112

Иван

преди 13 години

Преди дни българския съд обяви публично че вземането на хонорар не е конфликт на интереси при политиците - така, че вече е загуба на пари и време да се правят такива проверки.Показваш за какво и от коя фирма си получил 1-2 млн и си бетон.Щом един философ може да косултира хидрообекти защо един физкултурник да не консултира фирми свързани със сигурността.Вече не харчете парите на данъкоплатците.

111

Анонимен

преди 13 години

Основния предизборен лозунг на ГЕРБ: ВСЕКИ ИЗБИРАТЕЛ С ПО ШЕСТ АПАРТАМЕНТА!

110

Мафията БСП

преди 13 години

Докато депутати на БСП обсъждаха мъжествеността и сексуалната ориентация на премиера Бойко Борисов, наши репортери бяха на среща (в чудна книжарничка...) с изключително сериозни източници на свръхчувствителна информация и получиха данни за обвързаност на червени босове със сръбски и черногорски мафиоти. Червените топфункционери са засичани нееднократно в конспиративни контакти със сръбски и черногорски гангстери, контролиращи контрабандни канали.Отговорниците по финансирането на предизборни кампании са участвали в препирането на мангизи от канали за синтетика. Те са наследили старите триъгълни схеми, завъртащи петрол, папироси и дрога. Сега въртят контрабанда на цигари, закриляни доскоро от високопоставен бопаджия, известен като царя на контрабандата по митниците по времето на три правителства. В схемите са набъркани бивши висши офицери от НСС, които са изключително приближени до червената централа. (Единият е косвено свързан с трактористите през таксиджийската схема и историята с протеста след убийството на малкия Пепи пред парламента през 2001 г...)Червени депутати са работили с краля на контрабандата Бранислав Мичунович-Бране. Душко Мичунович-Дука и Зоран Дамянович нееднократно са се срещали с пратеници на червени контрабандисти. Рандевутата са филмирани от сръбските служби. Най-често срещите са били в околностите на Цюрих.Но срещи са правени и край Варна при това с участието на бивш министър. Точно заради издънка след една от тайните срещи е подгонен Будимир Куйович-Бучко, който седмици след контакта е арестуван край Златни пясъци. Тогавашният главен секретар на МВР, Бойко Борисов, го изгони от страната с мурафети като при екстрадирането на Йоца Амстердама.

109

Гъдю

преди 13 години

Бреее, платените драскачи на Позитано от 10 останали 4...ГЛАД!

108

до Боян

преди 13 години

Боянски ти си знаеш,че си просто момче нали?Нема ко да те открехвам на тая тема.

107

ЧЕРВЕНИТЕ - ВЪН!!!!

преди 13 години

Ясна е работата - от две години червените се *** от яд.Интернет всекидневно мирише, щото Га ви вържат крадливите ръце, ви остава само да пърдите!Ама и за тая работа не ставате... ставате за смях! Единствено Станишев ви вярва!

106

KREMENA ST ZAG

преди 13 години

Du n:98--VUDUPAT ut NIOPMISLENU ISHODENI FEKALISTIZMUSI(isprajnenia)..Tva e f nai-opshdti linii,strugtorata na POSTINKad Ti,dear 98...==GERP E SVEDTLATA ALTIRNATIVA NA TCILOKUBNIA BG-FOLK.....FKLIU4AIA I TEP,DRAGI PAMFLETU-SPISOVATELIU...

105

do GERB

преди 13 години

То тая миризма идва от гащите на Цуцьо и Боцьо бре малоумно недоразумение.

104

Анонимен

преди 13 години

Не е проблем да имаш и 15 апартамента - стига да докажеш доход или по какъв начин са придобити :) повече от 4 апартамента според мен е нереално за обиновен физкултурник. Да речем по един имот на старците му един имот на родителите му и един негов.. звучи разумно :) Но ако 6-те апартамента уж са били на родата му тъща ала бала и са му ги приписали е хубаво да се види те къде живеят :)

103

До 103

преди 13 години

Ти защото беше,затова ли си пишеш +??

102

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Тоз "КРАСАВЕЦ" на снимката дори и да го вкараш на топло в БЕЛЕНЕ та да се забавляват с него *** МУ Е МАЛКО...

101

Sabrax

преди 13 години

Тая проверка, ще е колкото експретизата на записите!

100

Анонимен

преди 13 години

Защо пишете мунуси на Номер 100, да не сте били там и друго да сте чули?

99

Анонимен

преди 13 години

Хохо, чухте Анти-мафия и зле ви стана, в онази тема не искате да коментирате май, а господа платени драскачи? :) Тук ви е по-удобничко да плюете, ама скоро ще ви секне кранчето и ще разберете, че сте *** *** напразно :Р

98

Анонимен

преди 13 години

май доиде време да ги връщаш цецо

97

Боян

преди 13 години

Какво обеща СерГея на Симеончо и Доганчо като правеше тройната коалиция? Вие ме поткрепете, пък аз ще ви оставя да откраднето колкото можете.

96

do 93

преди 13 години

Ами то е много просто бе, Данчо, вчера МВР разцепи още една схема на комунистите - "Вносителите", удари ги с 200 милиона. Удрят и по на Румен наркотиците, затова шефа МВР е приоритет за оплюване. Като издигнат ГЕРБ кандидата за президент, тогава ще започнат да фабрикуват флашки и компромати за него. После за следващия. "Разкритията" на бившите винаги следват ситуацията, аз затова съм сигурен, че сме на прав път :)

95

Стига с тези имоти на кулегата Цецку, писна ни у ГЕРП с един и съшти вапрос ни питате от милалата гудина.Цецку Килепира има само:НА СЕЛУ: 1 Сайван, клозет на двора и малко язовирче пред къщата за къпане.У ГРАДО: 6 Гарсониерки по 120, 150 и 200 кв.метра...У БАКАТА: 1 смета с 4 кирливи милиони и то от 1 КОНСУЛТАЦИЯ в областта на АКЦИЗИ НА АЛКОХОЛ...Ей, *** упузициата сте многу издребнели кату питате тоз чиляк все едно и съшту...

94

УУУ

преди 13 години

Аман от Цетанов и от Бойко. Ще гласувам за която партия обещае, че НИКОГА няма да ги показва никъде тези двамата.

93

Nobody

преди 13 години

Тати каза, че ще ми купи колело, ама друг път.