212

Анонимен

преди 13 години

Да бе да. Това е най- ПРАШНИЯТ,раздрънкан,боклучав,смърдящ град.

211

gogo

преди 13 години

Абе London boy.къде живееш в лондон.да не си в първа зона че толкова ти харесва?

210

Румяна

преди 13 години

Знаете ли, че:София и Атина са единствените столици в Ервопа преди Рим,В София е живял император Константин, В София е проведен един от първите Църковни събори и е издаден Медиоланския едикт, изключително важен за Християнството, София е била една от първите Епископии,В София има 4 храма на различни религии, както в Божи гроб, на 1 кв.км.,В центъра на София има уникални сгради, строени от велики архитекти,В София има много музеи и галерии,София е единствената европ. столица до планина.

209

ko40 von Selo

преди 13 години

аз му казвам какво ми се е случило, селянина цъка палец надолу. и точно така, харесва им в бг, защото това е екскурзия с неочакван край. да ги питат кой иска да живее тук, то иначе е ясно че е незабравимо изживяване

208

Анонимен

преди 13 години

Това е чиста проба платено промиване на мозъци. Нима си мислите, че ще ви повярваме, че чужденците мислят така? Те да не са слепи? Имате ли си представа как изглежда един град в Белгия или Германия в сравнение с мръсната, *** дупка София?

207

Алилиии

преди 13 години

теа чузденси са били препили или недопили.

206

Анонимен

преди 13 години

тия чужденци сигурно са афганистанци или индиици хахаххааа.

205

ттт

преди 13 години

в България нищо не можеш да постигнеш само губене на време, за една и съща рабта в България заплатата е 1000-1200 лв, а в Англия 4000-5000 паунда!

204

Марк

преди 13 години

Никой не е пророк в собствената се страна!Отдавна казвам, че в България и в частност в София е много добре, но никой не вярва!Така или иначе продължавам да съм оптимист!Неверниците и тези които не вярват в страната си емигрират, което си е един оздравителен процес!За сметка на това идват непредубедени чужденци!Няма празно в природата и процесът тече в оздравителна посока!И днешният протест за горивата го доказва! Вече има гражданско общество!

203

ko40 von Selo

преди 13 години

карам из родопите и се загубих из селата, а табели няма кое село е , няма и кого да питам в 2 през ноща. Спрях на автобусната спирка, изчетох некролозите, разбрах в кое село съм, погледнах на картата и се оправих.

202

denko

преди 13 години

imah idin apartament naslestven na vitoshka prudadoh gu i sa opravih na selo ,pri horata. sega sam, pravenec ,dvora mi cafti i grei

201

denko

преди 13 години

tes sa ludi be,kue i 4istu ,razkopaniti ulici,mirizliviti pazar4ita,parkiniti koli pu trotoariti li .4i to as sam mnogo dovolen 4e sa otarvah ot tas kloakai sa pribrah u seloto mi

200

Евала 204

преди 13 години

Коментар 204 каза цялата истина. Всички, които плюете столицата ни може да си го начукате отзад!!!

199

БДЖ

преди 13 години

Ако София е чист град, то аз съм трамвай :))))))) и няма да мръдна

198

чист Софиянец

преди 13 години

"София има своят чар и не е правилно да казваме колко е грозна и неуредена. Такова становище могат да извадят само хора, които не са пътували. "Не Жоре, това могат да го кажат комплексирани ***, които цял живот са се живяли с прасетата на двора, но имат претенции все едно са родени във Версай. Готините хора обръщат внимание на други неща и се радват на живота принципно. За това и за тези чужденци София е готин град, просто те не са прости селяци.

197

Анонимен

преди 13 години

има потенциал,но няма кой да прави поддръжка.

196

Анонимен

преди 13 години

С удовоствие бих гледала детето си далеч от София. Чудните зелени градинки са осеяни с *** и ***, на никого не му пука поне малко да направи света около себе си малко по-чист и красив. Мъчно ми е, като сравнявам това с къде тичат децата на "тъпите западняци". Но какво да се прави, екзотика...

195

горд съм

преди 13 години

аз купих една стара сграда точно на ъгъла на една пресечка на Витошка, скоро ще я бутам и ще строя нова сграда! И аз имам принос за обновяването и новият облик на София!

194

бг

преди 13 години

тия чужденци да не са от Бомбай? Баси излагацията!!! Щом в тая смрад им се види чисто....

193

софиян-хасан

преди 13 години

София е ориенталски град и в това му е чарът. Всякакви опити да се поевропейчи заради моментната мода са смехотворни. Камъкът си тежи на мястото.