159

олимпиец

преди 13 години

То името и говори:фандък/ова...Предишните пък бяха свинар/ов,овчар/ов и... абе все хубавци.Аз пък ви обещавам че ако ми дадете всичките си пари,ще ви дам да пиете по една студена вода...Преди избори се обещава и лъже най-много,а тия от ГЕРБ постоянно.

158

3 години

преди 13 години

по това време няма да можеш да решаваш нищо, драга...

157

Анонимен

преди 13 години

Обещанията на тази ***, начели с тиквата, нямат край.

156

!

преди 13 години

ВЕРВАЙТЕ МИ! И ТЯ КАТО ПАТРОНА СИ КОЙТО НИ ПОСТРОИ ЗАВОД ЗА *** КАКЪВТО НЯМА В ЕВРОПА! АМА И ДВАМАТА СЕ СКЪСАХА ДА СЕ ХВАЛЯТ С МЕТРОТО ДОГОВОРИРАНО ОТ СОФИАНСКИ! АМАН ОТ ГЕРБ, ДА СЕ ПРЕКРЪСТЯТ НА НАРЦИС!

155

Еколапаница

преди 13 години

Кучетата в София не намаляват. Бойко говори глупости за пред хората от Провинцията, които не могат да го хванат в лъжа. По времето, което той беше кмет, кучетата се увеличиха. И никой нищо не правеше. Яко са крали от Екоравновесие явно !

154

пепи

преди 13 години

Тези стават все по-нагли. За 10 г. откакто тиквата е по върховете на властта не е решил един проблем на държавата или на общината. А сега, вместо да ги изритаме за винаги, им слушаме простотиите.

153

???

преди 13 години

Сложиха данък за кучетата - хората нямат пари за хляб, те данъци само искат... затова ги пуснаха безпризорни, колкото и да е лошо...

152

Шмайзерка

преди 13 години

Всички хора трябва да са с чипове. Всички затворници да се кастрират и маркират за да не се размножават. Един писа за виетнамците, че готвят всукно кучета. А руснаците готвят всуксно хора. И без това сме много и София се напълни със селяни, по селата няма живот, да доведем руснаци да понамалеем малко и ние. А относно бездомниге кучета - те са бездомни щото селяните без мозък си пускат кучетата навън да се множат или изобщо да не ги гледат. Та затова викам да понамалин хората.

151

kukoto

преди 13 години

София не вярва на сълзи и на обещания. 22 години ни обещават-"Ще ни купят колело ама друг път". Има още 15 млн, с които да се строят "жилищни" условия за *** а оттук и възможности за усвояване на комисионни.Ето това я кара да разсрочва проблема в необозримото бъдеще.А сигурно не са само тези пари.

150

Васко

преди 13 години

Ами ти кво очакваш от учителка , да е кадърен кмет? Няма да стане. Освен това май няма да продължи мандата си.

149

antiES

преди 13 години

до три години ще останат само кучетата

148

zlr.

преди 13 години

Вбесяващи са тези безпочвени твърдения "метнати" ей така от нищото!И откъде г-н "Кучешка държава" си вади извода, че Ф. е "добър кмет"!?!?!Защото аз твърдя, че тя е не просто некадърна, но и престъпно бездейна.Ако имате поглед върху общинските дейности, сами ще се убедите в това!

147

Бай Колю

преди 13 години

Реалистично е, в рамките на две-три години да се реши проблема! Да, така е! Не е реалистично обаче, да очакваме, че точно боковата марионетка ще го реши! Най малкото защото, доста години минаха, без дори да направят опит.... С други думи, недей Фандъкова! Не се напъвай! Посмали ***! Ясно е, избори се задават, ще обещаваш всичко на всички, както патрона ти обещаваше през 2009-та, не вярвам обаче, някой и този пътда повярва на Лъжливи гербави овчарчета...

146

Анонимен

преди 13 години

Към 142 - Къде виждаш Фандъкова като кмет ? Това е само една пионка ! На всякъде е Б.Б. ,той дори не и дава пред камера да застане сама -без него. Колкото той направи за недовършените си мандати ,толкова и Фандъкова.

145

0:<

преди 13 години

A котките, кой ще ги излови и кастрира?Ако кучетата са намалели с 10 000, то котките са се увеличили с 15 000.Не оставят цели блокове да спят, разнасят воня, болести и бълхи, а има и *** бабички да ги хранят, хвърляйки храна директно от петия етаж.

144

онбашията

преди 13 години

не е вярно че проблема е по цялата страна, има градове където ги ловят и изтребват

143

а в страната ??

преди 13 години

а в България какви мерки ще се вземат ????? !!! В София вече е ясно !... И докога ГЕРБ ще има за свещено животно кучето, а децата ги нямат за нищо !!! ПРОСТИ И *** УПРАВНИЦИ - И КРАДЛИВИ, както бившия шеф на ЕКОРОВНОВЕСИЕ .... ( сигурно и като сегашния !

142

Анонимен

преди 13 години

Е до кога ? Вече 13 г. и повече се борят , сега пък още 3 г.? Сигурно има още пари за крадене?

141

Кучешка държава

преди 13 години

Фандъкова е добър кмет за разлика от Бойко, които беше повече от некадърен. Ако я оставят, може и да го направи. И все пак 3 години са МНОГО ! Този проблем трябва да се реши ВЕДНАГА !

140

бг

преди 13 години

ще решиш ако си още кмет :)))