248

Азъ

преди 13 години

до 249Пич,единственото в което вярвам,е че и да живееш като скот,ако си човек,човек оставаш!Не ми го побира главата.Една болница не е пазар-има купе лекари,персонал,административни процедури.Бе ако на съседа му се пукне гумата всички си оглеждаме колите,а тук става дума за единственото нещо което е непоправимо-смъртта!!

247

Анонимен

преди 13 години

Да, текстът нищо не казва... за професионализма. И на запад хората си умират в болниците, ама поне там пациентите имат чувството, че нещо се прави за тях и че се борят за тях до последния си дъх! В България това отношение го няма. Тук хората умират по болниците и никой не прави усилие да симулира поне, че се бори за тях!

246

DO 248

преди 13 години

на теб ще ти кажа, да знаеш!!

245

hjfkgf

преди 13 години

aah ti idi pri zapanqcite da se lekuvash ama te iskat pari i to dosta parichki a vie galoshite ste sviknali na bezplatno sorry no todor jivkov umrq otdavna avantata si otide s nego

244

Анонимен

преди 13 години

"Журналистите са за линч." Даа! Друго си е никой нищо да не казва! Така ще осигурим комфрта на убийците в бели манти

243

Наблюдател

преди 13 години

По медиите се пишат уникални глупости. И опасно некомпетентни. Текстът по-горе нищо не казва, ама нищо. Но кудкудякането под формата на коментари е зрелището на народеца, да не иска много хляб или права. Журналистите са за линч.

242

YO

преди 13 години

241: знаеш ли, колко много лекари познавам тук (в чужбината), които работят в строителството (т.е. работеха в него, преди кризата, а сега ги издържат жените им). Има и психолози и учителки...242: к´во им става: наглостта им е достигнала такъв предел, че вече не само, че не им дреме за пациентите, ама не ги е и страх от закона (то, в бг закон няма, де та... същото, да)

241

гинеколог

преди 13 години

до 233-и какво работи милата ти майка

240

Азъ

преди 13 години

Ей сега Боко ще се изтъпани и ще дръпне реч за магистрали....Щото всичко останало в държавата цъфти,кат майска роза.Докато сме в блатото,нашите дерибеи муфтят поредната далавера.

239

Анонимен

преди 13 години

Долни некадърници и търгаши! Ето в какво се превърнаха наглите докторчета!

238

Анонимен

преди 13 години

Много са глупави лекарите! Все натрапват на обществото, че ако не им плащат еди колко си, щели да си ходят! Ми ходете си! Никой никого не вързва! Може пък да е за добро! Смъртните случай може да намалеят! Всъщност не може, а ще намалеят чувствително!

237

Анонимен

преди 13 години

Шансът на българина да оцелее е по-голям ако не потърси лекар!

236

KOM6IATA

преди 13 години

( do nomer 230 )Za koi millet stava duma , ne te razbrah.

235

Азъ

преди 13 години

!!!!След първия смъртен случай лекарите в болницата би трябвало поне за една седмица да бъдат перфектни в работата си от най-обикновен страх да не изтърват пациент.Какво им става на тия?!?!

234

Анонимен

преди 13 години

Не е далеч времето ,когато това ще стане.Работя в медицински център и за 1 година 5 от нашите лекари заминаха за чужбина.За съжаление ще останат некадърните и чужденци,дошли с незнайни дипломи.Бъдете здрави!

233

д-р Менгеле

преди 13 години

На многоуважаваните български лекари и сестри им препоръчвам да обменят опит със западните си колеги. Те имат много напредничави идеи и похвати в медицината - като това състоянието на пациента да се подобрява, например!

232

Do 227

преди 13 години

Говорех за конкретния случай...Пирогов... Пирогов е друга хава. Не живея в БГ от много години, та не съм виждала как излизат хората от Пирогов. Но съм чувала! Истории... Там щяха да оставят на мои познати сина да умре (в белодробното беше), защото не искаше да даде подкуп на лекаря. Докато не изпратиха пари родителите, не го излекуваха. И още много, мого...

231

Светльо

преди 13 години

Как може в 21 век човек да умира от апендицит? СТРАШНО Е!!!

230

Анонимен

преди 13 години

Бялата мафия отново се прояви!

229

Анонимен

преди 13 години

КОЙ ЗНАЕ КАК СА СИ ВЗЕЛИ ДИПЛОМИТЕ ТЕЗИ... ДОКТОРИ.ЛИНЧ!!!!! ЛИНЧ НА ВСИЧКИ ДОКТОРСКИ ***!!!