75

Анонимен

преди 13 години

аааа,притеснява си се тя. от сега брои колко ли ще изкара от страсбургските дела,като я оневинят,и за колко ли герданчета ще и стигнат ?

74

Честито

преди 13 години

Софийски градски съд отхвърли предявен граждански иск за над 11 милиона лева от Министерството на труда и социалната политика по делото срещу Емилия Масларова.Съдът не прие иска от името на министър Тотю Младенов за съвместно разглеждане, тъй като ще затрудни нормалния ход на процеса. Магистратите приеха тезата на защитата, че не е редно подсъдимите по делото да платят солидарно иска за нанесени вреди, защото са обвинени в различни престъпления.

73

Jolly Roger

преди 13 години

Двама другари, в смъртен бой, пада за теб свобода. Шайзе не.

72

Е.Масларова

преди 13 години

Щом на колегата му дадоха 3г условно за 16 милиона, аз ще се пазаря за 2 г условно за моите 11 милиона. Така ще е справедливо за мен. Разбира се ще се отчета както трябва на магистратите - те са разбрани хора, няма да се излагам.(Все пак дано не вземат много скъпо тия изнудвачи)

71

SUEK PUEK

преди 13 години

Явно не му е ясно колко пари трябват за бедните" - Ако говори за себе си в това число да няма да и стигнат никога парите на нея както и на Руският Буратино , Резака и псевдо "изкуфелият" Царя то и на днешното кражбите и далаверите 100 процента са на ниво !Аз съм казал първо оправи народа си да му е добре и след това кради ... а не обратното !

70

Слава

преди 13 години

Щом няма притеснения,значи добре си е опекла работата.

69

Jolly Roger

преди 13 години

Пука и на проста ***. Напоркаха се с Красьо на механа 5ти километър. И шоьферът подкара бентлито. Към паметника 1300 години България.

68

Анонимен

преди 13 години

Да я кандидатират за президент. Поне се е наяла. Ако дойде некой гладен, тепърва ще почне да мисли как да краде...

67

Сърп и чук

преди 13 години

Масларова изгоря като малка червена звезда. На дърти години ще стане млада булка...

66

Милен

преди 13 години

Явно не му е ясно колко пари трябват за бедните, ако си мисли, че с 11 милиона ще спаси БългарияЗа втори път го споменава като нещо дребно. Предното изказване беше нещо от сорта на "Това ли е най-голямата кражба на Прехода!?!?"Т.е. "Аз крадох, ама други крадоха повече! Защо мен преследвате!? Възмутена съм!"

65

заровете я

преди 13 години

След присъдата - отнемане на имуществото! Новия шеф на комисията "Кушлев" да и взима мерките отсега!

64

гацо бацов

преди 13 години

мача е нагласен, съдията - *** !

63

GRIZACH

преди 13 години

A BATE NE GO PIPAITE PO HOTELA CHE CHAKAM BEBE

62

ssss

преди 13 години

daite i 8 godini fektivna prisada da vidim dali shte se pritensi

61

Анонимен

преди 13 години

и защо да има притесненеия? нали след това дело ще ни прати в страсбург,да и осигурим още толкова,колкото е откраднала ? комунист срам няма ! а с коментар номер 56 съм съгласна -това,за националния празник. тогава ще си купя байраче,и ще отида доброволно на манифестация !

60

Червената бригада

преди 13 години

Кутев не е ли написал защитно слово за другарката Масларова? Платените писачи май нямат готов текст и се налага да импровозират с изтърканото "тиквата тва, тиквата онова".

59

аз

преди 13 години

Защо да се притеснява, нали досега няма нито един осъден за присвояване. Всички са навързани като свински черва.

58

Анонимен

преди 13 години

ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ ДЕПУТАТИТЕ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА КРАДЛИВА ПАРТИЯ СА ОГРАНИЧЕНИ ДА (+)НЕ (-)

57

приятел на Пучини

преди 13 години

Добре дошли в нашата прекрасна опера!Специално за вас представление ще изнесат:- народната актриса др. Масларова - солист;- адвокатска колегия (работеща безвъзмездно и за момента изненада);- Софийски градски съд;- журналисти, репортери, новинари, приятели, симпатизанти, статисти (платени и такива на добра воля).Режисьори: "В туй е въпросът"-кой режисира всичко това от послените 20 г.? Либрето: Делото започва с гръм и трясък, очакванията са големи! Коварна болест обаче обърква плановете...

56

КОКО до 46

преди 13 години

Е как я виждаш баба Ема с менте, а ? Ако само ти мине тази мисъл през главата, значи ,че тя е празна, но ако се настани там, значи си червен айдук.