152

Mаn

преди 13 години

заминавай, щом си сам и си създай семейство и живот там

151

софиянец

преди 13 години

Някой помни ли последната визита на американски президент у нас и мерките за сигурност? Все пак говорим за Национална служба за охрана.

150

d

преди 13 години

Спечелих Зелена карта и се чудя дали да замина....вие бихте ли го направили?Нямам деца, нито нещо, което да ме задържа. Току ще завърших Висше образование...Имам приятел, с който можем да заминем ако се сгодим... Страшно много го мисля и не мога да реша...вие как бихте постъпили?

149

СТИГА

преди 13 години

СТИГА С ТИЯ ОПРАВДАНИЯ, БЕ ЕНИЧАРИ ОТ НСО. НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА-ДРЪН ДРЪН,ГЛУПОСТИ . НЕ СЪМ ЧУЛ И ВИДЯЛ НЕИЗБЕЖНА ОТБРАНА И САМООТБРАНА С ДВА ТОЛКОВА МОЩНИ ПИСТОЛЕТА. НАРОДНИТЕ ЛЮБИМЦИ НИЕ ЩЕ ГИ ПОСРЕЩНЕМ С ЦВЕТЯ И ХЛЯБ ИСОЛ ПЪК ВИЕ ЩЕ НИ ОТСТРЕЛВАТЕ КАТО ДИВИ ***,. ТО БИВА БЕЗОЧИЕ И НАГЛОСТ НО ТОВА Е ЧУДО НЕВИЖДАНО И НЕЧУВАНО В БЪЛГАРСКО. ВИЖДА СЕ ЯСНО ПОЧЕРКА НА ОХРАНИТЕЛИТЕ ОТ БАНДАТА ИПОН. НАЛИ ЗНАЕТЕ КОЙ И БЕШЕ БАШ ТАРТОРА НА ТАЯ БАНДА - БОЙКО МУТРАТА , БИВШИЯТ МИЛИЦИОНЕР И КОМУНИСТ

148

Анонимен

преди 13 години

Сега освен да блъскат хората ще трепят и опасните крави и овце като минават през селата.

147

до 139

преди 13 години

Платените драскачи са толкова праволинейни в оплюването,че дори на 139 са вдигнали цели 7 палчета.Так держать!Молодцы!

146

Georgi

преди 13 години

И да си продължа мисълта, вместо ние да се наричаме със всякакви обидни думи трябва да се съюзим и да искаме тези хора да спрат да харчат ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ разкарвайки дебелите си *** нагоре-надолу. Сега ГЕРБ преди и другите така ги използваха и никой дори и опозиционните депутати не искат да се лишат от благинките които им предоставя НСО.

145

Венсеремос

преди 13 години

Е те това е - подслушват ни, отстрелват ни, обират ни и ни се смеят нагло в лицето. Я да видим кой гласува за ГЕРБ и кой ще гласува пак.

144

Анонимен

преди 13 години

Промените в действията на НСО се налагат от факта ,че те не пазят нормални хора , а МУТРИ.

143

Georgi

преди 13 години

Плювате се гербери , комунисти , турчори, а истината е че всичките *** депутати и министри независимо от коя партия като са на власт използват автомобилите и услугите на НСО и хвърчат из страната без да им пука за никакви правила, после хората били виновни , че вече може и да те застрелят ако изглеждаш ядосан за това че са те ударили.Чел съм че във Франция само президента и високопоставени чуждестранни делегации могат да минат на червено. Тук всеки депутат го возят като президент. *** off

142

КауБойко

преди 13 години

Ама разбира се, те могат да се защитават при неизбежна отбрана обаче обикновените хора не. Я си се защитил себе си или имота си, я са те вкарали в затвора. Благодарения разбира се на неясната дефиниция в закона що е неизбежна отбрана. Тъй бабите и дядовците ни да ги крадат, а като опитат да се защитят да ги трепят някакви обществени ***, ние да се примиряваме пък управляващите никой да не може да ги пипне. Ах кога ще ги стигнем американците.

141

Анонимен

преди 13 години

Ще покриват ли застрахователите коли простреляни от НСО, ако попаденм в задръстване и бъдем законно отстреляни...

140

лъжите вече не помаг

преди 13 години

След като лъжите вече не помагат на пожарникаря да се задържи на власт, скоро ще заповяда и да се стреля срещу политическите и мутренските му конкуренти!

139

#69

преди 13 години

Т'ва само на *** тиква може да и хрумне.. да остави вземането на решение дали да се стреля или не на един празноглав охранител.. било то и национален.

138

Любопитен

преди 13 години

12.7 са патроните на картечница ,,Владимиров,,.Патроните,а и куршумите и са огромни.Нима има и такъв калибър пистолети ?

137

Анонимен

преди 13 години

144 - Да, ама и тя го не ще:)

136

Шопа

преди 13 години

Тъй де - требе да се отстрелват офците от народа, не само да се газят по пътища, завои и светофари!

135

ЙОЦО

преди 13 години

ОТВРАТ!!! НЕ СЪМ ФЕН НА СЛАВИ, НО НАЙСТИНА -НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА....

134

Анонимен

преди 13 години

леле, дебели тикви червени, не сте интересни, чао от мен, продължавайте да набивате едно и също

133

Анонимен

преди 13 години

Боко го уплаши майката с детето в Кърджалийско според мен! От тогава на смелият орел му леят куршум!