176

joro biekamu

преди 13 години

Izlizaame wee, daze i az izlizah krizata .....celata kriza q izlizah ta o6te me boli ustata ot tva lizane...

175

дани

преди 13 години

Иво, как беше банята? Не лъжи хората, гърция продава само едно островче, казва се липси. Казал съм ти да не гледаш вредната телевизия, че вече почваш да светиш! Много нежно пишеш някак! И ние караме А6 и ядем бонбонки тик-так!

174

Спиро

преди 13 години

аве улук, знаеш ли колко е бюджетния дефицит на САЩ - 11%а нашия е 2%затова го канят Дянков да им обясни как го постига, та и те да свалят техния до 2%

173

Анонимен

преди 13 години

Ko? ко каза ко????Излизаме от кризата ли?Ми че то сега цяла Европа влиза във втората вълна.Задния край на кризата винаги завършва с война!Отиват при Кадафи.То няма да е точно война ,ама поне ще изстреля ракетите тоя луд .а можеби не луд а платен,добре платен провокатор.

172

Анонимен

преди 13 години

Излизаме от кризата? Пак ли?

171

Иво

преди 13 години

До 177Еми те оценките излязоха от устата на ервокомисар. Ти от това какво по-официално искаш?Същите хора казах официално на станишката че му спират парите от еврофондовете защото краде. Изводите се налагат от само себе си.

170

harakiri

преди 13 години

до 180-тката: ти за мен грижа не бери, помисли за себе си и за околните, аз където съм канен, ти и на сън няма и да отидеш. преди да кажеш на събратята си тук във форума, че подкрепяш тоталното им прецакване от страна на твоята партия, предлагам хубаво отново да си помислиш. заслужава ли си да мразиш толкова народа си, само и само да се харесаш на другаря началник с по-висок пагон.

169

Анонимен

преди 13 години

Добре де, Дянков ли е виновен, че не работодателите не ви плащат заплатата? Или че сте безработни? Дянков говори за финансовата криза, а това, че вие сте неконкурентноспособни на китайците и европейците си е по ваша вина.

168

Joro Bekama

преди 13 години

DOOBRE

167

до спиро

преди 13 години

Пий си хапчетата, момче, че явно пак са те налазили халюцинациите. По-голям некадърник, продажник и *** от него историята не е виждала, всъщност, има един, който го превъзхожда, но той ни е в момента минист председател

166

Иво

преди 13 години

Няма нужда да се извиняваш, свикнал съм и с двете ;).Но знаеш ли че Гърция разпродава 600 острова за да може да си покрива задълженията? Гледа ли по телевизията какви протести и безредици има там? САЩ също не са много по-добре. Знаеш ли колко банки фалираха и колко хора загубиха работата и имотите си? Да имат какво да ядат но вярвай ми и храната им е ***. Не е съвсем честно да сравняваме индустриите на САЩ и България също. С две думи това правителство е най-доброто което сме имали досега.

165

Joro Bekuma

преди 13 години

DA WEEEEEE

164

Спиро

преди 13 години

Дянков е най-добрия финансов министърпод неговото мъдро ръководство излизаме стабилни от кризата, за разлика от Гърция напримерзатова го канят в Харвард да им даде акъл как и те да излязат от кризатаако беше Орешарски - нямаше да го поканят

163

Анонимен

преди 13 години

harakiri теб и там няма да те поканят.

162

тъпчо тъпчев

преди 13 години

аве ти луд ли си ве......***

161

до иво

преди 13 години

нека излезнат официалните оценки на европа, не телевизионните. дисциплина? само дян си позволи повишаване на външния дълг момче! скрий се, не се излагай повече, че ставаш смешен, не ставаш, честно. намери си някакво по-приемливо занимание, като да гледаш турски сериал да речем... ако някой ти плаща да пишеш анекдоти по сайтовете е друга работа, но си кажи, да знаем. не, не ставаш, не си интересен и компетентен.

160

NB

преди 13 години

Питайте тоя мазен гей Дянков как сме излезли от кризата - може би, защото назначи любовницата си ирина велкова за началник на политическия си кабинет, без да има висше образование? И питайте го каква заплата й дава при положения, че познанията й от финанси са колкото на ББ от балет. Айде защитавайте го, аз видях с очите си. И също така как тя почна да назначава приятелките си - силни любителки на чалгата без грам мозък на ръководни постове в мФ. И да ме плюете-това е факт и го виждам всеки ден.

159

аз

преди 13 години

С извинение имах в предвид Иво

158

да ви кажа

преди 13 години

хахаха смех в сорбоната нямат изпитна сесия, факт!!!!!! Имат нещо като контролни по време на семестъра!

157

аз

преди 13 години

Дааа Иви ама изобщо не ме интересува външната ни задлъжнялост и...ПРИМЕР-Гърция дължи милиарди и то много ,но...и сега там си живеят мнооого по-добре от нас,Америка не знам колко си трилиона задлъжнялост- за там няма да говорим.Е тогава какво ме топли мен малката външна задлъжнялост.АЗ ЖИВЕЯ ЕДИН ЖИВОТ И ИСКАМ ДА ГО ЖИВЕЯ КАТО ХОРАТА.