26

Cool

преди 13 години

Най-лесния начин да залъжеш хората и да им събереш паричките.Този голям джакпот от 7млн.лв.,извъртян за седмица в банка колко печалба носи..........,помислете само.А дали има наистина печеливши хора,ударли големите суми,много не ми се вярва.В игрите печелят все от турското население,дори на Коледа "Големия кеш" отиде при туркиня.Нищо против жената нямам,но нещо се съмнявам в честността на игрите.

25

lilly alex

преди 13 години

gafove li ga ga ga.golemite gavazi omaivate ni hitro sas lazite i zabite pak si to4ete.

24

ЕМОС

преди 13 години

ДО10;Явно все още има.То при държава съставена от седем милиона овце що да няма и един два милиона овце ***

23

Анонимен

преди 13 години

не мога да повярвам че има такива *** които след случая с едни и същи числа два тиража един след друг още играят.леле колко глупави и наивни хора има

22

Джак Под Масата

преди 13 години

Гафа е зад клавиатурното пространство, където някой определя кой колко да спечели. То вече ще е гаф, ако следващият тираж няма гаф.

21

Анонимен

преди 13 години

Да не говорим,че вместо "шестото" каза "четвъртото" изтеглено число.Общо взето тотално се обърка.

20

Пожарникар

преди 13 години

Стават грешки, казал таралежът и слязъл от телената четка...

19

от 16

преди 13 години

Тоя/тая дето ми е чукнал/а "-" с кое не е съгласен/на? Че вече са си ги потърсили 7-те милиона и са си ги взели, или не му/й се вярва че няма да ги потърсят?Ей,алоооууууу господин/госпожа с минуса, ти да не бачкаш у тотото бе/***!

18

Нов тираж, нов гаф

преди 13 години

"От следващия 16-ти тираж тегленето на числата ще се следи директно от всички членове на комисията за контрол." - А до сега тази компания наречена комисия след като не е следяла директно тегленето на тиражите и 2 часа не може да установи излезлите числа, че трябва да изгледат повторения и записи. Ами то след като нещата се правят виртуално... Шестте милиона щастливеца от радост забрави да си ги потърси, сега 7 милиона пак висят, еднакви числа в 2 последователни тиража, 18 шестици...

17

До 1

преди 13 години

Казва се,хубава работа,ама БЪЛГАРСКА!

16

до 9

преди 13 години

И 7-те милиона не са ги потърсили още. Няма и да ги потърсят.

15

Анонимен

преди 13 години

МОШЕННИЦИ!!КРАДЦИ!!

14

голем балък

преди 13 години

следващите числа ще са 49 50 51 52 53 54

13

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ГАФ Е АКО БЯХА ИЗТЕГЛИЛИ ЧИСЛОТО 50.....

12

бай Петко

преди 13 години

Язък, тъкмо ми се падна, а сега пак ще требе да ходим да смучим на комшйката цицата до следващия тираж

11

Гаф с гафа

преди 13 години

Всичко в Тотото и ИЛЮЗИЯ! Грешката не е в хората от комисията. Те горките 2 часа изяснявали 43 ли е, 48 ли е! От петимата само двама контролирали топките. Другите каква им е мисията? Осветлението ли е виновно, диоптрите на хората или грешката е някъде другаде? КОЙ КОНТРОЛИРА ТОТОТО?

10

Анонимен

преди 13 години

Има ли балъци, дето още да пускат фишове? Хахахаха

9

Анонимен

преди 13 години

Сефте да има гаф. То не бяхя непотърсени 5 милиона, то не бяха последвователни числа, то не бяха две тегленета с еднакви числа. Гафове които не били човешка грешка.

8

Анонимен

преди 13 години

По-голям гаф от падането на еднаквите числа в 2 последователни тиражи не може да има, и никой не може да ме убеди, че е възможно при нормални обстоятелства :)

7

КУРТИ ВН

преди 13 години

АЙДЯ ПАК УБРАХТИ НЯКОЙ СЪС ШИСТИЦА,ДЕТУ Е СПИЧЕЛЯЛ ПЪК СИГА ШИ ИМА САМУ ПИТИЦА.БАНДИТИ С БАНДИТИ.ИРЕНА КРЪСТЕВА БАЯ ХОРА УГРАБИ ТАКА,СИГА ИМА МЕДИЙНА ИМПЕРИЯ ВЕЧИ.