217

Анонимен

преди 13 години

хахаххаДошло време и българите да се шегуват на тая тема...нали всичко на света имаме - благодарение на един или друг българин... :))))))))))))))))))))))))))

216

Анонимен

преди 13 години

Ей макета, я кажете защо Македония няма дата на която празнува освобождението от турско? Всички балкански народи имат такава дата, само вие не. Не е ли странно? Или просто по турско не е имало такава държава и такава нация?

215

хаха

преди 13 години

аз мисла,че драган ,като откривал америка,по това време христофор колумб/явно идва от куманово/е откривал охридското езеро,което пък е било свързано с атлантика и средиземно море едновременно.а-а, за македоноидите.тя таа дума е много стара.етимологията и се корени в думата МАНГАЛОИДИ.те са били едни такива с големи квадратни глави и ококорени очи.после от това са останали само квадратните кухи глави.

214

Анонимен

преди 13 години

ей господине дето говориш за аналфабети ТОВА НА АНТИЧКИ ИЛИ СЛОВЕНОмаденски джазик е а АБЕ *** изпълнявайте условията на ЕС и НАТО или ето казвам го на "македонски"ФАКЯТЕ ПАТОТ КОН ХУНЗАЛЕNД ясно ли е МАКЕДОНЦИ НЕМААТ НАПРАВЕНО НИШТО ВЕЛИКО ТИКВО ОД ПРОСТА ПРИЧИНА ШТО ТАКВО ЧУДО НЕМАЛО сЕга рАзбра НИТУ ВЕ ИМАЛО,НИТУ КЕ ВЕ ИМА како етнички освен во границите на F.I.R.O.M!!hahahaНаша Македонja и езикът ви джазиран та газиран и вие в главите имате сръбска сп...*** и не можете да мислите

213

Мхм

преди 13 години

За тези които още не са разбрали - Барак Обама - и той е македонец, истинското му име е БАРАЧЕ ОБАМОВСКИ!!

212

Анонимен

преди 13 години

Нещо подобно съм чел преди 84-та година,ставаше въпрос за Алонсо де Охеда. Ако приемем,че "де Охеда" значи "от Охрид" не виждам прилика между Алонсо и Драган. Дори и така да е,по онова време в никакви източници не се споменават "македонци" като етнос в Отоманската империя. Е,какъв е бил Драган от Охрид,уважаеми историчари?!

211

някой

преди 13 години

"Американските изследвания сочат две истории за Драган от Охрид, продължава изданието." Значи, и двете истории са безсмислени. Охрид пада под турско през ХV в. По време на турското робство няма кой да гони Драган за еретизъм, защото църквата вече не е имала власт. Всички - православни, богомили и пр. са били все рая. По другата версия - Драган няма как да е бил прогонен като малък след падането на Охрид под турско, защото това означава, че е открил Америка като е бил поне 100 годишен.

210

Анонимен

преди 13 години

Пак ли тия бе! Не им ли омръзна да се правят на клоуни пред цял свят ...

209

до 213

преди 13 години

Новината за Господ е македонец вече я имаше преди две години пак преди Великден. Тогава обявиха, че Господ е създал Македоноиди, а след тях и другите две големи нации Негроиди и Монголоиди. Целата европска земя била потомци на македоноидите, а пръв техен вожд Македон и т.н. Даже новината се излъчваше по МТВ (Македонска телевизия) с говор,нещо от сорта Говори македонскиот бог... :)))

208

Анонимен

преди 13 години

До 204-ние не спорим,че Драган от Лихнида съществува. Да имало е такова лице! Но той е бил българин от Охрид! От 100 години в България се изучава живота на Драган от Охрид-Лихнида-а вие едва наскоро решихте да ни го откраднете и него и да го пофиромчите и изхунзите. Драган от Лихнида се е бил български благородник!

207

svetlio do Марк

преди 13 години

Брат бъркаш се,тоя език е създаден още преди векове :Д ние сме взаимствали нашия от техния...Само немога да схвана какво прави буквата J ама те сигурно си имат отговор.

206

flibanserin

преди 13 години

Македонците първи са преминали в аеробна среда на живот.

205

сдг

преди 13 години

ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩАТА НОВИНА:ГОСПОД Е МАКЕДОНЕЦ И Е СЪЗДАЛ САМО МАКЕДОНСКА НАЦИЯ И ОТ НЕЯ Е ЗАПОЧНАЛО ДЕЛЕНЕТО НА РАСИ:))))))))))))))))))След такива новини човек има за какво да се смее от сърце.

204

jen

преди 13 години

Цял народ шизофреници! Мисля, че някой психиатър може да спретне не лоша професура на гърба на тия македонски юнаци:)))

203

Анонимен

преди 13 години

МНОГО ТРИЙШ БЕ РЕЗАК *** ЕНИЧЕР.НИКОЙ НЕ КЛИКА НА РЕКЛАМИТЕ ВИ ЗАЩОТО СТЕ ДОЛНИ *** ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА БАНВАШ,ЩЕ ВИДИШ ПОСТЪПЛЕНИЯ ОТ РЕКЛАМИ ПРЕЗ КРИВ МАКОРОН ПОМИЙО...НИКОЙ ДА НЕ КЛИКА НА РЕКЛАМИ В ТОЗИ САЙТ БОЙКОТ МАМИЦАТА ИМ СПАМЕРСКА.

202

Absurde

преди 13 години

Tва не може да стане, по-скоро първите 13 колонии, сега щати стават част от Македонските провинции на запад...

201

Марк до 204

преди 13 години

1. Защо си анонимен?2. На какъв език пише, който аз и всички ние прекрасно разбираме? Това според теб македонски език ли е?

200

Анонимен

преди 13 години

никой не спори че го е имало, няма смисъл от празни прикази

199

Кочо

преди 13 години

Фиромките паталогични фантазии са добре известни. Вече дори не са смешни, а отегчителни до смърт.

198

svetlio

преди 13 години

Ои ти луно земя македонска и за тебе ли ке се тепаме и за тебе ли ке умрем-казал македонеца гледайки светещото тяло...