101

антимафия

преди 13 години

ТОВА НЕ Е ТЕТЪР ЯНЕ ТОВА СИ Е ЧИСТ ГЬОНСУРАТЛЪК,ЗАЩО ПОДАВАТЕ ОСТАВКИ И НА ДРУГИЯ ДЕН ОСЪЗНАВАЙКИ КАКВО МОЖЕ ДА СТАНЕ С РЗС САТЕЛИТНАТА ПАРТИЙКА НА БКП-БСП,РЕШАВАТЕ ДА ИСКАТЕ ВОТ НА ДОВЕРИЕ И КАТО ПО-КОМУНИСТИЧЕСКИ 100% СА ЗА ВАС ТОВА СИ Е ПОРНОГРАФСКИ ФИЛМ ОТКЪДЕТО И ДА ГО ПОГЛЕДНЕШ,СТАНА ЯСЕН НА ВСИЧКИ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА И НА ТЕБ И ТВОЙТО РЗС,А УЖКИМ ЩЕЩЕ ДА ЖИВЕЕЩ НА 10 000КМ. И ИЗВЪН ПОЛИТИКАТА ОТИ ТЕ РЕПРЕСИРАХА МНОГО,БЪЛ ШЕД ЩЕХА ДА ТИ КАЖАТ ХАМЕРИКАНЦИТЕ...

100

бай иван

преди 13 години

Театър няма, има ЦИРК !

99

Спонги

преди 13 години

Нима ББ не е клоун? По-смешен от ББ няма. Не е минал ден без титанът на мисълра ББ да не каже някой бисер - то не бяха дюнери, кожички от прасета, Румянки, Калинки, мачлета, бири, докторски титли от университет който не е започнал още да работи, дупета мачкащи таралежи,скъсани копчета, Винету и още и още.. Не, че този не предизвиква насмешка понякога.

98

Nasko

преди 13 години

Тоя Циркаджия и Кукловода му, Ал.Петров, Ви разиграва всички Журналист а и медиите!Стга вече сте ни навирали в очите разни Гейове и деца, срам за бащите си /А.Семов/Така си правят предизборната атака тия тунеядции, кой им плаща за да не са в Парламента????

97

до 48

преди 13 години

Здравейте ***.Яне разнищи ГЕРБ,нарече ББ мутра,мафиот,крадец и престъпник...а той 'якия пич"му мълчи.Не го съди...защо ли ???????????.......................защото по конституция тези с жълтите книжки не ги осъждат и не подлежат на раирани костюми . тях ги пращат на едно друго място с бели престилки.

96

Анонимен

преди 13 години

"Изобщо не ме интересува кой защитава премиера. Важното е, че не е *** като този на снимката"Палячовците са безвредни. Мутрите от друга страна са вредни. Какво значение има как изглеждат???

95

до 105

преди 13 години

Тези работи за резбите вие гейберите ги разбирате все пак не случайно сте си кръстили партията ГЕРБ - ге*ове са електората на Република България!

94

Чичо от село

преди 13 години

Интересно, че никой не обърна внимание на факта, че бившия шеф на Съвета на Европа, демонстрирал официална подкрепа към Яне Янев, е крупна фигура в ЕНП. А Бойко твърди, че среща разбиране в ЕНП /където между другото са СДС и ДСБ/. Някой някого лъже. А австрийския депутат го чух с ушите си...

93

До Силви

преди 13 години

Ти руса брюнетка ли си или черна блондинка. В главата ти освен червени телца друго нещо дали преминава и остава?

92

Силви

преди 13 години

Изобщо не ме интересува кой защитава премиера. Важното е, че не е *** като този на снимката

91

до 102

преди 13 години

Кой бе, ти ли си народа? Или поредния леворезбар.

90

до олимпиец

преди 13 години

Ти ли бе?

89

ввв

преди 13 години

Яне трябва да продължи да вади кирливите ризи на ГЕРБ и в частност на ББ и ЦвЦв,пък ако народа се осъзнае,РЗС ще бъдат следващите управляващи

88

Анонимен

преди 13 години

Браво Яне, българския народ е с теб! Да свалим престъпната групировка ГЕРБ от власт и да тръгне България най-после непред, че вече 21г. на хората им дойде до гуша от крадливи, *** мошенници като Бойко тиквата!

87

Анонимен

преди 13 години

"Този човек изглежда като клоун, а почне ли да говори направо умирам от смях. Не го ли е срам да се показва по медиите всеки ден?"А тебе не те ли е срам, да се смееш лежерно, след като ви доказаха че Премиерът защитава контрабандисти?

86

до Прасчо

преди 13 години

"Кой беше първия,който отиде да лъсне обувките на Трактора..."За разлика от цялото герберастко войнство което лъска антената на Боцко!Нали така розовобузест гейбер?

85

Силви

преди 13 години

Този човек изглежда като клоун, а почне ли да говори направо умирам от смях. Не го ли е срам да се показва по медиите всеки ден?

84

ddt

преди 13 години

Gay parad !!!!

83

Анонимен

преди 13 години

Да продължава да вади записи на управляващите - и сегашни и бивши.Да се докаже пред народа истината, че го крадят организирано от самото правителство и по-важно отколкото имиджа ни пред европа! Който и без това е негативен.

82

Анонимен

преди 13 години

Значи Бойко може да прави циркове и всички казаха -много умно решение да поиска вот на доверие .Наистина гениално -като знае резултата предварително.Сега тук няколко гейбера плюят по РЗС -плюят яко защото разголи задните части на любимите им лидери .А флашки ще има още и то много по-интересни но нека наближат изборите ,че някои хора не помнят какво е ставало вчера