498

Анонимен

преди 13 години

Само че фашизма и комунизма са двете страни на една монета! Партията на Хителр е Нацинал-социалисти!

497

Анонимен

преди 13 години

САМО ГЕРБ А КОМУНИСТИТЕ В ЗАТВОРА

496

aas

преди 13 години

А че защо да е луд бе???След като не изповядва вашите идеи???Значи не става и е луд???Едни са фашисти едни комунисти,а едни са истински хора...

495

523

преди 13 години

516

494

БСП----МАФИЯ

преди 13 години

КАНДИДАТУРАТА НА БСП,РЗС И ГОЦЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ Е АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ....ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАМЕ КОЙ ПЛАТЕН ДРАСКАЧ НА МАФИЯТА КАКВИ ПРОСТОТИИ И ЛЪЖИ ДРЪНКА ТУКА.ДОРИ И НАРОДА ВЕЧЕ СВИКНА С ТИЯ МАФИОТСКИ КОМПРОМАТИ И НЕ РЕАГИРА.ЗА ТОВА ВСЕКИ ДЕН РЕЙТИНГА НА ГЕРБ СЕ КАЧВА ...КОЛКОТО И УЖАСНО ДА Е ТОВА ЗА БСП-МАФИЯТА И КОЛКОТО И БОМБИ ДА ЗАЛОЖИТЕ.

493

Анонимен

преди 13 години

Изтриха ли този изкукал комунист, който ни псуваше на майка и ни заплашваше?? Всичките социалисти-комунисти са такива, като им вземеш ограбеното.

492

ей...

преди 13 години

...тоя ненормалник(523) що не го банните?!ЛУД, ЛУД, МНОГО ЛУД! Е такива са симпатизантите на БКП(БСП)!И тия определят бъдещето на децата ни!Боже, прибери си вересиите!

491

Анонимен

преди 13 години

Комунист е диагноза!

490

BG

преди 13 години

Голям протест какво значи? Аа-ха да това означава, че на протеста ще дойдат последните 85 - 90 годишни комунисти останали живи, ясно...

489

Василев

преди 13 години

Ами айде де ,ами айде де откога го чакам този момент!Нашите бащи бяха пречупени от комунистическата диктатура и беше ги обзел страхът,докато мен окото няма да ми мигне ако трябва да се изправя срещу синьо-червената крадлива *** и техните слуги!От сега нататък има два пътя на съвместно съществуване със червените пачи!Първият е покаяние,разкаяние,съд,затвор,връщане на всичко заграбено!Вторият е на два метра под земята!Вие направете своя избор,аз съм направил моят!Гарантирано от ГЕРБ!!!

488

До 518

преди 13 години

Точно Тодор Живков развъди ***, по негово време започнаха да ги интегрират, даваха им апартаменти без пари, които те осираха и съсипваха за няколко месеца и точно по времето но ТЖ *** започнаха да вземат помощи за 3-4 и т.н. деца, без да работят. Това е, *** разбраха, че раждайки деца, за което им плащаха, ще ни претопят и от тогава до сега не са спрели да се плодят като хребарки.

487

sofeto

преди 13 години

През 1983г. като млад специалист започнах с заплата 170лв. След една година умрял от глад се уредих бетонджия нощна смяна в домостроителен комбинат Nо5 та ги докарах към 300 кинта месечно. Така беше!!

486

Анонимен

преди 13 години

Още помним случката преди две години, когато хората простестираха срещу бсп, а червените наредиха на полицаите да пребият невинни хора.

485

истината

преди 13 години

КВО БСП ДРЪНКАТ ТИОЯ ***...БСП УМРЯ,МЪРТВА Е ВЕЧЕ,ПОГРЕБАНА ЗАВИНАГИ,,,АЙДЕ ЧЕСТИТО НА БЪЛГАРИЯ...И АМИН...УРАААААААААААА

484

bg...

преди 13 години

тук някой спешно трябва да ходи на лекар.....аз ще ходя с Нинова на палатка.....и Мая ще дойде да гледасергея ще гледа на друго парти...

483

ха ха

преди 13 години

Алоооо комуниста,още ли си жив бе ***.

482

ДРУГАТА ИСТИНА

преди 13 години

Др.Тодор Живков изгони всички турци ,и забрани да се говори на турски език на обществени места.Този човек беше истински патриот,а фашистите ,еничерите и другата *** която управлява 22 години,пусна новини на турски върна им *** имена и пусна турски сериали,сега турците и *** имат повече права от българите геноцид режесиран от империализма наречен САЩ.

481

истината

преди 13 години

БСП---МАФИЯ И ТЕРОРИСТИ

480

до 521

преди 13 години

ЕЛА МИ ГИ ДАЙ И ДА МЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАШ ДА *** ТВОЙТА МАМА ФАШИСТКА....*** МРЪСЕН ГНУСЕН ОГРАБИХТЕ НАРОДА СЕГА ГОЛЕМИ ДЕМОКРАТИ МЕНЕ ЛУД НЯМА ДА МЕ ПРАВИШ АЗ НЕ СЪМ ЯНЕ НЕ СЪМ СИДЕРОВ НЕ СЪМ ЖОРЖ ЩИ *** МАМАТА *** *** ЕНИЧЕРСКА.ФАШИСТИ МРЪСЕНИ.

479

Анонимен

преди 13 години

Мафията я огелпи,щом и мяфията излиза на прорест.....Браво на ГЕРБ