227

Ивка

преди 13 години

Дааа....хамерика продължава да прави преврати....дано Кадафи успее да въдвори ред по-скоро и хамериака да получи втори отпор, след този, който получи в Грузия и да остави народите по света на мира.

226

До 211 NEMO

преди 13 години

Eби му мaмaтa, NEMO! По-неграмотен от теб в този форум не съм виждал! 10 минути съм се смял на "спекола"-та ти. Не знаех, че в училището за бавноразвиващи се са ви пуснали интернет.

225

Анонимен

преди 13 години

200 000 евро са били платени на хора от ДАНС да изнесат флашките със записите на шефа на митниците Ваньо Танов и информация за хода на разследването срещу него

224

Анонимен

преди 13 години

само едно ми е чудно. тези новини наистина са потресаващи. това което се случва наистина е лошо и по никакъв начин не оправдавам Кадафи. но въпросът ми е, нима вие ако бяхте на негово място щяхте да постъпите по различен начин. нима щяхте ей така да сдадете властта? пффф аре моля ви, не се правете на по-католици от папата. и аз да бях и аз нямаше да се дам току така. ако ли не друго, то поне бъдете честни със самите себе си.

223

живко сталев

преди 13 години

Обаче,САЩ са невероятни! Без капка американска кръв,и дислоциране на войска създават "демокрации",свалят режими,създават войни и водят мирни преговори.За това са силни САЩ,щото си гледат собствената чиния и гонят интересите си.Днес е Близкия Изток,утре Далечния,а по нататък -Северна Корея.

222

новини от либия

преди 13 години

Мой прятел, работещ в Либия имащ в себе си немска сим карта, ми съоабщи че в Триполи е истинска гражданска война. Бунтовниците са се докопали до оръжие и воюват със силите на Кадафи. На места се палят гуми и се танцуват кючеци. Тези кючеци, либиийците наричат, кючеци на свободата, защото досега е нямало къде да се забавляват. Според слуховете, Кадафи е взел сериозни мерки за своята сигурност и се е барикадирал някъде ?????? Това са думите на човека !!!!!...Дано Господ помага на хората там !!!

221

Доктур иксперт

преди 13 години

Арапите са "черни" не защото им е черна кожата, а заради грешните си ислямски души!Трябва само да се покаят,да се помолят и да целунат КРЪСТА!

220

Анонимен

преди 13 години

В случая Кадафи показва мускули на хората пък наш Боко си е природно здрав!

219

до гяура немо

преди 13 години

аре запиши се войник като не искаш да страдаш ве мишка. интернет нинджа. аре у лево ***.

218

туитър

преди 13 години

а най-важното е че ония изперкалец Кадафи си е бил шута, и то разбира се към Венецуела. И понеже ония ги е страх и се *** само като му кажат името, то сега като го няма ще става каквото има да става. Само да ви кажа че са мнооооого далеч от идеи за демокрация. Просто ще отприщат дивашкото в себе си и ще има много жертви.

217

NEMO

преди 13 години

215 смел си зад клавиатурата.Пуцал си кънтар-страик и си най-смелия.Хленчиш ти с неграмотноста си и прстотията която изливаш във форума.

216

Анонимен

преди 13 години

не съм суеверен, но искам само да отбележа нещо. в едно от прророчествата на баба ванга се казва, нали че ще има трета световна. нейн предвестник ще е падането (ако не се лъжа дори бе смъртта) на четирима държавни ръководителя.

215

Анонимен

преди 13 години

Бой по тиквите на американофилите, които искат да съсипят поредната държава.

214

Борис

преди 13 години

Давай Кадафи, щом хамериканските мекерета пищят, значи всичко е ОК, смачкай ги.

213

Анонимен

преди 13 години

ние сме само пионки на които промиват мозъците. каквото и да говорят става въпрос за много ама много пари. Петрола вече е най скъпото нещо

212

туитър

преди 13 години

Е сега джамахирията ще се разкове. Има над 20 основни племена. Поне 4-5 ще искат независимост, особено тия в южната част.

211

Анонимен

преди 13 години

ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА ВОЙНА

210

Анонимен

преди 13 години

Хайде ,моляви се даите няколко +++ на 196 пост да не си лягам и тази вечер с отрицателен баланс :)))

209

до немо

преди 13 години

ами тогава стани войник, *** хленчещото ти бебе, ***. аман от такива пацифисти, антиглобалисти, еколози, защитници на права и незнам си още каква ***.

208

DO 196

преди 13 години

HODI MU GO KAGI V LIBIA -NO MOGE VE4E DA NE E NA VLAST A DA E PRI ALAX........SMESHNIK