216

Анонимен

преди 13 години

Къде сте ве ГЕРБЕРЧЕТА, що не чувате губернатора кво ви казва?

215

сизиф

преди 13 години

И кво стана ся кучето си лае кервана си върви ,и така .Джеймс Уорлик не е първия нито ще е последния който ги говори тези работи и какво от това все тая .Ако имах пари щях да съм за курупцията но нямам...

214

Анонимен

преди 13 години

След Н.Пр.Френския посланик,и Г-н Уорлик им каза ИСТИНАТА в ПРАВ ТЕКСТ в очите!Истината боли,нали Другари?

213

Анонимен

преди 13 години

Браво Уорлик!Все повече обикновени българи разбират,че единствено с натиск отвън от страна на Съюзниците може да получат някаква защита и надежда в живота си тук!Срещу мутрите,***,назначените олигарси,които изсмукват последните ни спестявания,срещу монополите!

212

уи6ътклуърт

преди 13 години

българският съд е най гадното нещо у нас.българия е на това дередже най ве4е заради тях.съдиите си делкат парите с крадците и ги остават на свобода.те имеено заради това имат сметка да са навън престъпниците.огромните им доходи идват от тях но вси4ко това е на наш гръб.питам се аз ,кога най после хората ще излязат на протест притив съдебната ни система.

211

Довиждане Уорлик

преди 13 години

"Повечето българи вече не искат да търпят това", коментира Уорлик. Прав е премиера Уорлик, но той трябва да знае, че всички българи вече трудно издържат присъствието му в България. Едва ли има друга държава в света която да търпи чужд посланик, който се изживява като премиер и президент. По големи говньовци от нас няма.

210

Ив.Котев

преди 13 години

Само комунистите биха отрекли казаното от Дж.Уорлик. Всичко което е казал е на 100% вярно.Докато висши съдии се избират от Президент, Парламент и са тясно обвързани с партийни квоти -така ще бъде. Докато не махнат всички назначени от Първанов и комунистите съдии и прокурори-агонията, и надеждите за осъдени отявлени крадци ,убийци,изнасилвачи,и тем подобни - ще бъдат илюзия!

209

Явен

преди 13 години

Прочетохте ли нещо ново? И какво реално ще последва от това?

208

Анонимен

преди 13 години

"Главният прокурор Борис Велчев и председателя на Върховния касационен съд Лазар Груев посрещнаха "с недоумение" позицията на Уорлик."Учудили се, че един от техните им играе сечено : )

207

Мамуна

преди 13 години

до 217Блаженни са верващите в новия социален експеримент "БИГ БРАДЪР" или преведено на БГ "милиционерски капитализъм" !Кога си виждал марсианци за последен път?Поне си признай .

206

Анонимен

преди 13 години

Съдът съди така, защото му се позволява! Ако съда беше чувал нещо, или знаеше,че може да му се посегне, не би съдил така. Лично мнение, всеки може да го изказва...пише го и в конституцията. Жалко, ама жалко найстина!

205

Караджата

преди 13 години

Стига рИване......прав е посланника. Вместо да ги скъсаме 20 години от протести все ден в София докато станем нормална държава оставихме разни некадърници да ни крадат.........по- застреляни сме от арабите

204

Джеймс Уорлик

преди 13 години

MURDOC Уволнен си ! Утре те искам да си подпишеш заповедта. Ще ми трябват и данни от турския ти паспорт.

203

MURDOC

преди 13 години

Уорлик е мекотело до вчера защитаваше Доган, днес се прави майка Тереза - мислеща за бедните . Не мога да повярвам като чета по-долу че се хващате на думите на тоя явен внедрен агент-това всичкото е провокация. Уорлик няма право да се меси нито на съдът(хубав ,лош безначение ) или по други вътрешни въпроси- той е посланик . С това си имперско поведение ме кара се повече да намразвам янките .

202

Анонимен

преди 13 години

Ганьовцииии не се обясняваите ,то се вижда че вБГ няма нито един осъден и в затвора от големите мутри и нито едно разкрито публично убииство прес последните 20г. Само си говорят глупости и нищо. А да се сръвнява BG със USA е просто несравнимо има още много да се учат в БГ как се спазват закони и се дават реални присъди за престъпления.

201

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно точно и вярно казано от американския дипломат.Моите адмирации.А Груев и Велчев да не се правят на отвеяни.Много ги боли като им каже някой истината в очите.Резултатите от правораздаването се виждат от всички.Въобще не може да се каже,че са значими.Напротив.А търпението на хората наистина е в критичната зона.

200

Анонимен

преди 13 години

"папагала прави шоу "един американски *** казва какво трябва и какво не трябва ! всеки нормален човек със нормален разсъдък знае какво става в тази държава !

199

hi hi hi

преди 13 години

eeeeeeeee da ama nie sme v evrosiquza a hamerikancite ne saaaaaaaaaaaaaa:))))

198

Анонимен

преди 13 години

i az kritikuvam yankite,ama ne me pi6at po amerikanski saitove

197

некойси

преди 13 години

Абе...кати се замисли човек...една певица преди доста години изпя: За милиони няма закони...и май си е така...