22

Анонимен

преди 13 години

Вместо да се борим за националния си интерес ние се борим помежду си.

21

Shark

преди 13 години

Бойко се държи с министрите си като с ученици. Какви са тези глупости, кой на кого е подчинен, и откъде накъде фин. министър ще контролира енергийни поректи, а енергийния министър няма да има думата. Това са пълни глупости. Трайков си свърши работата и затова получи порицание. Нормално за България!! Според мен, ако има достойнстово, Трайков да си подава оставката. Отношението на Боко е недопустимо, това е министър, не гимназист. Същото беше поведението му и към Божидар Димитров.

20

Анонимен

преди 13 години

#20,не са чели никакво споразумение защото нямат право, защото всичко се прави тайно и срещу интересите на Българияспоразумението ни прави бедни и болни поне още 20 годиниБОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

19

trunk

преди 13 години

След последната смешка на Тиквеното правителство и жалките мишоци , като този ми изглеждат по- кадърни

18

Анонимен

преди 13 години

Хайде стига сте се пенявили-вчера показаха и четоха по всички телевизии въпросното споразумение ,което е от три реда-до два месеца или пак да се удължи вече сключения и действащ договор ,или да се подпише нов-никъде няма нищо обвързващо.Иначе съдебен иск от 600 милиона в арбитража в Париж ,който руснаците ще спечелят без проблем.А проблема е ,че Трайков засегна приятеля на Премиера от Лук ойл Златев и верно му скалъпиха постановка

17

Анонимен

преди 13 години

Трайков има голям проблем - иска да си върши честно работа. Изхвърлете веднага човека който каза че цената на горивата са завишени. Изхвърлете веднага човека който иска по-ниска цена за АЕЦ Белене. Как не го е срам?

16

Shosholinka

преди 13 години

Стига вече квалификации като "червен" и "комунист". Да започнем да мислим с главите си, да оставим цветови и партийни пристрастия и да не си заравяме главата в пясъка. Когато ни управляват лошо, да си го кажем в очите. Когато ни грабят, убиват, пак да си кажем. МИСЛЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ С ГЛАВАТА СИ!!!!

15

Анонимен

преди 13 години

A!!! Дъртия *** отдавна не беше се появявал.......

14

Акъл море

преди 13 години

България няма да плаща,защото няма да има дялове в Белене.Ако от наша страна се иска по-ниска цена,то това се прави за да се улеснят инвеститорите от Запада.За последните е най-изгодно да няма Белене,но ако ще го има,по-добре е да печелят от това.Затова гербаджиите играят по нервите на Русия.

13

Смехуран

преди 13 години

Това, което ще се случи е, че най-вероятно Валентин Златев и Лукойл в най-скоро време ще уволнят министър Трайчо Трайков. И ако някой все още не е наясно кой управлява държавата, това значи ,че той не живее в нея. Много се надявам формалният министър-председател на България - Бойко Борисов, да намери най-после сили и да разбере, че мин.Трайков от правителството защитава националния интерес, а не корпоративни и лични интереси. И че ако на някого той трябва да покаже втори жълт картон, това не е Т.Т., а по всяка вероятност вицепремиер

12

до 5 промит мозък

преди 13 години

Ами ако гръмне Черна вода в Румъния или в Турция до Резово, какво правим бе пич прожулен.Ще викаме колко са лоши. Аман от промити мозъци.

11

Вижте си вицето

преди 13 години

Мисля,че геният на ловешката езикова гимназия С.Д. залюля премиера в своята орбита и ще го стовари накрая на ***. Защото когато се заговори,че Дянков ще ходи при Асан Трактора на седянка, премиерът категорично отрече . На следващия ден Дянков С.Д. отиде на крак при Ал и с това срина авторитета на кабинета Борисов, доколкото такъв му беше останал, на нула. След ден-два премиерът и вицето седяха на някаква среща един до друг и си гукаха като влюбени гълъбици. Все едно нищо не е било. На преговорите с Русия за АЕЦ Белене мин.Дянков елиминира грубо, по махленски, ресорния министър Трайков от преговорите и ги водеше еднолично, вкл. нареждайки през главата на Трайков на подчинения му Кр.Първанов.Вчера Първанов на пресконференциията се държеше не като подчинен на Трайков, а като паша. Снощи пък премиерът каза,че повтаря с жълтия картон към мин.Трайков. Г-н премиер, ако имате нещо сериозно против Трайков, махнете го ,но не се дръжте като феодал към крепостни селяни : първо, не е достойно, второ, не е културно,трето, това , което правите, не е за първи път.

10

Анонимен

преди 13 години

Този скандал го спретнахте твоята партия и ти,неграмотнико още,когато ти го подписа договора с руснаците.

9

Премиер Борисов

преди 13 години

Премиер Борисов за пореден път се държи не като шеф на кабинет, а като началник на пожарна команда. Ако малко от малко се беше задълбочил в КТ, той щеше да разбере,че основно правило в т.нар. екипност е принципът на субординацията, т.е. подчиненият зависи пряко от своя ръководител и не може без негово съгласие или санкция да се занимава с работа, на която шефът му е ресорен отговорник.Второ, вицепремиерът, ако малко от малко разбира от административни отношения и подчиненост, не може през главата на ресорния министър да нарежда на неговия подчинен. И накрая, премиерът трябва да се държи като шеф на колеги-министри, а не на мразещи се едни други случайно събрани хора. Сбърка, и то умишлено, мин.Дянков, държал се като махленски водач. Сбърка Кр.Първанов,държал се вчера по К 3 не като подчинен на Т.Т., а като като нахален ***. Много сбърка премиерът, държал се не като такъв, а като главатар на банда от средата на 90-те години. Затова Трактора и Янчо/ка ги правят на маймуни и ги отстрелват единично и групово като врабчета на улицата.

8

Анонимен

преди 13 години

Дай боже да направят една дълга магистрала и да хванат пътя и да не се видят. И да гласувате следващия път пак за палячовци

7

Анонимен

преди 13 години

Всички са маскари,тегли единственно НАРОДА!

6

С.М.

преди 13 години

"Вземи единия, удари другия"...

5

българин

преди 13 години

Ето, докъде я докарахме - едни комунисти да ни отварят очите за цирковете и измамите на други комунисти. И БСП И ГЕРБ И АТАКА СА ЗА СЪД И БЕСЕНЕ. АКО ПАК ЗАПОЧНАТ АЕЦ БЕЛЕНЕ, ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ НАД 10 МИЛИАРДА ПОКОЛЕНИЯ НАРЕД, АКО Я ЗАВЪРШАТ - ЩЕ ТРЕПЕРИМ КОГА ЩЕ ГРЪМНЕ. ТОВА ЛИ ИСКАТЕ? НЯМА ВРЕМЕ, ДА ПРОТЕСТИРАМЕ.

4

!

преди 13 години

И нещо друго, този *** подписа 2006-та договора, така че нека да не вика "друг въпрос".

3

Антон

преди 13 години

Ето, червен го казва. Да се видите какви подмолни *** сте социалистите.