147

UK

преди 13 години

До 156По кой свят те прославят? Румъния,Сърбия,Турция,Македония. В това ли се състои светът за теб?

146

.).

преди 13 години

Чакайте малко, кво ви стана млади момчета ? Какво българско има в чалгата ? Микс от сръбски , турски и гръцки простотии ? Ще е горд човека, че е българин с богатата ни и славна история , с народната ни музика (The Mystery of Bulgarian Voices се знае по целия свят , чалга силиконките ги знаят само емигрантите в чужбина) , ще се гордее с природата на България , с красотата на българските жени , а ако и той представя истинските българи , тогава бъди сигурен, че чужденците ще го уважават.

145

Воните чалгари !

преди 13 години

Чалгата е полезна ! Защо? Защото така лесно се разпознават *** селски ***. Като разбера, че някой слуша чалга го отписвам - за приятел, бизнес и изобщо.

144

до 151

преди 13 години

В случая си признаваш, че сам си виновен че се срамуваш от произхода си. Трябва да си горд с България, да си горд с чалгата и тогава ще те приемат и уважават такъв, какъвто си. А ако го криеш и се отчуждаваш от това, което ни прославя по света, само се излагаш и се злепоставяш. Вземи пример от сърбите - има ли някой, които да не е горд от цеца, тяхната мадона?

143

аз

преди 13 години

Я,електората на Герб на снимките-*** и ***...

142

.).

преди 13 години

Към Lowkey прибавям Immortal Technique , политически теми. Най-добрите му албуми са Revolutionary Vol. 1 i Vol. 2

141

знаещ

преди 13 години

СМРАД!!!

140

LowKey

преди 13 години

Един френски рапар от арабски произход LowKey засяга в текстовете си политиката на САЩ и Израел:LowKey - Obama Nation,LowKey - Long live Palestine и Lowkey - terrorist.

139

UK

преди 13 години

До 140Така е. По някога се чудиш дали да си признаеш че си Българин. Сравняват те моментално с урудливата чалга музика.

138

Анонимен

преди 13 години

Тинеджърка уби бебето си!Младата майка мечтаела да стане Поп-фолк дива и сметнала ,че майчинството ще и попречи на кариерата!

137

faust

преди 13 години

абсолютна тъпотия

136

udri

преди 13 години

"Най-енергичен изпълнител" - ВЕСКО М.

135

Анонимен

преди 13 години

И един поздрав за феновете на gangsta rap - Eazy E - real city Gs

134

141

преди 13 години

Можеш да избягаш от селото но от селянина никога ! :) Евала сигурно и салатата от купа ядате :> А ?

133

.).

преди 13 години

Много зависи чичо какъв точно хип хоп слушаш , на това съм ти обърнал внимание, няма да си меря *** с теб колко съм слушал това има нулево значение за мен,дадох ти пример с МТВ именно защото истинската музика не е тираж, не е индустрия , за разлика от чалгата, с катерещите се по масите и замерящите се със салфетки , хип хоп музиката е на 27 години и е цяла култура със своите 4 елемента , вдъхновила милионаи хора по света и станала световноизвестна, тя е движение как въобще я сравняваш със щракането с пръсти по чалготеките ?

132

Анонимен

преди 13 години

Дебилизъм!!!

131

до140

преди 13 години

хахаха пич хапчетата ! самочуствие ? Чалга ? В едно изречение ???

130

до 137

преди 13 години

От грамофона! *** имам няколко и на МК! Сигурно не знаеш какво е това, но както и да е. Пускам им ги като се събираме у нас и то чрез youtube в HD. Да видиш как им светват очите на колегите, а колежките не се чувстват вече като красавици..

129

До 124

преди 13 години

Мене ме хвана срам само като прочетох коментара ти... толкова е обидно и болно да съм част от тоя изпростял народ, който дори и зад граница претопява самочувствието ни като цветни метали...

128

Анонимен

преди 13 години

Пиши и във фейс на ЛС..всички певачки си имат страници