37

ABV

преди 13 години

Зверската песен...на мен супер мн ми хареса....надявам се да стигне до финала, но ако спечели - нз...с такива *** и смешковци в тая България - съвсем ще се изложим, ако трябва следващия конкурс да се провежда тук!

36

Киро

преди 13 години

Като чета коментарите май аз съм бил най-добре. Защото не го гледах.

35

Аз

преди 13 години

не ни мърда 26-27 място..

34

до иво 31

преди 13 години

Ти *** как можа да кажеш че песните са ***. Много ми се иска България да създаде такава идиотска група и да ни прослави в целия свят.*** !!!!!!!!!!

33

ГеМеРеТо

преди 13 години

Богданов, скрий се бе мишок, големи гупости си наговорил, видял ли си в другите държави кои телевизии държат правата за "Евровизия", хайде разучи и после пак напъните ти да си актуален.Жалко момче.

32

един от Осло

преди 13 години

Аз точно затова направих миналата година група във Фейсбук, с която се обявявам против това БНТ да организира Евровизия : facebook/group.php?gid=300061983993 !Гелдах конкура в компанията на шведи в Осло, разбиара се най -много им хареса представянето на БонБон, но като цяло се бяха постарали от гледна точка на сцена. Поли Генова и нейната песен ми хареса , но като цяло както пише в статията конукурса беше скалъпен набързо, да не говорим че накрая нямаще никаква интрига .....

31

хах

преди 13 години

искрено се надявам да измислят английска версия на песента, и нея да представят в Германия....Полито поне има глас, а не като маукащите представители досега (Кафе, Мариана Попова, човека-глас Аврамов и Миро)Иначе на мен ми харесаха точно 3 песни - на Йерихон, на шведа и на Милена, а единствената с която бихме имали шанс е тази на шведа - поне Швеция щяха да ни дадат 12 точки

30

иво

преди 13 години

Все едно парчетата на АББА не са ***

29

Niky

преди 13 години

Този "автор", как му е името не е ясно - Богдан ли, Васил ли, да си избере едно, но говори пълни глупости. Не знам от коя телевизия е, но да кажеш, че другите телевизии били класа над БНТ...голям смях. И с кое точно са класа...с това че местят едни хора от едната телевизия в другата, в това че пускат едни и същи новини с ЕДИН И СЪЩ КОМЕНТАР?!Или че се надпреварват кой точно ТУРСКИ сериал да пуснат?Като огранизират Мюзик Айдъл и подобни конкурси, какво е по различното?

28

стефанова

преди 13 години

Аз харесах песента (и гласа) на Рут Колева, обаче беше с много американско соул звучене, затова никой от академията не я оцени. Старите соц-кримки от журите не одобряват някой да пее като американска джаз, соул или фънк певица. Пък и на бозата Евровизия се харесват *** парчета, които забравяш след последните акорди. Единствено АББА са направили изключение.

27

Анонимен

преди 13 години

Докато я караме "на инат" и с връзки, все ще се резелим в Европа. Дано след поредния провал да забравим за Евровизия поне за 10 години. Никъде не ни искат, ама ние все се бутаме.

26

GOSHO

преди 13 години

ЕДНСТВЕНИЯТ СТОЙНОСТЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ, КОЙТО МОЖЕ ДА НИ ПРЕДСТАВИ НА ЕВРОВИЗИЯ Е ВЕСЕЛИН МАРИНОВ С НЕГОВАТА МУЗИКАЛНА И ПЕВЧЕСКА МАГИЯ !!!

25

:)

преди 13 години

Какви 10 по-хубави да има - те всичките ще са по-хубави след тоя избор снощи на тая изрусена кръчмарка, да не кажа ***

24

Анонимен

преди 13 години

Колкото и *** песни да има в Европа, достатъчно е да има 10 по-хубави от нашата на полуфинала и пак ще ревем като Миро колко нагласено било всичко

23

мик

преди 13 години

Е какво й е на песента и какво му е на момичето??? Злобата у някой явно им пречи на разсъдъка! Какво си имслите, че Европа няма *** песни - има, ама не ние тря да оплюем!!!

22

до 21

преди 13 години

с такива песни и да не е политически няма кой да ни избере...

21

Реален

преди 13 години

Поредния фалш наречен "евровизия"всяка година се излагаме все повече. Незнам организаторите колко пари взимат но не заслужават и стотинки и пак есемеси за глупости.

20

Моканиа

преди 13 години

"Мъка, мъка. Боже, колко мъка има по този свят, Боже! ...." поредната безумно *** и гнусна песен измяукана на фалцет от перхидролена звезда от селски пиано-бар.

19

срамота

преди 13 години

тази да не я наричам каква, успя да додрапа до Евровизията, 3 пъти се бута и през трупове, за да стигне. То и песента и е с показателно име, само че е много слаба. Не струва, както не струва и изпълнителката й, показа се каква е като бълваше змии и гущери срещу Аврамов преди 2 години, а тогава тя пя копирана песен на 100%. Плюс това песента на Аврамов си беше най-добра от изпетите.Снощи имаше може би само 2 хубави песни - на шведа и на Мона.

18

Boroka

преди 13 години

Ооох, за този народ няма оправия. Той изглупява все повече и повече с всяка изминала минута...