263

До Ф.С.В

преди 13 години

Е представи си там съм и какво точнпо да видя.Знаеш ли, че в Несебър не управлява Герб.И какво с втория най-голям бюджет след София се направи едно голямо нищо.В кв.Черни море още няма улици защото искат да крадат с г.азо.ете си.Едно кръгово на Несебър 15 пъти го ремонтират.Ами ето виж ГЕРБ не е тук но ГЕРБ е в Бургас и виж какъв ремонт се прави там.Явно малко нещата се разминават с оглед внущенията които се опитваш да правиш.Нещо да кажеш по въпроса ?

262

za 281

преди 13 години

Selqnite na selo! Po magistralite karuci e zabraneno da se dvivat :)

261

до251

преди 13 години

от години плащаме пътен данък,винетки и караме из дупките,точно сега в най-голямата криза народа трябва да плаща и за фикс идеята на тоя психопат-магистрали,спортни зали,южни дъги и тем подобни, ще плюя-да,когато имах работа нямах време,но сега ще плюя

260

OoOoO

преди 13 години

Защо да бута на съпартийци и приятели вилите,като може да бутне на хората къщите?!Нали важното за ГЪРБАВИТЕ е дейност да отчитат и да се бият в гърдите колко е велик ГОСПОДАРЯ СЛЪНЦЕ

259

До 261

преди 13 години

Магистрала Струма няма да почне да се строи по времето на бб. Последният е един продукт в който мутрите са налели много пари. Ако имаме магистрала Струма, кой нормален българин ще отиде да почива на отвратителното българско Черноморие. При наличие на магистрала всички ще се юрнат да почиват в Гърция. Голяма част и сега го правят, но магистралата ще остави българските черноморски курорти на сухо.

258

Анонимен

преди 13 години

Росене ,кога ще бутате незаконните вили по язовиритеили много бързо забравихте за тях?

257

Ф.С.В

преди 13 години

До 274 Как искаш Станшев да разследва Бойко при условие че дядовците им са от една партия хахахахах между ГЕРБ и БСП разликата е в килограмите на жените депутатки ,,ОТ 22 г България се управлява от комунисти -затова сме на този хал -А такива като Банев почнали бизнеса с 2лв и станали милионери -Забрави как е приватизирал заводи за по 1 -2 лева. Костов за колко продаде Нефтозавода --за 3 самолета -Най голямата рафинерия на Балканите

256

Анонимен

преди 13 години

"Около 700 км трябва да бъдат магистралите у нас към края на 2013 г. 421 км вече са налични, остават да се построят още 560 км".560km + 421km = 981km ... Кви са тия 700км??? Никой ли не прави елементарни сметки като ги пише тези статии.

255

уууууу

преди 13 години

Долу ГЕРБ!

254

56

преди 13 години

До 267.Ти сигурно си атакист.Многото качествени българи са навън.Не можаха да изтраят.

253

Анонимен

преди 13 години

Никой няма да дойде по тези магистрали.Правят ги да се изнасяме.

252

Анонимен

преди 13 години

Колкото и да плюете магистралите ще бъдат построени и то с европейски пари. И чужденците няма да гледат "умно" като влязат. Аз искам в България да има хубави пътища и инфраструктута. Някой да има нещо против???

251

AMERICANO™

преди 13 години

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАТО СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-БЕДНИЯ РАЙОН В ЕРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ , ЗАЩО НЕ ПРЕДПРИЕМАТ МЕРКИ ЗА МАГИСТРАЛА ХЕМУС , НАЛИ ПО ТЯХНИТЕ ДУМИ КАТО ИМА МАГИСТРАЛИ ЩЕ СЕ ВТУРНАТ ИНВЕСТИТОРИ ОКОЛО МАГИСТРАЛИТЕ ДА ПРАВЯТ ПРОИЗВОДСТВО ДА ОТКРИВАТ РАБОТНИ МЕСТА. ТОЗИ БОЙКО МИСЛИ САМО ЗА СОФИЯ И СОФИЯНЦИ , А ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ ГО КАЖА ЧЕ СОФИЯ Е НЕ Е БЪЛГАРИЯ.

250

Ф.С.В

преди 13 години

Охлюви отидете в Сънито да видите къде са ви парите -и кой държи палатите -глупав народ

249

Анонимен

преди 13 години

Аутобан-главен магистрален път,който се пресича от поне още една магистрала.....Този веждал ли е аутобан в истинския смисъл на думата?

248

До Ф.С.В

преди 13 години

Понеже днес си много активен.Стига с тези празни обвинения.Нагледахме се на такива от страна Я.Янев,Костов,Станишев.Последното такова беше за Тракия.Като се строеше с пепел къде е сега Станишев да ни обясни разминаванията в поръчковата му експертиза и действителността.Защо не закара камери на телевизията да покаже на място тази грандиозна далавера.Защото няма такава е това е истината.Всичко останало е популизъм челяш именно хора като теб да оплюват и умаловажават направеното досега.

247

Анонимен

преди 13 години

Плевнелиев погледна след 2014 г. и видя: 7 аутобана....и *** каруци по тях...

246

inatut

преди 13 години

do 268Ново 20, който има 3 коли по 3-4000 лв. едната е ограбил българския народ..Народен съд, разстрел, конфискация на имуществото, враг на народа и пр. за тях..

245

до 263

преди 13 години

дано не си и ти жив

244

inatut

преди 13 години

до 266Пътят до видин е в пъти по-хубав от пътят до русе