136

Анонимен

преди 13 години

МОЖЕШ ДА МИ ПОСТАВЯШ КОЛКОТО СИ ИСКАШ МИНУСИ!ТИ ЗА ДСО ИЗОТ,ЧИПОВЕ И 7-ми км СИ ЧУЛ САМО ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ ДОКЛАДИ,КОИТО ДОКУМЕНТИРАТ КАК БЯХА ИЗНЕСЕНИ ПАРИТЕ КЪМ ВИЕНА!БАЛКАНА НЕ ЗНАЕ ЗА БГ ЧИПОВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЩЕ ТИ КАЖА-в бивша Югославия са знаели БГ жените като най-евтини/ПО ТАТОВО ВРЕМЕ,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ/,като БУГАРКА ЗА 2 ЦРВЕНИ!!!!!!!!!!!!В Гърция ни знаят като нискоквалифицирана и нископлатена работна ръка от категорията на албанците!ЕЙ,СЕГА КЪДЕ ТИ ЗАМИНАХА ВЕЛИКИТЕ ЧИПОВЕ????

135

На дедо дедовия

преди 13 години

А в славната косовска битка сърбите са били само 10% от христианските армии и са водени от последователите на Св. Сава който е искал обединение с България а основната им войска водена от жупаните се е биела на страната на турците. Затова и им е било лесно да убият султана. Сърбите празнуват косовската битка като голяма победа, а всъщност това е грандиозна загуба за християнска Европа. Но те са прави, победили са заедно с турците. Турците им се отплащат оставят им самоуправление и патриаршията.

134

до 141

преди 13 години

Не сърбите а правителствата!Народите никога не воюват,това го правят УПРАВНИЦИТЕ и днешната ситуация е ДОКАЗАТЕЛСТВО за това!И после ИСТОРИЯТА Я ПИШЕ ПОБЕДИТЕЛЯТ,така че не знаем колко от това което разказваш е вярно!

133

mko

преди 13 години

Шамар по Интернет,толкова му е силата на комсомолсия секретар.

132

до 127

преди 13 години

югославия призведе и няколко самолета едно време,ако ще сме точни, а ние правехме чиповете на целия соцлагер/на 7-ми км в име, а в ботевград ги "обличаха"/. но времената отдавна са други. не ние, а сърбите си ритнаха стола и сега ,колкото и да се перчат по стар навик, са големите губещи. общо,това не говори за някакво качество на качествата им, а точно обратното.това са фактите.общо, българия се е справяла по-успешно геополитически през вековете,колкото и странно да е това казано формално.

131

!!!!!

преди 13 години

Българите с какво са известни освен с Пайнерките и Азис?Опа,щях да забравя -с мизерията

130

до 138

преди 13 години

Аз в това време съм живял и съм го видял. В Гугъл може да пише всякакви измислици, но истината е, че тогава комунистите бяха превърнали България в *** на СССР. Това дето сега го приписвате на американците е нищо в сравнение с тогавашната ни зависимост от руснаците.

129

На дедо дедовия

преди 13 години

Сърбия има общо не повече от 250 г. история като народ и нация. Но е била винаги нож в гърба на България, преди е слугувала на Византия а после на Русия и винаги срещу България. Докато България е водела войни срещу Татари и Турци сърбите под диктата на Византия ни нападаха в гръб и грабеха каквото можеха. Когато дойдоха турците сърбите им станаха васали на момента и с готовност се биеха срещу нас.

128

На дедо дедовия

преди 13 години

Червената помия, голям си сърбофил. Сърбите произвеждали, не сърбите а хърватите. Всичко що казваш се произвеждаше от Югославия а не от Сърбия. Всички народи там работеха за да изхранват сръбските ***. И при първа възможност даже с цената на война и жертви се отърваха от простаците. Сърбите освен чалга и плескавица не са правили нищо друго. А скоро ще се наместят в етническите си територии (без Косово). А за историята им нямам думи, пълна измислица, те са най, най, най ...

