647

Кочо

преди 13 години

Яне, *** OFF!

646

Анонимен

преди 13 години

годеницата на Яне? кой е годеницата на Яне? да не е Азис?Яне, Яне ... тия, за които работеше, сега ще те очистят. защото се провали. а и защото са същите долни *** като самият тебе. сам се забърка в помията. сега сам ще си го отнесеш ...да си мислил малко повечко с кои се хващаш на хорото. а, честито!

645

..::whAZZzup::..

преди 13 години

G-точката му е в гърлото... те макетата песен са направили за него.... "Яяяяяянеее, Яне ле, бело гъъъърлооооо..."

644

Анонимен

преди 13 години

ЛЕЛЕ тука е пълно с полицай да драскат глупости и си мислят ,че на някои му харесва това което пишат !!!БОЙКО е техния идол ,но не и на НАРОДА

643

До 684

преди 13 години

И каква е истината, че Бойко наредил да му откраднат джипа, защото знаел че Янка си е забравила флашките със супер важна информация и олеле мале колко невероятно само- забравил си личния телефон, е това е върха на простотията. И цяла нощ тоя циркаджия не е разбрал че му няма личния телефон, ами нали всяка вечер пожелава лека нощ на благодетеля си г-н Тракторов.

642

Анонимен

преди 13 години

Може ли някой да каже къде е G точката на Яне Янев! Ще му бъда благодарен за информацията - много е спешно!

641

Яне, ле

преди 13 години

Когато лъже човек не плаче. Яне казва истината.

640

Анонимен

преди 13 години

ЯНЕВ Е ЛУД...ЗАБРАВЕТЕ ГО

639

ввв

преди 13 години

може мнооого да не ви изнася,ама всичко казано от Яне е истина,проумейте го най-после,и вземете та се събудете докато наистина не стане късно - аз участвах в събирането на подписката и вече ми искаха обяснения на работата,защо и кога съм участвала в мероприятието,аз обясних,че в свободното си време ще правя каквото си искам,съответно ми наложиха административно наказание,което ще обжалвам.Не ме е страх,че ще остана без работа,това което мога,го мога,НО НЯМА НИКОЙ ДА МИ НАЛАГА ОГРАНИЧЕНИЯ

638

Анонимен

преди 13 години

Марко Семов ще замести Янка в леглото на Трактора, сега той е новата му тръпка.

637

Анонимен

преди 13 години

Би-и-и-и-и-и-п-пп! От пресцентъра на МВР Ви съобщават, че в момента нямате връзка с този номер.

636

Анонимен

преди 13 години

Човек трябва да е от глупав по-глупав за да се върже на лъжите на тоя п_дал.

635

Анонимен

преди 13 години

Най-големия циркаджия на Балканския полуостров е Янка Янев, тоя е готов за Оскар.

634

Анонимен

преди 13 години

Излизането на Яне от политиката е лош знак за Бойко.Това означава, че му готвят истински конкурент, а не изхабени лица, не можещи да минат 5 %... А да се твърди, че няма кой да наследи Бойко, значи да приемем, че тук са се свършили хората завършили СПТУ и са останали само социално слаби, бъзаци и коприва.

633

Контра - Атака

преди 13 години

Основната маса необлагаеми цигари се внасят отвън, не се правят тукИменно за тази контрабанда се борят Борисов, Цветанов, Дянков, ТановКой да прибира неплатения акцизКойто според мои сметки вече стига до 3,5 - 4 млрд. лева на година

632

mougli

преди 13 години

От 3 години със семейството ми живеем извън България но имам бизнес тук и често пътувам. Искам да живея в бг. но едва когато станем изцяло полицеиска държава както е например в САЩ за да бъда спокоен за сигурността на децата си.

631

Василев

преди 13 години

Да не вземе да се окаже Бойко прав за човешкият материал в България???Пенсионери,***,***,разбойници,мошенници и руски ***!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

630

ГЕРБ

преди 13 години

ПЛЯС ПЛЯС ПЕДАЛИТЕПЛЯС ПЛЯС ПЕДАЛИТЕВОООДНО КОЛЕЕЕЕЛООООООПЛЯС ПЛЯС ПЕДАЛИТЕПЛЯС ПЛЯС ПЕДАЛИТЕБЕЕМВЕ ХИКС ШЕЕЕЕЕЕЕСССТ

629

Анонимен

преди 13 години

Овчедушието на един народОт танковата реплика на Младенов до днешните фрази на Борисов са минали и заминали не просто години. Тогава българите различаваха демокрацията от не-демокрацията. Днес те дори не се питат дали е нужно да правят разлика. Най-скандалното в скандала със сересетата дори не са те самите, а пасивността, с която хората го възприемат. От един месец се знае, че правителството се е впуснало в масово подслушване, че премиерът насърчава омразата между министрите, разпъва чадър над нарушители и се меси в кадровата политика на държавните органи до най-ниско ниво, но това не буди никаква реакция. Няма искания за незабавни оставки, още по-малко има протести по улиците.Сега знаем за Бойко Борисов много повече от това, което тогава знаехме за Петър Младенов. И го знаем не за друго, а защото самият премиер настоява да сме в течение на неговите схващания за управлението. Тъкмо той пита реторично какво му е лошото на подслушването, тъкмо той твърди, че иска министрите му да се мразят, и тъкмо той заявява, че помага на нарушителите и преназначава низши служители от едно място на друго, защото играят с него футбол. Той не казва това в нелегално изнесени записи, лансирани от вероятен противник, а направо от трибуната на парламента и в пряко предаване по телевизията.

628

Българче

преди 13 години

Да кажеш сбогом, в известен смисъл значи да умреш. Яне не трябва да се отказва от политиката, защото тя е извистна част от кръвта му и го прави жизнен и буден българин.