123

Лилияна Андреева

преди 13 години

ПОЛОЖЕНИЕТО СТАВА МНОГО СЕКСИ СЛЕД ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ СТРИПТИЙЗ!

122

Бор-чвор

преди 13 години

Всеки нов премиер като дойде на власт си прави нова ЛИчНА служба ... Данс ... Бор - чор ... следващата ще е Бор-чвор.ЖАЛКА, СМЕшНА ДЪРЖАВА !!!... горко на народа

121

Анонимен

преди 13 години

Все пак една достойна постъпка.Защото при БАЩИЦАТА БАРАБОЙКО сядането в министеррско кресло е равносилно на сядане на електрически стол.Въпрос на време е кога ще ти натиснат копчето POWER ON

120

Анонимен

преди 13 години

Абе то към такива личности ,винаги има причини за недоверие,обикновено се стига до такова стъпало в иерархията ,като служиш на няколко господари,все пак службите решат ли ,такъв компромат могат да ти спретнат,че да ти се завие свят...затова закъснееш ли да се отървеш навреме от тях,те ще се отървът от теб..

119

Похвално

преди 13 години

Достойна постъпка, каквато по нашите географски ширини е почти непозната ...Тук дори да си сгрешил, дори да не те искат хората продължаваш да стоиш и да се запъваш, докато напълно се омажеш ...Защо обаче подават оставка тези, които са извадили СРС-тата на показ, а не тези, които са записани на тях ??? Те какво чакат ?

118

ддт

преди 13 години

Ама и тоя каква ДАНС физиономия има, от 100 метра ще го познаят ,че е от контраразузнаването хаха

117

COPY

преди 13 години

Борисов направо сензационно оповести като бъдещ заместник началникбившия шеф на ДАНС Петко Сертов. Същият, ако помните, не само оглави широко рекламираната от тройната коалиция нова супер структура на сигурността с подписите на Сергей Станишев и Георги Първанов, но и я напусна със скандал като един от първите важни уволнени висши функционери на властта при идването на ГЕРБ начело на парламента и правителство. Скандалът беше толкова голям, че се наложи Сертов да бъде зачеркнат и от списъка с предложения за нови дипломатически назначения в чужбина, където фигурираше по волята на самия Борисов ( за компенсация на Сертов и като удовлетворение за президента Първанов) като нов консул в Солун.на такъв крайно нетипичен за българските управленски нрави жест се оказа способен засега само и тъкмо офицерът, който през 1998-*** година за първи път в съвременната история на независима България оглави новосъздадения в контраразузнаването Сектор Русия. Тъкмо по негово време, в периода август 2000-та март 2001-ва година, бяха прогонени за нарушение на българските закони от България цял взвод руски граждани- трима от които с дипломатически паспорти- нещо нечувано и невиждано в нашата Задунайска губерния : преди и след това събитие.

116

wiktor

преди 13 години

Така се прави. Като се осереш подаваш оставка, а не говориш как всичко е наред и как кризата не ни засяга, както някои бивши управленци.

115

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до 110Дневник

114

наблюдател

преди 13 години

Ами прав си е човека. За какво му е да работи с Тиквата - първият доказано корумпиран премиер в България, а вероятно и в целия ЕС, щото аз за друг пряко уличен не се сещам.

113

Иванчо

преди 13 години

Кой е тоя? Прилича на Юзеиров...

112

Трябват още метли...

преди 13 години

...в ДАНС!!!СЛАБО МЕТЕШ БОЙКО....ТИЯ УТРЕ ТЕБЕ ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ТЕ ИЗМЕТАТ!ТАМ ТРЯБВА СЕЧ.....ЗА КАДРИТЕ НА ДС!!!!ПОГОЛОВНА СЕЧ, МУ Е МАЙКАТА ......!

111

блонди

преди 13 години

СИМПАТЯГА!

110

MOR

преди 13 години

За сведение на най-слабия главен секретар в историята на МВР, взрива пред "Галерия", действително не е от компетенциите на ДАНС. Да извика някой да му разясни, като на пожарникар структурата, функциите и задачите. Да побърза, обаче защото скоро може да няма смисъл, пък и да не е останало кой.

109

до 110

преди 13 години

О, приятел, тайна е. Дай мейл, ще ти кажа, иначе червената платена *** ще налази и там...

108

Анонимен

преди 13 години

Добре кажете някои други сайтове където може да се коментира.

107

ДО 104

преди 13 години

А ГЕРБЕРИТЕ КЪМ КОЙ ГИ СЛАГАШ

106

105

преди 13 години

Не бе, определено хората се убедиха, че гербав и акъл са взаимноизключващи се понятия и вече не си струва да се абят :))). Щом при ясни доказателства за корупция на Тиквата той още не е у кауша, а гербавата *** *** още верва къв е смисъла :))) Берлоскони по показаниета на един карабинер, че се е опитвал да му оказва влияние, че да пусне малкото *** е на съд по бързата процедура, тук при десетки преки и косвени док. за корупция на Тиквата следват само *** оправдания и нищо.

105

MAPA

преди 13 години

do 97Ако се налага,защо пък не,тя революцията е за управия,но е за предпочитане мирни манифестации,все пак сме европейци,а и ES nqma da позволи насилия.Много корупция,много мафия в тая хубава държава,затова европейците ходеха в Африка,иначе те биха предпочели БГ,на 2-3 часа път и в Европа

104

MOR

преди 13 години

Не го мислете ! Този гладен няма да остане ! Да ни е честит отново Драшков, а може вече да са предложили и на Алексей Петров. Какво толкова, че единият взривил колата на жената на другия, а другия изпратил едни момчета да застрелят единия, а по късно взел че го и арестувал. Тези неща са от висшата политика. Ние не ги разбираме. И на запад им е трудно да ги разберат, но това са наши вътрешни неща.