275

Българин

преди 13 години

Ами айде като казват на 21 Март колко били горивата в Австрия в сравнение с България , що не земат да кажат средната заплата в Австрия колко е в сравнение с България . Дали вземат 300 евро (околко 550 лв) заплата , че карат на 1.369 безнин. Щото ние толкова вземаме но не ни пречи на караме на 1.21 евро с нашите заплати. Мизерници , само цените сравняват с европейските но не и доходиде. Най -евтини горива сме имали в България, то на тея заплатати ако е евтино незнам кое е скъпо тогава.

274

пффф

преди 13 години

щом тия *** скачат на командира значи на следващите избори ще гласуваме за него. лек ден!

273

Анонимен

преди 13 години

"Както се вижда от думите на щефа на Лукойл, разликата в цените на горивата в БГ и Австрия е от порядъка на 5-10%. А господина защо нищо не споменава за разликата в доходите?"Цената на петрола е една и съща и за бедни, и за богати. Няма отделна цена за бедни и отделна цена за богати! Като са ти ниски доходите, вдигни си ги. Никой няма да ти даде евтин петрол понеже си беден.

272

Анонимен

преди 13 години

Най-големите скъперници са тия с газовите уредби е нема такива заклевам се!

271

AT

преди 13 години

"В Австрия на 21 март един литър бензин А95Н е струвал 1,369 евро, а литър дизел 1,355 евро." Хайде сега ни кажете и колко е средната заплата в Австрия към 21 март 2011 г. !?

270

Анонимен

преди 13 години

На който му е скъп дизела, да си купи бензинова кола. На който са му скъпи и двете да кара колело. Ако нямате пари за колело, ходете пеша. Здравословно е!!!! Ще свалите някой килограм, че и без друго българите само пици нагъват и са позатластели.

269

Анонимен

преди 13 години

Във USA, например Калифорния дизелът е по скъп от обикновеният бензин.В момента обикновеният е 3.99 за галон а нафтата- 4.15

268

Schweizer

преди 13 години

Както се вижда от думите на щефа на Лукойл, разликата в цените на горивата в БГ и Австрия е от порядъка на 5-10%. А господина защо нищо не споменава за разликата в доходите? Съгласен съм, че цената на петрола играе най-голяма роля при оформянето на крайната цена, но също и другите разходи по производството(като заплати на служители) играят определена роля. Дали един служител в Бургаската рафинерия получава по-голяма заплата от служител в австрийска рафинерия?

267

селянин

преди 13 години

*л съм ви и бензина, е*л съм ви и дизела. Яхвам колелото, или в краен случай магарето и ми дреме на шишарката. А вие се суетете кое е евтино, кое е скъпо!

266

до259

преди 13 години

Не беше чиста нафта а бензин смесен с много нафта и ако беше заредила по малко може би щеше да го прекара ама 40л.

265

до 263

преди 13 години

...........абе мога и друго да ти пълня всеки ден безплатно нищо че си богат,ама пък вземете ти хареса ще увиснеш пред нас като сущеница а и пари ще носиш нали си богат

264

до 270

преди 13 години

"ЗАЩО НАВСЯКЪДЕ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ДИЗЕЛА Е ПО-ЕВТИН ОТ БЕНЗИНА"Дизела е по-евтин от бензина само там, където повечето хора карат бензинови коли. От един барел петрол се получава точно определено количество дизел и бензин. Колкото по-голямо е търсенето на дизела, толкова е по-висока цената му. В България повечето хора карат дизели. Нормално е дизела да е по-скъп.

263

Бл.Благов

преди 13 години

Споко! Скоро Либия ще бьде "наша" ! Петрольт и газта ще потече през Средиземно море и бензиньт и дизельт ще идва примерно от рафинерия в Гьрция и ще трябва да построим тогава и Южен поток, но наистина от ЮГ! Тогава на Русия ще и бьде много трудно "да извива рьце"! Така че за сега никакви Руски енергийни проекти! НИКАКВИ!

262

$

преди 13 години

ЗАЩО НАВСЯКЪДЕ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ ДИЗЕЛА Е ПО-ЕВТИН ОТ БЕНЗИНА, А В БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТАКА? На този въпрос никой не е отговорил ! После да ми разправят че няма картел и спекула!!!!!!!!Лукойл да го духат..................

261

до263

преди 13 години

Евалата богат ,ама май си гладна кокошка просо сънува,а мишок?Откога не си се качвал на кола а?Мишле вози се на 94 и си взимай изпитите че тати на село ще ти съдере гърба от бой за тия изхарчени пари в София.Селю не си показвай повече рогата тук че ако те спипам "Богат беден"ще видиш,ще напомпам като магаре божа кравичка

260

до 263

преди 13 години

Ами като си богат пусни си мейла да ти върна една снимка на керестето ,и дай адрес да дойда да ти направя дъто на попски ръкав а после може да почерпиш

259

Анонимен

преди 13 години

До всички бедняци във форума: продайте си колите и карайте колела! От единия край на София до другия се стига за 40 минути на колело. В провинцията придвижването на колело е още по-бързо.

258

Анонимен

преди 13 години

K'ъв Костов бълнувате и вие, че ви защитава интересите? Той своите си ги защити като продаде комбината на руснаците, а вие си му вервайте сега на предизборните приказки.

257

може,

преди 13 години

#253,----249 da dava primeri s drugi ,no ne i s KOSTOV?

256

до 260

преди 13 години

"252 пичччч, мноо си *** ми аз карам байк, *** пак ми е мизерно... Продадох си колицата, от немотия, а ти си седнал да ми обясняваш, че българина бил богат! "Много мразя бедни хора! Немотия викаш, а? Съжалявам те! Върти *** щом си беден!