51

до 40

преди 13 години

Спри с компютърните игри вече и си изяж закуската.

50

Истината

преди 13 години

Абе те в коалицията само Италия и Франция останаха май? Най серизоните военни сили които човечеството познава. Едните(французите) имали 6 скоростни танкове - 1 предна и 5 задни , другите се незнаят къде се намират тяхния взод и правят кратка почивка за обяд :)

49

Нико

преди 13 години

За тези хора, които убиха толкова мн българи и най-вече ни убиха духовно, като изкорениха изконни български ценности си прав.Идеята ми беше,че в световната политка и игрите,които се играят няма добри и лоши.Нали и нас така ни предадоха 1944 седнаха Сталини Чърчил и са си писали по картата, кой кво да вземе.Мислиш ли,че 1989 не е станало така и сега това се прави, някой някъде си решава дали Кадафи и кога точно.

48

Бивш гурбетчия в Либ

преди 13 години

Е нали Кадафи няма официален държавен пост, защо го наричат "държавен ръководител" тоя *** ?А за този, който се изявява като "Нико" - само за сведение, тази дума , повторена 2 пъти, означава на арабския диалект в Либия "еб.ане"...

47

Анонимен

преди 13 години

Кадафи може да се справи със заговора на израелската държавна сигурност МОСАД и американското ЦРУ само ако разполага с ядрено оръжие подобно на Иран.

46

Бай Иван

преди 13 години

Дръж се бат Моамъре, ние сме стеб. Не позволявал мръсни имеприалисти да ти дичктуват правилата и пакистанци и ливанци да рушат Либия която ти бат Моамъре създаде от шепа бедуински племена.

45

Анонимен

преди 13 години

абе тоя до кога ще ми се молят кланят,веднага да му резнат зелката.

44

кк

преди 13 години

Сега срещу Кадафи са хората, които 8 г. измъчваха нашите мед. сестри и искаха изпълнение на смъртно наказание. Карал ги Кадафи? Ами той и сега ги кара да свалят оръжието, но те не слушат. Защо тогава слушаха, сега не слушат? И забележете - те тогава предадоха нашите сестри на тогавашната съпруга на Саркози, без съгласието на Кадафи. 1. Кадафи не ги застреля; 2. Те сега играят със Саркози срущу Кадафи; 3. Ние подкрепяме мъчителите на сестрите. Странна игра, в която губим ние.

43

inatut

преди 13 години

само смърт за кадафи!То ***.. колониалните империи преди 50 -100 г. не са избивали толкова народ от местното население, колкото местнотонаселение се замоизбива.. после нека искат свобода и демокрация - та това са племена дето се избиват.,., цяла африка е така..

42

boza

преди 13 години

Stom ste svaljame Kadafi ,da vzemem da svalim i kralja na Bahrein,toy susto izbiva svoite podanici ,ili puk da svalim kralja na Sauditska Arabia ,tova tam e rezhim ,koyto trjabva da se "demokratizira"---da ,ama ne ---dvoinija arshin e lyubimo oruzhie na Yankite,svaljame rezhimi ,koito ne sa ni neudobni t.e. neposlushni ----ama inache opistjahme sveta kolko obichame demokraciata !

41

Пайко

преди 13 години

Тука пишат тумби пъпчиви пубери.Либия е пустиня. Няма вода. Нищо няма. Един петрол, ама той се добива от малцина.Там живеят племена. Каквото каже вожда - това става - иначе не можеш да оцелееш.Кадафи изобщо не е нормален, но в случая е ПРАВ. Демокрация от западен тип в Либия е като анархия на Северния полюс.Много лаете, ама нищо не знаете! Промити мозъци - това сте вие!

40

Анонимен

преди 13 години

Кадафи има скрити ядрени ракети и ще отвърне на всеки удар на САЩ или ЕС с мощен ответен ядрен удар по Вашингтон и Брюксел.

39

Анонимен

преди 13 години

Нормалните хора и страни не са против използването на сила в Либия. Само родните червени лумпенчета го играят интернационалисти

38

bai_jordan

преди 13 години

North Atlantic Treaty Organization

37

Дани

преди 13 години

Да Нико прав си за Садам. Но американците имаха смелостта и направиха немалко филми казвайки по този начин истината, а комунистите 50 години лъгаха и лъжат, и вярвай ми никога няма да си признаят за геноцида над бълг.народ. За бомбеният атентат в църквата Св.София, за измисленият 9 септември, за лагерите и пр.

36

Анонимен

преди 13 години

Кучето Кадафи трябва да бъде свален и съден час по-скоро

35

галактика

преди 13 години

Вероятно, а и за съжаление ще видим какво ще извърши НАТО натериторията на Либия ---- Ще помоля някой да ми напише разшифровката на тази абревиатура

34

Анонимен

преди 13 години

В момента в Либия има български заложник и той е заложник при бунтовниците подкрепяни и от нас.

33

bai_jordan

преди 13 години

Докато умните се наумуват, лудите се налудуват!

32

Анонимен

преди 13 години

Много ме е противен Кадафи, но не е изключено взривовете да не са предизвикани от него, а да са част от плана, за да имат повод янките да нападнат. Тях примирие не ги устройва.