239

Анонимен

преди 13 години

Никакъв Шенген за такава мафиотска държава!

238

Анонимен

преди 13 години

Нарекли го ... , като в оная приказка за сестра ти, а после доказвай, че не е вярно. Той е използван, като пример за назидание и да се демонстрира, как се борим с "корупцията", а дали е така! Корупцията по високите етажи продължава с още по-бързи темпове. Подаряват се държавни фирми, държавни имоти, банки .....

237

Анонимен

преди 13 години

Тази вечер на стадиона щяха да бесят агенти на Престъпната банда, обвинени в саботаж и заловени лично от Б.Б. Бесенето ставаше веднъж месечно. Беше опияняващо зрелище и винаги завършваше с грандиозен концерт на знойните фолк-диви и пищни чалга-мадони. Децата вечно вдигаха врява да ги водят. ГЕРБ превръщаше децата в неудържими, безграмотни, свирепи зверчета. Те боготворяха ГЕРБ и Б.Б.: Парадите, знамената, униформите, походите по стъпките на Б.Б., излетите до историческите места, свързани с Б.Б., посещенията в Дома-музей в Банкя и особено в Музея на великата мутренска съпротива, рапортите и клетвите за вярност пред паметниците на Б.Б., химните (особено За теб, Б.Б.!, Най обичаме да мразим!, Шут в муцуната!, Да вдигнем хиляди бесилки!, Искам да съм мутра!, Б.Б., размажи ги!, Елегия за прасето Боко, както и класическите хитове Небесна лъчезария, Б.Б., дай газ!, Б.Б., ти си пич, Б.Б. суперсвръхгерой, Б.Б прави вятър), ученията с пожарникарски шлангове, снимки с пра-пра-пра-правнука на кучето Борко, скандирането, долнопробната, жизнеутвърждаваща чалга, обожествяването на Б.Б. за децата всичко това беше славна игра. Цялата им детска жестокост се насочваше срещу враговете на ГЕРБ и Б.Б., срещу предателите, вредителите, саботьорите, мислопрестъпниците. Хората се страхуваха от собствените си деца. И с пълно основание не минаваше седмица, без по телекрана да покажат хвалебствен репортаж за някакъв малък подслушвач доносник, предал родителите си на Полицията на мисълта. Това не бяха обикновени деца. Това бяха необикновените деца на ГЕРБ. Това бяха мутантите на ГЕРБ ОЩЕ МАЛКО ГЕРБ И ТОЧНО ТОВА НИ ЧАКА

236

Соломон

преди 13 години

Цецо е чист като мартенска снежинка...На белия му костюм само се забелязва опръскано от шкембе чорба...Тъщата ще го почисти.Бъди рахат!

235

Анонимен

преди 13 години

Когато репресивния апарат е в подчинение лесно се фабрикуват медийни изяви. Без доказани престъпление, у нас си виновен!!!! И съда бил ....???

234

Анонимен

преди 13 години

Преди беше "Ние ги хващаме, те ги пускат", а сега "Ние ги хващаме, ние ги пускаме"!!

233

Анонимен

преди 13 години

Нали всички сделки на Тройната коалиция щяха да ходят на прокурор, нали щеше да има осъдени министри, нали... Какво стана? Оправдаха Доган, оправдаха Цонев, сигурно ще оправдаят и Масларова... Няма ли някой да ги пита герберите какво обещаваха и какво реално стана. *** държава!

232

Бай Колю

преди 13 години

До 212-ти.А кой е виновен, бе докторе?!Марсианците ли?! Муджахидините ли?! Кадафи ли?! Или пак Станишев?! Какво им липсва на гербавите, че да се справят с престъпността, както се кълняха предизборно?! Цялата власт имат, послушен парламент имат, контрол върху всички служби имат, сересета масово използват, слухтят наляво и надясно! Какво им трябва още?! Законите, ако им се виждат скапани, ами да ги променят бе! Аз ли да им напиша читави закони?! Аз ли да им ги приема, като мнозинството е тяхно?! Така че, или акъл не им стига ...или и те имат интерес да продължават с тези пладнешки кражби! Кражби от всички нас! А това, дали се некадърни или крадливи, мсля си, абсолютно е без значение! И в двата случая трябва да...вървят на майната си!!! Иначе, оправданията са като *** - всеки ги има... Въпросът е, дали ние ще продължим да им се връзваме на глупостите или на изборите ще им покажем, какво мислим за тяхното управление!

231

Соломон

преди 13 години

Дааа...Мисля си,че ГЕРБ излъга всичките бабички.Но някои от тях проумяха вече.Казват му Цецо Лъжецо.

230

Анонимен

преди 13 години

235 - Че върви! Кой ти пречи!:)

229

дан

преди 13 години

много слаби спомени имат тука пишещите - нямат ли спомени,че законите са още от живково време ? и са направени така , че имащите право да бъркат в меда трябва да имат закони за измъкване при засечка . *** на снимката беше министър в правителството на ндсв,а то самото беше прокомунистическо и обслужващо интересите на комунистическата партия.Който работи с червени пари,винаги излиза сух от водата .

228

предложение

преди 13 години

Дайте да се съберем пред съда на делото на Масларова! Като я оправдаят директно да ги залеем с любовта и признателността си!

227

Анонимен

преди 13 години

Не е ли време да си подаде някой министър оставката след толкова много приказки за това кой бил престъпник ?

226

БоСимеонов

преди 13 години

Разходите по делото да ги плати Борисов. Нямам намерение да плащам за лунатизма на една мутра на стероиди.

225

Анонимен

преди 13 години

Мамата си джаса... Преди да се изпадне в кухата ретрика "ние ги хва6таме а те ги пускат" не би било зле да се знае какви доказателства са били предоставени на съда, т.е. как МВР и Прокуратурата са си свър6или работата!! Не че съдиите не са и корумпирани, и социално слаби и всякакви. НО все пак (и слава Богу) се съди не по "целесъобразност" а на базата на предоставените доказателства. Докато не се разбере доколко категорични са те всякакво "справедливо възму6тение" е като парата, която отива в свирката на локомотива, а не в колелата. Държавата заради това е *** и разграден двор - понеже "право"-раздаването (както и в действителност, така и във възприятието на хората) е за ***.

224

bravo na conev

преди 13 години

VIDQX TE LI 4E VSI4KO E BILO MEDIEN SHUM I SEGA DA GI SADI TOI ZA TOVA 4E GO SASIPAXA NE GI E SRAM BRAVO CONEV

223

Анонимен

преди 13 години

228 - Той отдавна я съди зарази ареста:)

222

Анонимен

преди 13 години

Айде сега да осъди държавата за показния арест!

221

Анонимен

преди 13 години

ама защо още не се е заканил да съди държавата в Страсбург?

220

анкета

преди 13 години

Има ли по-*** бели хора от българите?