639

Анонимен

преди 13 години

А никой не казва, че тази фондация е близка до БСП!

638

Анонимен

преди 13 години

В тази компроматна игра, в която премиерът Борисов с пълна лъжица сърба надробената му попара и вместо да управлява се обяснява, настойчиво изплува и името на президента като кукловода на атаките срещу кабинета. Наред с Алексей Петров, ДС и съветника му - старото ченге Цвятко Цветков.

637

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ се изразяват нечленоразделно - Мууууууу:)Кромяньонци са те:)))Хихихихихи - "Нов морал" - Стадото зове:)

636

Супер мухоБойко

преди 13 години

Боко НЕ чете книги - той ги бие и те му разказват всичко сами!!

635

Анонимен

преди 13 години

Боко му прочели книжка за "Винету" и сега ходи с листчета в джоба с написани думи:)Хихихихи - "Нов морал" - Буквички не знае, ама власт желае:)

634

ЗА 679

преди 13 години

ГЕРБ мрази само ***, а те не са хора...........да кажеш че ГЕРБ избива червените *** е по-вярно................амин, на кой му дреме за тях ??! :))

633

Сеир нАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Боко е по-умен от стадо позитанци........а е чел само една книга, ако бяха 2 кожите на *** вече щяха да съхнат по околовръсното :)))

632

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ обичат Мао, Хитлер, Сталин, Пиночет, а цял свят ги отрече:)Хихихихихи - "Нов морал" - Човеконенавистната партия взе властта в БГ:)

631

Анонимен

преди 13 години

Найденов щеше да отнема лицензи, заради "Стара планина"Хихихихихихи:) - "Нов морал" - Робуваме на олигарсите:)Постигна само по-високи цени:)

630

Анонимен

преди 13 години

Основният въпрос, поставен прямо, по Ленински е: Кому это выгодно?Изкушавам се тук да напомня един позабравен от повечето цитат от началото на оня доклад, който един лоялен гражданин (Алексей Петров, б.а.) занесе на премиера Борисов преди повече от година.Постъпилите в ДАНС данни индикират наличието на паралелно действаща с държавната власт структура, която притежава сериозни възможности, средства и позиции за влияние върху изпълнителната и законодателната власт, политическия и обществен живот в страната. Тази структура се стреми към създаването на трайни форми на паралелна власт в държавните институции и служби, функционирането на които да бъде гарантирано независимо от промените на управляващото мнозинство в правителството и парламента. Има категорични данни, че представители на бизнеса, държавни институции, медии и организирани престъпни групи в определени случаи предприемат синхронизирани действия за постигане на общи интереси.Написано сякаш за конкретната ситуация, в която се намираме.

629

Анонимен

преди 13 години

Хайван доктора не успя дори да разбере, че Калинка е бременна! Какъв доктор е тоз!Хихихихи - "Нов морал" - Дай му пост, независимо от интелектуалната недостатъчност:)

628

Анонимен

преди 13 години

Коя е тази ръководителка от община Борино да я уволня?

627

Анонимен

преди 13 години

iwo - на това му се вика депресия. хората вече даже не умеят да водят нормална комунукация на общуване. това е много страшно за едно общество. живота не е само пари и политика.

626

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са пътници! Просто още не го знаят, защото предпочетоха да не питат народа, а се прегърнаха с Волен Фашиста:)Хихихихи - "Нов морал" - Мутра и фашист в симбиоза:)

625

9999

преди 13 години

Тоя защо не вземе боко и гоце да работят в Германия,да им пуснат турски новини на швабите,няма само ние да гледаме

624

Анонимен

преди 13 години

"Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление. Незаконната инсталация, която черпела ток за сметка на общината"От ГЕРБ крадат ток, а от БСП/ДПС цели гори, курорти, влакови композиции и милиарди. Е това е разликата - в обема на кражбите. Прав си другарю и се радвам, че сам го даде този пример

623

Зоро

преди 13 години

Местна ръководителка на ГЕРБ в родопската община Борино се опитвала да прикрие митническо нарушение, използвайки аргумента, че е от управляващата партия. Хихихихихи - "Новият морал"

622

Анонимен

преди 13 години

Калинка, нарекла бъдещото си дете "ТУМОР" получи ръководен пост от ГЕРБ и обещание за бляскава кариера - "Нов морал"

621

Сава

преди 13 години

Герберите са дръвчета, които могат да дават цвят, но никога - ПЛОД:)Такива ги режат от корен почти:)

620

Анонимен

преди 13 години

Тия клоуни ще са като предишните - ще осерат всичко, за да му е гадно на следващото правителство (за което си знаят, че най-вероятно няма да са те). Естествено, че няма да си мръднат пръста да правят промени.