79

Анонимен

преди 13 години

KATO NIAMA DS ZASTO IMA KARTEL

78

Oleee

преди 13 години

соколов, вдигни си жартиерите над полата, че виждат бе !!!

77

Анонимен

преди 13 години

Прочетете и разберете какво ви казва Анонимния 54. Там е цялата истина. ДС = Орион + Монтерей + ***.

76

МЕН

преди 13 години

ДС ли промени законите с които искат от НАП все повече пари от БЕДНИТЕ6000 майки да върнат дадените им пари Селскостопанските производители и Самоусигоряващите се да плащат по високи в пъти осигуровкиВИСОКИТЕ цени не били виновни от ГЕРБ ами за какво са управляващи САМО да гласуват закони за по голями ГЛОБИ и ОСИГУРОВКИ ли !БОЙКО,НУ ПОГАДИ !

75

Анонимен

преди 13 години

Да върви и той да рита топка с Тиквата, Вучката, Манченко и т.н.

74

Анонимен

преди 13 години

Държавна сигурност няма, Както и няма вече и 200хил. Армия. Виновни в миналото много като се почне от Иван Шишман че сме паднали турско та до Фердинат.

73

Анонимен

преди 13 години

Moje da e vsyakakav,no vi go kaza na myasto.I na vreme.

72

izmoren_mitnichar

преди 13 години

Не Дявола, а държавна сигурност се е вселила в него. Долни комунистически ***. Душевно болни хора, ***, полови извратеняци. Дано да ви изчистят до 9-то коляно!

71

Gabi

преди 13 години

До # 58: Казваш,че не става нов бардак със стари *** :). Аз затова ви предложих онзи ден да завършите поне 3-4-и клас и да тръгнете да заемате постове. Гледай колегите си от в-к ТРуд и 24 часа: в събота и неделя събориха ГЕРБ и си разпределиха дори постовете.Сигурно снощи са се почерпили яко и днес ги няма на пазара.

70

Gonzo

преди 13 години

защо когато един ученик завърши училище неможе да си намери работа и става наркоман или крадец? Защото такъв е пазара на труда-търсят се предимно мошеници,наркомани и крадци!

69

Анонимен

преди 13 години

VCHERA GO KUPIH NA 3.20 DNES V BORSATA NA 2.60 V LIDAL NA 2.40

68

прасчо

преди 13 години

Всеки,който отрича съществуването на ДС и влиянието и в/у политическия,а вече и икономическия живот на България е най-малкото наивник.....Могат да се дадат много примери как става това,но ще се опитам да Ви припомня,че периода на 90-те години 80% от управленския състав на банките е съставен от служители на 'бившата' ДС...

67

Анонимен

преди 13 години

знаете ли защо овцете от турция идват да пасът в България?защото коремите им са пълни с хероин за западна европа

66

Анонимен

преди 13 години

Кой извади Момата от прашасалия и пълен с молци скрин на ДС?

65

Анонимен

преди 13 години

до 63къде в един магазин. Промито промито мозъче

64

Чопър

преди 13 години

Този бивш министър първи започна да руши загражденията по границата с Турция,макар че знаеше много добре ,че всеки можеше да пътува свободно из света.Шапните огнища в Странджа ,Сакар ,източни Родопи,Свиленградско винаги са възниквали, след вече такива в азиатската и европейска част на Турция. Защо го пропуска.Нали и той направи чистка в МВР-ДС,НМ,Пожарна и т.н.! Чиста изворна вода!

63

Анонимен

преди 13 години

OLIOTO E 3.50STOTO E 2.60 SVERI SI MERNIKA I GLEDAI

62

Анонимен

преди 13 години

Който политик се провали все ДС му е виновна.

61

Анонимен

преди 13 години

Овчедушието на един народОт танковата реплика на Младенов до днешните фрази на Борисов са минали и заминали не просто години. Тогава българите различаваха демокрацията от не-демокрацията. Днес те дори не се питат дали е нужно да правят разлика. Най-скандалното в скандала със сересетата дори не са те самите, а пасивността, с която хората го възприемат. От един месец се знае, че правителството се е впуснало в масово подслушване, че премиерът насърчава омразата между министрите, разпъва чадър над нарушители и се меси в кадровата политика на държавните органи до най-ниско ниво, но това не буди никаква реакция. Няма искания за незабавни оставки, още по-малко има протести по улиците.Сега знаем за Бойко Борисов много повече от това, което тогава знаехме за Петър Младенов. И го знаем не за друго, а защото самият премиер настоява да сме в течение на неговите схващания за управлението. Тъкмо той пита реторично какво му е лошото на подслушването, тъкмо той твърди, че иска министрите му да се мразят, и тъкмо той заявява, че помага на нарушителите и преназначава низши служители от едно място на друго, защото играят с него футбол. Той не казва това в нелегално изнесени записи, лансирани от вероятен противник, а направо от трибуната на парламента и в пряко предаване по телевизията.

60

Анонимен

преди 13 години

истинските мафиоти са Бивши служители на МВР след 1989г. Рекоетьорите действаха заедно и с протекцията на МВР.