22

ММ

преди 13 години

ЧУДЕСНА НОВИНА,НО ТРЯБВА ДА СЕ ИМА ПРЕД ВИД,ЧЕ ВЕЛЧЕВ И ЦАРЯ,НИКОГА НЯМА ДА ГО ПРИЗНАЯТ!КУПЕНИТЕ ВЕСТНИЦИ,СЪЩО ЩЕ СЕ ВТУРНАТ ДА ИМ ПОМАГАТ!ОТ ТЯХ,НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ДУМАТА В ТЕЛЕВИЗИЙТЕ!НЯМА ДА СЕ НАМЕРИ И ЧЕСТЕН ПРОКУРОР,КОЙТО ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ЗАЛОЖИ ГЛАВАТА ,ТЪЙ КАТО ,ТОВА СА МНОГО ПАРИ!И ОЩЕ СКЕПТИЦИЗЪМ-ТОВА Е МЕГА ДЕЛО,КОЕТО МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖИ,ТОЛКОВА ДЪЛГО,ЧЕ НЯКОЙ ОТ ОБВИНЯЕМИТЕ,МОЖЕ ДА НЕ ДОЧАКА КРАЯ МУ!ТОВА ОЗНАЧАВА,ЧЕ ПАК НИ ХВЪРЛЯТ ПРАХ В ОЧИТЕ!ПРЕКАЛЕНО Е ХУБАВО,ЗА ДА Е ИСТИНА!!

21

Анонимен

преди 13 години

До 6.Този вид награди също се "уреждат" - на същия принцип, на който в скъпата ни родина се "печелят" не един и не два конкурса! Да не мислиш, че на Запад всичко е идеално? Онзи, който държи парата, може да повлияе на едно периодично издание да обяви някого си за банкер на годината. Да не забравяме, че от калпавата сделка с външния ни дълг спечелиха не само наши пишман-комунисти! Някои външни за България финансови кръгове също се облажиха!

20

Анонимен

преди 13 години

За какъв български цар говориш ве *** ???

19

Анонимен

преди 13 години

Изобщо не го жалете царя. Той принадлежи на една от 13-те илюминатски фамилии, които управляват света. Ротшилд (Бауер или Бауър) - Пиндар Брус Кавендиш (Кенеди) Де Медичи Хановер Хапсбург Круп Плантагенет Рокфелер Романов Синклер (Сейнт Клеър) Варбург (дел Банко) Уиндзор (Сакс-Кобург-Гота)

18

ОНЗИ

преди 13 години

Най-голямото ограбване на Държавата ни стана по времето на Костов. 26 милярда лева по-малко от приватизацията. 3500 предприятия, подарени за жълти стотинки на активисти на СДС!

17

хаха

преди 13 години

номер 2: *** му виж хотела между Несебър и Равда, след това ако можеш още уважавай Милен Велчев.Аз лично, не мога!

16

Анонимен

преди 13 години

Бафмааму!Гласоподавател съм им, ама това ме изкарва от нерви!Чист популизъм! И изтъпанили Агов да бърчи чело по въпроса!Същата работа както когато Боко ни "светваше" по икономиката к'во било, ръйшли!Ще осъдят ... дедовия!Въпреки че наистина далаверата е безспорна и беше очевадна. И помня, че при тогавашните дебати сините се изказаха смислено и аргументирано.Сега и те се пуснаха в популизма.Май няма как. Като Боце им доказ, че е "на мода" и "успешен модел", а мт'рялът го кльопа с кеф ...

15

Анонимен

преди 13 години

НДСВ е комунистически проект, а дедо Цар е доказан агент на КГБ. Цялата работа беше да бъде махнат Костов от власт, защото тогава щяхме да влезем в ЕС още 2004, сега да имаме Шенген и Евро и да бъдем като Словения, но комунистите нямаше да имат бизнеси за милиарди, яхти, хотели и дворци плюс сметките в люксембурските банки. А вие гледайте секирата на Серго, Костов как продал фалиралата смешна авиокомпания "Балкан" и плюйте на вси посоки.

14

Анонимен

преди 13 години

bRAVO BRAVO BRAVO NA SINITE V zialata im politicheska kariera edno smisleno nesho da kajat

13

Анонимен

преди 13 години

Крадецът вика "Дръжте крадеца"... А бах Костов кога ще го видим на подсъдимата скамейка?

12

Анонимен

преди 13 години

Далаверата със Софийски имоти в София е дело на сините.

11

Случаен

преди 13 години

Крадеца вика, дръжте крадеца.Абе Костов, а теб и твоята клика кога ще ви дадат на съд за разпродаването на България за жълти стотинки?

10

Непростимо е!

преди 13 години

Какво очаквате да съобрази човек с поглед на вол? Пък бил той и финансов министър на РБ.Правил е онова, което са му наредили хората, които го поставиха на този пост! Сега виновните да възстановят на хазната този 1 милиард загуба!!! Те могат да го направят, имат достатъчно парички!На Сакскобурготски не мога да простя друго. В жилите му текат поне няколко капки от кръвта на един от най-великите български царе, макар да ги делят близо 800 години! Само този факт го задължава да бъде достоен човек!

9

Анонимен

преди 13 години

Ще видим Шенген през крив макарон, докато не не вкарат в затвора политическия и икономическия елит на прехода. Не, че ако влезем нещо ще се промени, но поне е добър повод да си разчистим сметките с организиранат престъпност, която се покровителства от фигури в политиката.

8

Чукундур

преди 13 години

6 За това ли тоя вампир Велчев открадна 1 милиард от парите на българите и ги инвестира в хотелския бизнес на комунистическата си, мафиотска рода?

7

Анонимен

преди 13 години

А кой подари авиокомпания Балкан на едни евреи, които по-късно дори ни осъдиха и им платихме още милиони.

6

Акциза

преди 13 години

Велчев е един от най-пеканите банкери в света и спечели награда за най-добър финансов министър на СВЕТА!! Асенчо Агов и политикономиста Костов могат да се хванат за палците само.

5

Анонимен

преди 13 години

Какви времена настанаха. Най-корумпираните, които продадоха българските фабрики и хотели за жълти стотинки сега искат съд за други по-малко крадливи от тях. А сините кой ще ги съди?

4

Чукундур

преди 13 години

В ЗАТВОРА! Цялата грабителска шайка на мадридския мошенник - В ЗАТВОРА!

3

1234

преди 13 години

ЧУДЕСНА НОВИНА, НО НЕ САМО СЪД А И ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ КРАДЛИВИ