95

Анонимен

преди 13 години

"Просто не виждам как някакви бабички и дядовци ще излезнат на протест срещу ГЕРБ :))))))"Може и така да е, но не ми е ясно защо ти е весело. И твоят живот ще изгние в същият коптор в който ГЕРБ превърна страната.

94

снимката

преди 13 години

е трепач, може да се озаглави "Цветанов зад решетки"

93

Анонимен

преди 13 години

92 - Що бе! Боко с кого се коалира:) Не беше ли един бияч от Луфтханза:)))))))))Щеше да бие със 100% ако се яви на избори, но предпочете прегръдката на....:)

92

92

преди 13 години

няма лишо, щом си вярватеа какво мислите по конкретната статия и по това. че хем не може да се говори без доказателства, хем може ?

91

Анонимен

преди 13 години

Зареждам си по втория начин гориво и все още си има:) Храната си я взимам без ДДС, което значи, че и корпоративен и подоходен данък не плащат тези, които ми я плащат! Аз не плащам данъци:) За СРС-та пари не давам:) Успех на всички като мен:) Футболните клубове като ги хванаха и кво стана! В съда е сега отоново ревизии:)) Май нещо сме изпуснали:)

90

87

преди 13 години

Ми тогава къф ти е проблема и що църкаш :))) Аз си пазарувам основните стоки и гориво два пъти в месеца от Македония :). Хем разходка, хем за Тиквун нищо от ДДС и акцизчета. Данък върху доходите, печалба и т.н. и осигуровки вече не плащам, щот си пререгистрирах фирмата в Австрия. За другите също си има чалъм, но безплатни консултации няма да ти давам. А и не ти трябва. Вие в милицията освен ***, друго не произвеждате и данъци не плащате, та за туй проблем нямаш :)))

89

Анонимен

преди 13 години

88 - Ми що даваш пример с баба ти Гицка :)))Нали каза, че си спрял да плащаш ДДС - ти с това дето не го плаща баба ти Гицка, я има 20 лв. на година, я няма :))

88

Анонимен

преди 13 години

"- НЯМАМ СПОМЕНИ ДА СЪМ ГОВОРИЛ С ПРЕМИЕРА, НО ДА, ГОВОРИХ С ПЪРВАНОВ!!!"Което, другарю гейбер, е в противоречие с думите на самият Премиер, заявил че ще изпълни обещанието си към Мишо Бирата.Ама сте плоски и две изречения не може да свържете.

87

Анонимен

преди 13 години

86-Само че хората не ги интересува бюджета, а джоба:) Скоро! Мнго скоро ще се види кой общува с Дим Дуков:)

86

85

преди 13 години

ами значи, че не може да се вярва на нито една дума - или сутринта е лъгал, или сега лъже, няма как две противочеращи си изказвания да са истина едновременно

85

82

преди 13 години

Ами аз пък некви други спомени имам и ги чух лично :)))- Алоу Танов, здрасти, абе тоя Мишо Бирата ПАК ми звъня :))) А записчетата според всички изготвени в чужбина експертизи са от СРС-та и са автентични. Според експертизата на БАН нещата са същите :)))

84

Анонимен

преди 13 години

82 - И как Мишо бирата да каже, че Боко му е пуснал да прави бирата:))))))Нали Боко му прави услугата:) Пък ние не знаем Първанов да ръководи митници и министерски съвет! Ако той ръководи значи от Боко и сие няма нужда ако изпълняват чужди поръчки:)

83

до 71

преди 13 години

Бегай скрий се бе с твойта луканка от бай колю и яйцата от леля гинка - колко оборот прават такива като бай колю и като леля гинка - данъчните не са приритали да събира данъци на неколко стотин души дето права феотдална размяна на стоки. Живей си на село, разменяйте си луканка и яйца - на никой не му дреме за такива кото вас - никой нема да те закача за данъци, ама не се мисли за голям тарикат, че си надхитрил данъчните като живееш в първобитно общество.

82

за бюджета

преди 13 години

Тази година бюджета наистина ще се актуализира, само че на горе - ако си следил изобщо какво стана при приемане на бюджета. Дянков нарочно заложи с 1,3 млрд. по-малко приходи, за да ви *** на изборите за пореден път :)

81

абе

преди 13 години

то хубаво... само че какво значи "Имаме очертаващи се версии, но не смятам, че трябва да бъдат споделени, защото нямаме достатъчно доказателства, за да ги потвърдим"след като малко по-рано сутринта каза пък : Аз също считам, че тези, които са пребили Огнян Стефанов, сега са взривили и Галерия. Убеден съм в товахем не може да се каже, щото няма доказателства, хем може и се казва... че и с убеждение

80

80

преди 13 години

А тия от БКП различни ли са?

79

Анонимен

преди 13 години

77- Не за другото дето остана несъбрано в размер от 2 млрд тази година:)))))

78

ха-ха-ха

преди 13 години

Анонимко 71 като смяташ, че живееш в нормална държава кво църкаш? Плащай си и си трай. За мен държава, която е управлявана от мутра не е нормална, за това няма и да я издържам.

77

Анонимен

преди 13 години

Комунистите- БСП са майстори на демагогията, саботажите и атентатитеКакто казва един от техните вождове има бсп има проблем, няма бсп няма проблем

76

Анонимен

преди 13 години

Докато "ТУЙ" каканижеше поредната порция малоумия, казанлъшките *** разрушават цяла фабрика в Казанлък! Посред бял ден!Пред безпомощно наблюдаващите ги полицаи!Пред погледа на цял град вече цяла България!