6

Вили

преди 13 години

Ако имаше как, щях да ти слагам + след + ! Частичка по частичка ограбват всичко, което още пази искрицата българска у нас...

5

Алтер

преди 13 години

Грешки в учебниците винаги е имало и ще има.Не бива от всяко подобно нещо да се прави политика, което си е една примитивна патриотарщина!

4

Анонимен

преди 13 години

Я хванете Учебниците по география за 7-ми клас. Уж точна наука :)), а разминаващи се данни дори за площи и за земи, които ту се появяват, ту изчезват.И нов океан се появил :) според едини учебник за 7-кл., а според друг няма такъв:))) Горките ученици. Те и без това като гледам нямат много желание да учат, но и на тези, които го имаха ще им мине меракът. А история не коментирам - разтеглива е и спокойно може да се съставя и измисля учебник

3

Анонимен

преди 13 години

То има цяла държавна политика за промяна на историята ни. По форумите е пълно с ***, които се опитват да ни убедят, че сме нещо друго, което не сме. Досега нито едно правителство не поставило за разглеждане българска национална доктрина. Така, че този гаф не е съвсем гаф, а е нещо целенасочено.

2

Анонимен

преди 13 години

Вместо да се сърдят,нека да си припомнят как се влизаше в Софийския университет преди 1990 г. - само по случайност там попадаха хора, които не ползваха никакъв вид от многобройните предимства, предвиждани по онова време. Кандидатстудентите попадаха в различни категории - "привилегировани" и "на общо основание". Ако си от първата категория, "влизаш" после и в научните среди "по червен килим".Сега си отговорете на въпроса какво представляват по-голямата част от онези, които днес пишат учебниците?

1

..с мед да го намаже

преди 13 години

Денке, Денке, те учебниците са пълни с грешки - да беше само това....