115

ана

преди 13 години

До Голям Праз..Не ми пука за тях (Киров и Бонев), но един БГ Съдия малко по-долу се изказа най-нагло, че по времето на Станишев и Доган нямало нито едно отвличане. Просто го контрирах, това е.Не обичам лъжите, без значение в чий ущърб искат да бъдат казани..

114

illuminati

преди 13 години

Усещам че илуминатите имат пръст в събитията в Сливен и Пловдив - забележете имената им - В Сливен - С.С в Пловдив - С.С! Края е близо виждам ги, виждам гласовете... те идваат.. идвааааааааааааааааат

113

Анонимен

преди 13 години

120 е за 119!

112

Анонимен

преди 13 години

120 - Вярно! И със секретар - "професионалист" Боко Борисов:)))

111

един

преди 13 години

В неделя българският вътрешен министър Румен Петков подаде оставка. Оставката на Петков бе предшествана от сериозно предупреждение на Европейската комисия. Тя поиска от правителството в София да вземе спешни мерки за борба срещу корупцията и организираната престъпност.България е изправена не за пръв път пред такова искане. След смяната на системата в страната бяха убити около 150 така наречени бизнесмени. Квотата на разкриваемост на тези убийства е почти нула.

110

Значи така...

преди 13 години

Значи има хора които са се вързали на поредната лъжа на Картофа. Нали чувате, четете и гледате, че никой от ангажираните, даже и Шестака не потвърждава това което Свинаря каза. Дайте да коментираме по другите теми.

109

Анонимен

преди 13 години

Ха ха ха Знаех си, че ББ няма как да говори за мъжка дума, чест и достойнство защото тези думи за него не са познати.

108

Анонимен

преди 13 години

Психолози, познавачи на човешката душа, народоведи, спецназчасти", морски тюлени " АЛФА", професионални ловци на глави, барети, самолети "Фалкон", 8 подводници, взети назаем от Средиземно море, самолетоносачи и 9та-кашишка пехота от Звездец бяха дислоцирани край Сливен . Проходите по Стара планина бяха завардени в двете посоки - оттам и отсам. Кадафи изведнъж усети , че около него няма обръч, защото го преместили в Сливен. Моментално е пратил писмо по гълъб да помоли Бойко Борисов да му разреши

107

Азъ

преди 13 години

Сори майни!

106

Копой

преди 13 години

Управлението на Боко е белязано с лъжи и манипулации и съвсем скоро ще се наслаждаваме на боковото сриване, накрая на неговото некомпетентно управление и ще кажем сбогом на лъжите.

105

Анонимен

преди 13 години

109 - Че ти не знаеш ли че карат мършата на Пловдивското бунище:) Софиянци такава ***, като ГЕРБ, не търпят на тяхна територия:)

104

Анонимен

преди 13 години

това е пиар акция на цецо и боко

103

Анонимен

преди 13 години

Гинеколога прави аналид на операцията:)

102

Азъ

преди 13 години

до 71ГЕРБ са пътници! Дори не забелязват, че билета им е еднопосочен и е за политическото бунище:)--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Пич,сега разбрах,оти Б.Б така и не построи бунище в София:)))))))

101

Голям Праз

преди 13 години

Абе, няма ли скоро да се насрочи ДЕН БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ в който медиите да не пишат за него?

100

До избирай

преди 13 години

Хората са против Б Борисов , а не за А Петров, С Станишев или А Доган!ХОРАТА НЕ ИСКАТ БОРИСОВ И ГЕРБ!А кого ще изберат, си е тяхна работа!

99

онзи

преди 13 години

Боко искаше пак да изпъкне, като каза , че си е говорил за чест и достойнство с похитителя Стефан Петров. Оказа се, че Боко тиквата пак ИЗЛЪГА. Време е този *** да подаде оставка. Писна ни от него и от некадърното му правителство.

98

Анонимен

преди 13 години

99 - И те се врънаха живи, за ралика от отвличането преди месец, което завърши със смърт! Да! Има разлика! вярно е!

97

Мнителко

преди 13 години

Подозирам, че Боко въобще не е ходил в Сливен. Неговите пишман ПиАри са пуснали това съобщение за да освежат позавехналия му имидж.

96

трезвомислещ

преди 13 години

пиар акция на цецо и боко