чак толкова идва в повече..Ми тях ги обучават и да стрелят..Аз предлагам направо да разстрелват хората..Какво да чакат следствие и съд..*** история

104

Либиец

преди 13 години

А някой се оплаква от Кадафи--че то и в Либия е по-културно. Ето това е да си "ВЪТРЕШЕН"министър. Уорлик, не виждаш ли ??

103

Анонимен

преди 13 години

Така е. Вместо да ги бяха снимали, да ги бяха нашарили с Калашниците, да им бяха подхвърлили по един патлак наоколо, и всичко щеше да е наред.

102

ДО 97

преди 13 години

ВЪВ ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ДРАГИ МИ СМЕХУРКО НЯМА КОМУНИСТИ,В ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ТЕНЧО ПОПОВ ,ГЕОРГИ ПАРВАНОВ,СЕРГЕЯ ,ДОГАНЯ И КУП ОЩЕ КРАДЦИ БИХА БИЛИ ВЪВ СТРОГ ТЪМНИЧЕН ЗАТВОР

101

лошо

преди 13 години

А кмета на Пловдив изперка окончателно.

100

хахаха

преди 13 години

"Цветан Цветанов коментира, че от кадрите става ясно, че е имало опит за изтласкване на служителя на МВР" От жената която явно отваря вратата и насраища й няколко с качулки, че те дори не са с полицейска екипировка, а по сини дънки и якенца???

99

Pfffff

преди 13 години

АЛОООО ТВА Е "НСБОП" .... С ЦВЕТЯ И БОНБОНИ ЛИ ДА ПРАВЯТ АРЕСТИ ?! ТЕЗИ МОМЧЕТА ГИ ОБУЧАВАТ ДА ВИКАТ, РИТАТ И КВОТО Е НУЖНО ЗА ДА ТИ СРИНАТ ПСИХИКАТА ОЩЕ КАТО ГИ ВИДИШ ! Кво толкова станало незнам ...