190

Ало 199

преди 13 години

И лудите вече налазиха коментарите!Нужда нямаше да ти строят заводите,просто ако не бяха идвали щяхме да си ги построим сами,а ти нямаше да пишеш глупости за домати и краставици,водка и шопска салата.

189

до 180

преди 13 години

Добре е,че не можеш да емигрираш на друга планета,защото:1.Ще стане жалко за планетата!?2.Ще нарушиш мнозинството на простаците тук-на тази планета,което ще доведе до неизмерими последици,за нас,които оставаме тук!3.Не знам,дали осъзнаваш,но ти ще бъдеш най прогресивният ***,защото си първия такъв,на който не му е достатъчна(вече)една планета,и иска да опростачи и друга!4.Браво на теб-започвай да си строиш ноевия ковчег!!

188

Анонимен

преди 13 години

Най - голяма далавера от кризите с петрола има РОССИЯ.

187

мм

преди 13 години

Първо бяха бунтовниците,после дойде налагането на демокрация,след това се оказа нефта, а сега и църквата намесиха със тия кръстоносни походи,сега да очакваме обръщение и на папата .Смях,смях,смях

186

до 191

преди 13 години

Защо ни прецака СССР?! Затова дето ни построи всички заводи ли? Изнасяхме домати и краставици,а ни доставяха нефт почти без пари,построиха ни всичко !Ако трябваше сами да си строим заводите с този "акъл" дето го имаме ,пази Боже !

185

Анонимен

преди 13 години

На Путин му изнася да говори така, защото не иска след време да се образуват коалиции и да се месят в техните етнически конфликти.

184

Психо

преди 13 години

Не вярвайте на всичко, което се казва или пише по медиите. Те доста манипулират ситуацията, защото самите те са управлявани от политици. Това дали го е казал Путин само един Бог знае, всекидневно чета из онлайн и печатни ежедневници фабрикувани новини. Не само "жълтите" вестници са "жълти". Съмнявайте се, хора! Съмнявайте се!

183

Do 192

преди 13 години

Да купуваме от Американците ако продадат по ефтино нямам нищо протиив. Ако имаха интерес щяхме да купуваме но не ни браснат за Слива явно . Бока нали им лиже задниците .

182

Анонимен

преди 13 години

Руските алкохолици на страната на мюслитата:) Намерило си гърнето похлупак!

181

Анонимен

преди 13 години

до 182Здрасти брат"чет Мой човек си! Да си сменим кълбата!

180

Анонимен

преди 13 години

За всеки случай Русия ни продава скъп нефт и ни контролира енергийния пазар, не американците. Руснаците са ми по-криви.

179

за 187

преди 13 години

Недей да даваш мнение от името на 150 000 000 руснаци........царска Русия - поклон, Сталиновия СССР ни окупира...........пък тоз на снимката ци цака я с газ я с нефт...........не са еднакви неша

178

тя

преди 13 години

Много точно казано...Адмирации за Путин. Това си е чист вътрешен конфликт създаден Умишлено за да се извлекат ползи и да се дестабилизира района... Зад всичко това стоят онези мекотели с 8 ръбестата им звезда.

177

discus

преди 13 години

путин май е на някой наркотични въщества. а какво беше нахлуването в Сърбия? ми сщото е и сега. няма никаква разлика. така че да е гласувал Путинчо срещу резюлуцията на време, а не сега да говори несмислени думи.

176

do obektiven

преди 13 години

PO TVOITA LOGIKA DAI DA VASTANOVIM I VIZANTIISKATA IMPERIA STOM IA E IMALO I PREDI . NIE ZIVEEM V NASTOIASTETO NE V MINALOTO.P

175

до 165

преди 13 години

Е за това съжаляват руснаците,заради такива неблагодарници като тебе! Ако не беше Русия ,сега България щеше да е Република Турция /Тюркие Джумхуриети/!

174

Въпросче

преди 13 години

А защо не наложихте вето в ООН.............щото хем да се правите на загрижени хем да сте в далаверата...............плиткооо

173

обективен

преди 13 години

уважаеми Чечения е окупирана от руснаците държава, в пределите на РФ има десетки народи, които искат самоопределение и свобода!

172

Анонимен

преди 13 години

Как в основата на всички конфликти през последните 20 че и повече години стоят само ислямски държави.*** народи а на *** никога няма да им дойде акъла.Да ги смачкат всичките,малко им е на тия ислямски и разни подобни ***.Нормалния и цивилизован свят не може да функционира нормално заради такива изостанали и изпитващи омраза към християните народи

171

Анонимен

преди 13 години

Много сте ми интересни някой. Путин гледал интересите на Русия... Ми и Обама гледа интересите на САЩ - голяма война=милиярди долари данъци от производителите на оръжие, петрол, влияние... На вас не ви харесва, но на американците им е в интереса. Точно там е проблема на света, че всеки си гледа интереса и не мисли за общото благо. И всички сте се разделили и демонизирате я САЩ, я евреите, я Русия и т.н. и никой не говори за обединение.