89

Джустиция

преди 13 години

Защо премахнаха преди години смъртната присъда?!Не била хуманна,казват.А да отнемеш живота на шест човека,вероятно е въпрос на естествен отбор.След месец-два убиецът ще крачи бодро по улицата така,сякаш нищо не е било, за близките остава безкрайната мъка ,а за нас лицемерната хуманност.Докога?????

88

do 90

преди 13 години

За да се обърне тази кола, трябва да е карал бързо.Как аджеба досега не ми се е случвало да влзена с 10-15км/ч в дупка и да се обърна,че и да убия 6 човека..?

87

минаващ

преди 13 години

Хора искам да ви уверя, че тази дупка е най-плитката на пътя!!!! За какво състезание говори тази кметица - съмнявала се!?!?!? Всеки минал оттам знае, че не можеш да се разминеш по тази улица с ниска скорост с друга кола. Танцуваш с автомобила между дупките. А не дай Боже завали - не виждаш къде караш! 20 години не стигнаха да направят пътя - напротив сега участват в погребенията. Това е лицемерие г-жо Рангелова !!!

86

до 87

преди 13 години

Не съм 81, а 84. Повярвай ми, братовчед ми е без средно и вече кара автомобил 18 години(от 14 годишен се е качил) и досега няма катастрофа. Кажи ми що така човек с основно няма катастрофа, който не я спира колата си всеки ден?Голяма логика извъди с образованието и отговорността , мой човек!

85

sas

преди 13 години

Защо ми слагате минуси? Вероятно защото умните хора печелят достатъчно.

84

до 81

преди 13 години

Човек, който не може да завърши средното си образование, каква отговорност може да има???

83

sas

преди 13 години

Шофьорският курс трябва да е 10000 лева. Само тогава *** и Пульо няма да са по пътищата.

82

Анонимен

преди 13 години

Хора стига са ви промивали мозаците за шофьорските курсове те дори не трибва да са задължителни важен е ИЗПИТА който трябва да определи твоите пъвоначални познания и умения далиса достатъчни за да караш както е в някой страни фсичко това което се е случило е не спазване на поне 10 неща от правилника и то сам сигурен че не е от незнание а АГРЕСИВНО КАРАНЕ

81

ДО 81

преди 13 години

Напълно си прав! Мой братовчед беше започнал да кара в село на 13-14 годишна възраст. Караше из селото...на 16-17 из малките градчета, но го беше шубе да кара в голям град заради полицаите. Беше самоук и знаеше кой е с предимство, кой знак какво значи...стана на 18 и взе да кара курсове за шофьор. В първия му ден се качва в учебната кола и прави в град Провадия 2-3 минути шофиране. Инструкторът до него му натиска спирачките по едно време и му казва"Махай се от колата, по-добре от мен караш".

80

Мето

преди 13 години

Ако съм на мястото на някой от родителите, тоя шофьорчето, дори и след пандиза, ще го пипна, ще го завържа в някоя къще в изоставено село и всеки ден ще му режа по нещо .... и така поне месец, да се мъчи като животно докато пукне.

79

до!!!

преди 13 години

Доста си прав .Ама за тези дето нямат нищо в кратуните .И две години да ги учиш да речем да вдяват игла няма да се научат . Лошото е че на тези с празните тикви са им пълни джобчетата Такава е системата не може да умен и богат .Ставаш опасен

78

ей 78 глупак си

преди 13 години

Какво средно образование ?! Аз познавам хора с осн.обр. ,но хората имат чувство за отговорност ,карат внимателно и не употр. алкохол ! А познавам и със средно обр. ,току що взели книжки ,не признават нито правилник ,нито нищо ,сякаш пътят е на баща им ! Тук образованието не е от значение , а чувството за отговорност !

77

Анонимен

преди 13 години

ДО 74На колко си години? Човек, който помни 1985 не би писал така агресивно. Питах - какво общо има руската пропаганда? А и нямало изискване до младия шофьор да има по-опитен. Въобще не разбрах за какво се пениш.

76

Анонимен

преди 13 години

жертвите са съвестни хора ,жалко за тях,лека им пръст ! Но пък е възможно да са *** ! Представете си ,че жертвите са като човека ,който преди няколко дни проклинаше *** бебета да се удавили в кърма ,представете си става дума за бебета !Е тогава за какъв х... да ги съжалявам ?! ----------------- Правилно. Господ си знае работата.

75

!!!

преди 13 години

"Шофьорски книжки трябва да се дават след ЗАВЪРШЕНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ и три месечен шофорски курс!!!"Шофьорските курсове са 1 месец и не се запълват часовете за практика. Таксата трябва да покрива поне 3 месечно практическо обучениеВ противен случай се обучават камикадзета!!!

74

Анонимен

преди 13 години

каква дупка, в Сеймен няма асфалт даже

73

51

преди 13 години

Що стига, бе *** ?! Докога с това "стига"!!!

72

Анонимен

преди 13 години

А дали не е имало някоя по-голяма дупка или шахта без капак случайно?

71

58

преди 13 години

Какво общо има тук с руската пропаганда? Имахме курс от 3 месеца. Вярно е че тогава колите из улиците са били много по-малко.Ама млякото се оставяше до входната врата на магазина. Що не се крадеше?---------------------------- "имахме курс от 3 месеца" и "млякото се оставяше до входната врата на магазина" НЕ ОЗНАЧАВА "младия водач до 1 година можеше да кара само, ако на предната до него има водач със стаж над 5 год". Разбра ли ***?

70

Анонимен

преди 13 години

В Сливен днес видях поне три коли да се изшиват със стотачка в града. Просто нямаме държава а сме територия някаква и всеки се спасява както може.