61

Handy tel сервиз

преди 13 години

Да си купиш Iphone и да го Jailbrake-неш е все едно да сложиш газова уредба на Ауди А8-ца!P.S. HTC когато са правили смарфони май повечето от вас не са знаели какво е Apple! "Китайска имитация" :D :D, само че май имитацията е доста по-добра. Да не говорим колко хора са идвали в сервиза ни и са питали как може да се подмени батерията на 3GS, защото им прави проблеми, а са си закупили телефони от Америка! Не разбирате от техника, но спорите. Що за безмислици!

60

biliboy

преди 13 години

ne se gaziraite tolkoz, vseki si ima vkus...ne e nuzhno da si izbivate kompleksite, vazhnoto e, che imame izbor

59

до 60

преди 13 години

1. iPad "загрява" за около 10 секунди, Галакси за около 302. Галакси има ергономиката на тухла четворка, докато iPad е тънък и много удобен за държане.3. Галакси е пластмасов и изглежда ужасно евтин, докато iPad е направен да дава усещането за нещо много качествено изработено.4. iPad е оригиналът, Галакси е имитация.5. При такава незначителна разлика в цената, всеки би предпочел iPad.6. Това, че някои характеристики на Галакси са по-високи от тези на iPad не компенсира за изложеното по-горе

58

до 61

преди 13 години

Какви са ти критериите за "по-хубав" или "по-лош" телефон? Техническите характеристики на много модели са по-добри от тези на iPhone, но iPhone просто работи по-добре, защото всичко е изпипано както трябва. За мен няма по-добър продукт от iPhone, особено след като 4 има и батерия, която издържа толкова дълго (това беше и основния ми проблем с 3GS). И Самсунг и HTC са добри продукти но НЕ са iPhone, ами негови имитации.

57

Smile

преди 13 години

Защо спорите за глупости? Да се твърди, че най-доброто което може да се купи на пазара е Айфон е толкова нелепо, че не знам дали дори тези, които говорят тия глупости си вярват! Няма спор, Айфон 4 е хубав телефон, но да твърдите, че HD7 или Е7 са по-лоши апарати значи нещо не сте с всичкия си!

56

до 58

преди 13 години

Очевидно феновете на Apple сте доста ограничени! Човек говори с факти, те му казват "Да, ама нашето е най-добро!"?!?!? Добре, кажете с какво IPad 2 е по-добър от Samsung Galaxy Tab 2? Добре, кажете с какво Iphone е по-добър от HTC HD7? Иначе само си чешете езиците :-) Май точно вие не сте убедени в качествата на Apple и се присмивате на хората, които са били по-практични и разумни от вас? Доста жалко ако е така!

55

до 56

преди 13 години

Не, не съм си сложил jailbreak, защото имам достатъчно пари да си купя това, от което имам нужда, напълно легално. Няма безплатен обяд. Ако не се плаща на developer-ите и на Apple, няма да има нови приложения, няма да има R&D на хардуера и ще си останем в каменната ера.

54

до 53, 49, 47 и т.н.

преди 13 години

приятелю това че пишеш едно и също по 40 пъти не дава повече тежест на аргументите ти. явно ти самият не си сигурен в предимствата на твоят китайски *** и затова толкова яростно ги защитаваш. тези, които ползват Apple ти казват ясно и точно, че за тях няма по-добър продукт и точка. няма нужда да псуваш и обиждаш, защото със завистта си ставаш жалък и смешен. радвай се колко много си ни "прецакал", докато ние се радваме на най-добрите продукти, които ти не можеш да си позволиш.

53

12321

преди 13 години

Към притежателите на iPhone искам да се обърна и да ги попитам сложихте ли си новия Jailbreak, и защо като харесвате толкова Apple защо не подпомогнете любимата си фирма? Ще ви кажа защо... защото на никой(и то не само в БГ) не му се дават пари за глупави приложения при положение, че телефона струва огромна сума пари... е... верно е качеството е супер, но за тези пари ще си купя 2 Андроида и ще ме изкарат повече време...а и приложенията са безплатни.П.П. Jailbreak = хакнато

52

Анонимен

преди 13 години

Да имаш да вземаш, че с последните пари съм си взел Андроид :-)) Просто избрах HD7 пред Iphone...Логично :-))

51

theRealness

преди 13 години

едно е да си дадеш последните пари и да вземеш ябълка, друго е с последните пари да си вземеш андроид :)))

50

Анонимен

преди 13 години

Ябълката май е кисела точно за тези, които си дават и последните пари за нея и после се мислят за богоизбрани :-D :-D :-D Сектанти :-))

49

theRealness

преди 13 години

мнооооооооооого ви е кисела ябълката нещо :)

48

Анонимен

преди 13 години

Нокиа СУКС!!!

47

Анонимен

преди 13 години

приятелю нокия повече няма да си купя! ама никога!само андроид!явно неси работил с андроид.а да не говорим,че маркета на андроид има над 500 000 бесплатни приложения!а ти можеш ли да кажеш същото за осистор на нокия?твърдо не.

46

blabla

преди 13 години

усещам как хората в тия коментари вместо да коментират новината спорят и се правят на интересни зад клавиатурата :D :D :D ай фони глупости :XНокиа !!!! поне за мен и другото е ... за кфо да си даваш толкова пари за глупости като .. можеш да ги спестиш :)

45

Анонимен

преди 13 години

В Iphone няма вируси, защото дори и вирусите се купуват от IStore :-D :-D :-D

44

Анонимен

преди 13 години

то верно си е мъка!

43

Анонимен

преди 13 години

Бе бачкайте си на пластмасовите сапунерки с Андроид и не ме занимавайте! Аз ще си се "мъча" на Айфона!:)))

42

Анонимен

преди 13 години

до митко: андроид не е само apple!Уиндолс мога да кажа,че са доста на зад с материала но то пак не зависи от тях само а и от марките с които работя.Понеже и те са доста назад с материяла пример нокия и всичко става комплексно.Дори aIPfon не са показател въпреки,че са с андроид!За 10г. минах през доста марки и модели на GSM и в момента имам удоволствието да съм с HTC просто няма база за сравнение!А незнам защо си мислиш,че с андроид работят малко хора!? погледни глобално не само в БГ!