99

Анонимен

преди 13 години

Работил съм тежък физически труд през лятото.Иска ми се да пиша против Кока-Кола но наистина повярвайте ми, че се чуства прилив физическа енергия след консумирането й. Не правя реклама и наистина за хора работещи в офис е най-добре натурални сокове без консерванти.

98

glei sea

преди 13 години

pia samo airan ,ako iskam gazirano etar,po starite go pomnat

97

Мануела

преди 13 години

Пък за "Милка"-та стискат мармотите. И от там - кафявият й цвят!

96

Анонимен

преди 13 години

Тази информация не е вярна! Сиропът на колата се прави от изстискани мравки - оттам и кафявият й цвят! Вярвахте ми!!!

95

ккк

преди 13 години

Глюкозо-фруктозния сироп се прави чрез ензимна хидролиза на царевично нишесте. Основно "преимущество" е че е евтин и суровината му е ГМО царевица. По-големия проблем е че е основен фактор за затлъстяване.

94

EMIGRANT

преди 13 години

RECEPTATA E PROMENENA PREZ 1985 GODINA !!!NASTAPVAT BUNTOVE OT NOSTALGIA PO STARATA COCA-COLA !!

93

до 93

преди 13 години

до някъде си прав, от кока се прави кокаин, но след доста химическа обработка и доста голямо количество суха маса. самата кока може да се дъвче срещу заспиване, миньорите в тези страни я дъвчат, за да работят повече.

92

EMIGRANT

преди 13 години

COCA-COLA VEDNAJ E PROMENENA !!! POTARSETE V INTERNET - BUNT NA AMERIKANCITE ZA VRASTANETO NA ORIGINALNATA COLA !!!!

91

TTTSPS

преди 13 години

Не става за пиене! Няма газирано вече. Пълен ***. После защо има рак.

90

coca

преди 13 години

винаги coca cola ,най добрата безалкохолна напитка,тонизира тялото и духа

89

Анонимен

преди 13 години

До 91 пич, много си зле , 227 грама алкохол се слагат в една доза за да се приготви съставката , от която 56,7 се слагат в 19 литра сироп. Май и математиката и физиката ти куцат

88

George Wheeler

преди 13 години

Всички големи компании имат различни рецепти за един и същ продукт в различни страни. Просто хората в даден регион имат едни предпочитания, други хора други. Например баклавата, халвата и локумът, които са доста популярни в България и региона са доста сладки. По този модел и други продукти се правят по-сладки, отколкото в други страни и региони. Естествено това се отнася и до други вкусови качества.

87

Анонимен

преди 13 години

Кармин (фр. carmin, от араб. кирмиз и лат. minium) е един от най-устойчивите багрила за храни, той не проявява значителна чувствителност към светлина, окисление и термична обработка.Приложения: млечни продукти, сладолед, сладкарски продукти, глазури, желета, безалкохолни и алкохолни напитки, сокове, сосове, кетчуп, колбаси, меса и морски дарове.Прави се от изсушени и стрити на прах яйца и коремчета на вид бръмбар наречен cochinael

86

Анонимен

преди 13 години

Три капки течен екстракт от листата на южноамериканския храст кока. Та това требе да е кокаин? Или не? Химиците кво ще се изходят?

85

Анонимен

преди 13 години

"От 7Х се слагат точно 56.7 грама на всеки 19 литра сироп. Самата добавка съдържа:227 грама алкохол..."В 56.7 грама 7Х се съдържат 227 грама алкохол... Мен химията ми куца, но според математиката и физиката това е отвъд границите на възможното.

84

berkut

преди 13 години

*** си бртале ай наздраве!

83

До 79

преди 13 години

Нещо по-различно от това ли е казал човека?

82

До 84

преди 13 години

Рецептата я знаят само двама души наизист и никога не им дават да се возят едновременно в един самолет.

81

M

преди 13 години

Рецептата на Кока Кола е следната: От сто балкана билки...От сто *** жилки...Една *** гола!...и ето ти Кока Кола Ако нема *** гола!...*** Кока КолаАй наздраве и весел празник :))))

80

Анонимен

преди 13 години

"Описаните подробности за начин на приготвяне на напитката се охраняват денонощно в трезор в Атланта, щата Джорджия."***. Как приготвят по тая рецепта, ако никой не я знае? Или ако я знаят десетина човека в света? А как се контролира качеството, ако не знаеш съставките? *** работа е това, честно! А и от 80-те години на миналият век отнема около седмица за да се получи изключително изчерпателен количествен и качествен анализ на съставките на каквото и да е. Ама американците се връзват:)