29

Свиреп

преди 13 години

Все ми е тая за турция. Важно е да има надеждна граница. Важно е всяка жаба да си знае гьола. Турците просто не се вписват в европейската цивилизация. Малкото образовани турци от много време са наясно, че с арабскоезичните си имена са подозрителни и избягват да се дефинират като такива.

28

бг

преди 13 години

Турция е една свободна страна.Какво искаме повече от нея? Хиляди българи пътуват свободно всяко лято до техните средиземноморски курорти. И нямат никакъв проблем със свободното движение.Никой не им пречи и за нищо не ги притеснява.

27

Анкета

преди 13 години

Който иска да има независим Кюрдистан - палец нагоре, а който иска всички джагали да си офейкат към Анадола - палец надолу :)

26

KREATOR

преди 13 години

В България хората имат абсолютна свобода.Всеки има свободата да краде според възможностите,мутрите повече,*** по-малко,най-много да натиснат някой старец в къщата му.Но обикновенният българин е доволен,свобода има дори и да е гладен.

25

do 22

преди 13 години

В България няма Турци има Турско говорящи Българи!

24

Анонимен

преди 13 години

Тези кюрди които именуваш българи, са избивали арменците наред с турците. А колко са бели, не знам. По-скоро когато са нахлули по тия краища са си били доста църнички, добре че еничарския ген ги е поизрусил малко. И то до такава степен, че сега правят филми като Листопад да доказват че и те мязат на хора.

23

юнака

преди 13 години

гледайте филма " Децата на Диярбекир"

22

юнака

преди 13 години

20 млн. кюрди вече не могат да живят с турците в Турция.

21

бЕдНяК

преди 13 години

:)...турците са племе от български модел (ДНК и т.н.), руснаците са приели от българите славянската култура...Предложение : да се обединим под името Велика България със столица Константинопол. Тогава вече ще стане "световен майтап"...:)))

20

Мушандо19

преди 13 години

Абе как можа такава свещенна глупост да сътвориш ? Азиятцката част е Кюрдистан а тези дето се именуват турци и са бели като нас са българи или поне имат примес с нас напиши . Турция в този си вид само Бъфи , Цецо Гестапуто , Кольо Младенов интимната наложница на Даавут Оглу и партия ГЕРБ барабар с пуделската ООД партия АТАКА могат да подкрепят Турция за ЕС . е

19

даувс

преди 13 години

По направени магистрали са много по напред от нас

18

Анонимен

преди 13 години

Азиатските турци с азиатски паспорти, европейските турци откъм Босфора с европейски паспорти. Толкова ли е сложно? А тези които попаднат в Европа и си държат на ритуалите, да ходят да търсят правосъдие в азиатската част. Примерно сестрата се омъжила за западняк и братята й искат да я колят заради това. Ами да си я водят там по чукарите и да я пребият с камъни според Курана. Само че не пред Айфеловата кула.

17

NEMO

преди 13 години

Ами аз не виждам за какво и е на турция да влиза в евросъюза.Само европеиците искат да откият пазарите в турция.Щото да си говорим сериозно турция е голям пазар.И сега ние стоим магистралите по които ще минава стокообмена.Проблема е че не виждам България какво печели от това.

16

Amenhotep

преди 13 години

Учител в Турция получи предупреждение за уволнение,защото преподавал еволюционната теория на Дарвин, предаде "Дойче веле", като цитира в. "Хюриет"

15

narod

преди 13 години

BG V KOI SIYUZ E-PONEJE FAKTITE SO4AT 4E SME V AFRIKANSKI SIYUZ

14

Анонимен

преди 13 години

Че то по света има ли Свободна Страна?И да не ми излизате със САЩ или Канада.

13

Amenhotep

преди 13 години

ОтговорчеНе, а ти?

12

Amenhotep

преди 13 години

Международните правозащитни организации признават, че е налице положително развитие.***Така е, вече не трепят кюрдите с конвенционално оръжие, а са започнали да използват бойни отровни вещества.

11

Анонимен

преди 13 години

KOY SI TI 4E DA MISLI6 ZA TOVA SE ISKA AKIL :))

10

Ivan

преди 13 години

AZIATSKA DYRJAVA NQMA KAKVO DA PRAVI V EVROPEISKIQ SYIUZ! AKO TURCIQ PRIEME HRISTIQNSTVOTO KATO OSNOVNA RELIGIQ MOJE BI SLED 100 GODINI 6TE SI POMISLIM DALI ZASLUJAVAT DA VLEZNAT V ES!