155

до 164

преди 13 години

Румене,Имаш конкретни попадения, но начина, по който го правиш обезценява информационната стойност на написаното. Досаден си, бе човек, разбери.

154

ор

преди 13 години

Да питам ***, как създадоха огромният резерв, с който се хвалят? Като не възстановяваха ДДС на фирмите и унищожиха бизнеса, от там задълбочиха кризата! Парите са извън обръщение, БСП ни докара до натурална размяна, ама и за нея няма пари. Защото, с какво ще се произведе, за да се замени? Евро зона ли? На ви еврозона и евро, в необозримо бъдеще, а до тогава глад и мизерия.

153

17.03.2011

преди 13 години

Магистрали, магистрали..........Е па тоя няма ли съветници, екип, поне за час да влезе в някой сайт, да разбере от какво се интересуват хората в дъргавата която той трябва да ръководи1

152

Анонимен

преди 13 години

Да гласуваш за ГЕРБ през 2011 г. е все едно да гласуваш за БСП през 1997 г. Но като се сетя, че дори тогава БСП събра към 20% гласове, няма да се учудя, ако все пак ГЕРБ на места има подобен резултат. Достатъчно 'червени бабички' си имат.... (терминът 'червена бабичка' значи тъпо, упорито и безотказно да гласуваш за партия, която съвсем наскоро тотално се е провалила, б.а.).

151

до 161

преди 13 години

Ми по-добре ще управляват хората.То тва тиквеновото управление ли му вилаш.То си е на самоход.

150

Анонимен

преди 13 години

"По думите му магистрала е стратегическа за България и страната ни е на прага тя да бъде включена в някоя оперативна програма за следващия програмен период на Европейския съюз. "Дотогава тук няма да е останало български народ да я ползва. Само чужденци ще си я ползват и Боко и фамилия ще печелят от това.

149

А дано

преди 13 години

Махай се тикво,искаме Ал.Петров за премиер, Янето шеф на МВР,Р Овч. министър на енергтиката,и естествено Доган за вицепремиер.

148

26.03

преди 13 години

До 149. Капитан на кораба да е Бойко. Гориво за гораба сано в една посока.

147

kiro

преди 13 години

e tapa tukvo ple6iva kradliva mrasna sgan gerberska o6te li si misli6 4e naroda te podkrepq predstava si nema6 kakvo te o4akva kaput kradliv mutro nesvretna mizerna otvratitelna da ginie6 po zatvorite tap pojarnikar

146

ха

преди 13 години

Цитат ,,следващото правителство ще бере плодовете на сегашното,, бе таранкоулу ти от безплодно дърво плод ял ли си бе?

145

Анонимен

преди 13 години

А ние водим битка за оцеляване, г- н Борисов.

144

до дидо

преди 13 години

Тез ги разправяй на баба си агитаторче жалко.

143

До Дидо

преди 13 години

Аман от хамсалаци като тебе *** смотан..

142

Анонимен

преди 13 години

Боко, измаза ли сградата на границата? Ще влизаме ли в Шенген или пак ще мажем. И като ходиш в чужбина, вземи подпиши някое договорче. Далавера за България да има, капиш? А не само да се пъчиш колко престъпници си хванал, че хората се смеят Бочко и се питат ние на полицейска оперативка ли сме или ще правим бизнес с тия.

141

Анонимен

преди 13 години

Я да не пречите на другаря Ленторезов! Нали знаете, че на него всичко му пречи?! Оставете го на мира, човекът един тенис не може да изиграе от вас!

140

до 149

преди 13 години

*** на кораба със Серго да се качиш и ти с цялата си безплодна фамилия и вземете и ББ с ГРОБ.

139

дидо

преди 13 години

Абе вие не можете ли да разберете, че без добра инфраструктура, няма как да се развива икономиката, което от своя страна води до, малки чуждестранни инвестиции, по-малко работни места, съответно ниски заплати. Имайте търпение, правителството се е насочило в правилна посока. Вярно е правят и някой грешки, но никой не е безгрешен. Следващото правителство ще бере плодовете от сегашното, и аз се надявам това отново да е Бойко, само да не се самозабрави, а да стои здраво стъпил на земята.

138

Анонимен

преди 13 години

ЕВАЛА БОЙКОООООООООООООООООО....ТАКА И ТАКА СИ В ВАРНА ..ВИШ НЯКОЙ РЪЖДЯСАЛ КОРАБ .ДА НАТОВАРИМ СТАНИШКО И КОМПАНИЯ ЗА СИБИР ..

137

до 147

преди 13 години

Е теб кът те опъваха болешелите?

136

Бойко

преди 13 години

до 137-миНе се притеснявай,Яне Янев казва,че болката е малка "ядва се".