158

KALT

преди 13 години

За тричане са наведнъж Боко, Сергейчо, Доган, Симеончо и Пъранов. На едно Въже. Нали са от едно котило?

157

тюлен монах

преди 13 години

Що не ме извика мен да събарям? Щях да му го съборя без пари и да го наритам 2-3 пъти в суратя и веднъж в ***. Всичкото без пари.

156

панчо

преди 13 години

само барбекюто ли и гнездото на сокола трябва да се срине

155

до Българин

преди 13 години

Е ти значи с трохите се задоволяваш. Значи бутат му барбекюто, което му е през онази работа на Доган и народа си казва също като теб: Браво, ето започна се отнякъде. И какво се е започнало? PR акцийка на съда само. Щеше да се започне, ако бяха го изкарали виновен за камъка и да му вземат поне милиона хонорар. Залъгват ни с трохите и ние пляскаме с ръце.Жалка история! Жалка.

154

Не е смешно !

преди 13 години

Доган построи барбекюто с ваши пари, ползва го с ваши пари, яде и пи с ваши пари, сега го бута пак с ваши пари. Затова не се радвайте, че са му гътнали една къщурка 10 квадрата и то за 10 години. Все пак сараите си стоят, нали? И Доган е на свобода? И Доган има дебели сметки откраднати пари от нас българите, нали? Затова плачете, не се смейте !

153

баш Булгар Тупан

преди 13 години

До Българин : мда толкова е символичен този акт, че Догана си го е преместил в другия крачол .... ( простете цинизма ми )

152

й

преди 13 години

как може такова безобразие!ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

151

ахат

преди 13 години

СТРАХЛИВЦИТЕ НА Б-Г САМО ЗНАЯТ А ЧАТЯТ А НЕ ИЗЛИЗАТ НА СТАЧКИ НЕ МОЖЕ ТАКА ЗАТОВА НИЕ ВИ ГО НАЧУКАХМЕ И ТАКА ЩЕ Е И ЗА НАПРЕД[[[GERB]]]

150

Анонимен

преди 13 години

Без Доган няма правителство в България не и имало не случайно нико и с пръст не го докосва или говори за него ! Видяхме оня психопат начело на Атака говори,говори и млъкна що ли ?!

149

Българин

преди 13 години

Събарянето на барбекюто на Доган е събитие с огромна символична стойност! Този човек няколко пъти публично обяви в лицето на електората, че е над закона и сега най-после се стигна до една малка, но с голямо символично значение стъпка, Доган да бъде принуден да спазва законите!!!!Дано това е само началото по пътя да се превърнем в нормална държава!!!!

148

Анонимен

преди 13 години

БГ проблемите са тричани кучета и бутнати барбекюта.Ей по-голяма тъпотия неможаха ли да измислят дезинформаторите от службите?Това ,че отвличат вниманието е ясно,ама хептен за овце ни взеха...

147

Един електорат

преди 13 години

Таман бях решил да не гласувам повече за ДПС, ама това отношение към едните като към майка, акъм други като към мащеха ще мобилизират хората на Ахмет агата да излязат пак да гласуват. Затова е тази показна кампания. Барбекюто и стръф за глосове. Демек виж нашите постройки какво ги правят , а своите стоят - чакай да си гласуваме та и т.н. Затова ДПС ще подкрепи по тоя начин БVБV кандидати за президент ьхььь видяте ли къде е било ключа.. Сега турците до един ще гласуват за да не изостанат...

146

Анонимен

преди 13 години

Дреме му на дръндара на Доган.То в съседните къщи барбекюта да искаш.Като няма къде ще ги опече при комшиите..

145

чисто и просто

преди 13 години

СМЪРТ ЗА ДОГАН И ЗА ВСИЧКИ ТУРКОФИЛИ И ЦИГАНОФИЛИ!

144

Анонимен

преди 13 години

*** държавица,това си е. Другите държави се занимават със сериозни наща тука още барбекюта бутаме

143

до 145

преди 13 години

ТО СИ ОЩЕ ЕДИН *** ВМИРИСАН ОТ НАЙ ВОНЯЩИЪЕ ЛЪЖЕЦ МРЪСЕН.

142

КALT

преди 13 години

До двойника. Остави Хероина де.

141

до 139

преди 13 години

ти со голям *** ,че и анализатор бойкото ти е един *** ,като доган и станишев и костов и царя и като всичките *** който ни управяваха 22 години що не събори вилите на митничари и съраите на доган,ами някакво барбекю ала бала овци.

140

Анонимен

преди 13 години

значи държавата пак се осравместо строителния надзор да бутне,Доган сам бутазащо така бе,да не би да ги е страх от ДПС ?

139

Анонимен

преди 13 години

И от му бутате мивката на човекут бе