127

до 133

преди 13 години

В 136 ИСКАХ ДА КАЖА-БОГАТ НАРОД ХОДИ ПО СВЕТА И ГЛЕДА КОЙ КАК ЖИВЕЕ!

126

Червената помия

преди 13 години

135,имаш Гугъл, напиши "България която изгубихме" и чети.Писано е за такива като теб.

125

!!!!!

преди 13 години

ЕТО ВИ СЕГА ЕДИН МИРЕН ПРЕХОД!МИРЕН ПРЕХОД ИМ ТРЯБВАШЕ НА ТИЯ ЗА ДА ИЗВЛЕКАТ ВСИЧКО И СЕГА ДА ГО ВРЪЩАТ ПОД ФОРМАТА НА МОЛОВЕ!СЕГА НЕ ВЪРВЯТ И ИЗПОЛЗВАТ ТАКИВА ЛАКЕИ ЗА ДА РАЗЛАЙВАТ КУЧЕТАТА ПО КОМШИИТЕ!ШОТО ЕВРОСЪЮЗА ИМ ВИДЯ ПРОКОПСИЯТА!

124

до 133

преди 13 години

НЕ МУ ОБЯСНЯВАЙ ТОЙ МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕ ТОВА!ТОВА ИМ Е ЦЕЛТА НА ТЕЗИ-ГЛАД И МИЗЕРИЯ ЗА НАРОДА!БЕДЕН НАРОД ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА ЕЙ ТАКА ПО ФОРУМИ!БЕДЕН ЩЕ ХОДИ ПО СВЕТА И ЩЕ ВИДИ КОЙ КАК ЖИВЕЕ!СЕМКАТА ДА ИМ СЕ ЗАТРИЕ !

123

Анонимен

преди 13 години

Демокрация трябваше да има, но не и към бившите разорители на България.

122

Анонимен

преди 13 години

Не, до това ни доведе липсата на лустрация.

121

Червената помия

преди 13 години

126,преди малко на гости ми беше приятел от детинство, със съпругата си.Интелегентни хора,и двамата с висше образование.Повода, по който се събрахме, беше неприятен-погребение на негова близка.Знаеш ли какво сподели той?Едвам са събрали пари за погребението и, да платят таксите и консумативите, и то на общинска а не на частна фирма.И това е на всякъде.Хората по голямите градове погребват мъртвите си по близките села-излизало по евтино.До това ни доведе 20 години демокрация.Бъди патриот???

120

!!!!!!!!!!!!

преди 13 години

ОПРАВЕТЕ БЪЛГАРИЯ И Я ДОКАРАЙТЕ ПОНЕ ДО НИВОТО НА ПРЕДВОЕННА СЪРБИЯПРАХТА МОЖЕТЕ ДА ИМ ДИШАТЕ НА СЪРБИТЕ!

119

Анонимен

преди 13 години

Дълги години, докато сърбите си живееха като необвързани, нашите руски лакеи плюеха по тях и целуваха жопата на СССР, а сега сте станали големи защитници на свободата и самоопределението на народите.

118

до 126

преди 13 години

Я НЕ ПРЕХВЪРЛЯЙ ПРОБЛЕМА ОТ БОЛНАТА ГЛАВА НА ЗДРАВАТА!ПРАВ Е ЧОВЕКА-ТОЗИ НАРОД СТЕ ГО ХВАНАЛИ ЗА ГУШАТА И ВЪЗДУХ НЕ МУ ДАВАТЕ!Сърбия ли?Направете това което Тито правеше за сърбите не да ми приказвате евтини приказки за патриотизъм!АПОСТОЛЕ,ЗА МУТРЕШКА ДЪРЖАВА ОТИДЕ МЪРЦИНА!

117

до 123

преди 13 години

браво бе,ето че каза и нещо много верно.макар че: левски си го направихме велик ние,постфактум,за да има кого да закачаме на стената.това го правят всички по света. в една трапезария в принстън видях надпис в рамка, гласящ- героите висят по стените, умните оцеляват и работят геройски. в онова време левски е бил ...не това,което го мислим сега, та и затова само "две пияни заптиета" са го прекарали през балкана и не е бил освободен. от кой?